sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kultainen glitterranskis ja tietoa tulevasta teemaviikosta

Glitterranskis, aina yhtä kiva ja kimaltava koristelutyyli!

Kynsillä:

Essence - On Air!
China Glaze - I Herd That
+ leimauksissa Konad m29 & Konad Special Polish White (saatuja)
+ niitit 


Tälläkertaa tein tuon kärjen ihan vain aluslakan päälle, eli en käyttänyt kynnen väriä tasoittamaan mitään lakkaa, sillä kynnet eivät vaikuttaneet tarvitsevan sitä.

Töpsöttelin kynnelle ensin beige-kultaista glitteriä Essenceltä, jotenkin tää tuo mun mieleen mulle jonkin tekstuurilakan. Nätti lakka kyllä, töpsötin sitä pitkälle kynttä ja sitten kynsien kärkipuoleen töpsötin China Glazen I Herd Thatia. Tää IHT on kyllä outo lakka, en ole lakannut sillä vielä kertaakaan, mutta lakkapullosta on jo puolet lakasta haihtunut johonkin! Todella ärsyttävää. Ainut mitä olen lakannut on tuo swatchtikku. Vissiin muillakin muistan lukeneeni olleen samaa ongelmaa joidenkin ChG:n lakkojen kanssa. Koristelut tein simppeleillä kukkaleimoilla.

Silmäilin tossa julkaisemattomien kynsien kansiota ja totesin, että siellä näkyy sen verran paljon erästä tiettyä asiaa, että siitä vois aivan teemaviikon tehdä. Joten miksipä ei. Omistetaan siis ensiviikko vaaleanpunaiselle ja pinkille värille! :) Postauksia on luvassa jokaiselle päivälle, joten toivottavasti pysytte mukana koko viikon. 


Kynnet on värimaailmalta jokseenkin jouluiset, vai mites teistä? Tykkäättekö? :3


12 kommenttia:

  1. Oikeen kauniit ja sopis myös jouluun. :) Jeii teemaviikko ne on aina nii kivoja! Mukana pysytään :3

    VastaaPoista
  2. On kyllä todella kauniit. :)

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis glitterliuku ja muutenkin upea kokonaisuus! Joulu ei tullut ainakaan ensimmäisenä mieleen, mutta sopii kuitenkin siihenkin teemaan :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)