tiistai 17. marraskuuta 2015

Lilaa ja musiikillista

Tuossa lokakuun alussa olin katsomassa Turmion Kätilöitä, mutten sitten tälläkertaa halunnut mitään TK-kynsiä, mutta musiikkaiheista kuitenkin.Kynsillä:

Essence - Over The Rainbow (sinivioletti shimmer)
+ leimauksissa Cheeky CH31 & Konad Special Polish Black (saatu)
+ niitit


Pohjalle laitoin Essenceltä tuon ihana shimmerin. Lakka on hyvin paljon siniseen taittava shimmer, mulla ei oo tälle mitään dupea. Laatu oli hyvä, ei oo tarvinnut muistaakseni vielä kertaakaan Essencen lakkoihin pettyä. :3 Koristeluksi valitsin Cheekyn musiikkiaiheisesta laatasta nuotteja, luonnollisesti. Tossa laatassa on muitakin musiikkijuttuja, kuten kitaroita ja pianon koskettimia. 

En niin hirveästi itse näistä kynsistä pitänyt, aika perussettiä. Mutta tuo Essencen lakka on kyllä kiva ja kyllä näillä yhden keikan suoriutui aivan hyvin. Itse tykkään aina tehdä kynnet spesiaalitilanteita varten teeman mukaiseksi, vaikka sen tiedostaa, ettei mun kynsiin kukaan missään pimeällä keikalla kiinnitä huomiota kuitenkaan. Jotenkin se on osa sitä tunnelmaan virittäytymistä kun tietää, että kynnetkin on teeman mukaiset. :) Mun luulot huomioimattomista kynsistä tosin kumottiin, kun nämä Diablon keikalle tekemäni keikkakynnet saivat huomiota bändin Facebook-sivulla saakka. Täytyy kyllä olla otettu, kun yksi suosikkibändeistä jakaa mun tekemät kynnet Facebook-sivuillaan. :')

Onko kivat kynnet tällä kertaa ja mites, tykkäättekö te tehdä kynsiä just vaikka keikoille, vaikka niitä ei kukaan muu teidän lisäksi huomaisikaan?

4 kommenttia:

 1. Aina teen keikkakynnet jos vaan ehdin, itelle se on kanssa osa keikkakokemusta :) Olipahan siisti tuo Diablo-juttu! Turmion Kätilöistä olen myös kade, soihan Sinulle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, se on oikein. Ei kyllä tainnu Sinulle soida mutta monta hyvää kyllä soittivat :'3

   Poista
 2. Musta nää on tosi kivat. Ja onpa aivan upea tuo Essencen lakka, erikoinen sävy!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)