sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Pinkin ja vaaleanpunaisen ylistysviikko: päivä 7

Viimeistä viedään! Tänään kynsillä on yhdistetty pinkkiä, valkoista ja tekstuuria. Kynnet ovat niinkin kaukaa kuin heinäkuulta, joten jo oli aikakin saada ne esille blogiin.
Kynsillä:

Zoya - Ginni (pinkki tekstuuri, saatu)
Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)


Näissä vois sanoa kiteytyvän hyvin tän koko pinkin viikon: on Baby Boomer- tyylistä liukua, pinkkiä, valkoista, tekstuuria ja ranskista. Nyt näin marraskuisessa valossa katsottuna nuo kynnet näyttää vähän siltä, että noi päät olis spreijattu semmoisella tekolumella. Huomaan näistä mun jutuista, että odotan kovasti sitä lunta takaisin, kun nään kaikissa kynsissä jotain lumeen viittaavaa. Luulen, etten oo näitä heinakuussa tehdessäni ajatellut kuitenkaan, että haluaisin niiden muistuttavan lunta. 

Pohjalla kynnellä on tosiaan Zoyan Ginni joka on röyhkeän rouhea tekstuuri. Tää on todellakin tekstuuri isolla T:llä, sillä tässä on isoja glittereitä ja kuivaa tosi karheaksi ja mattaisaksi. Aivan ihana lakka mun mielestä, tykkään. Zoyan tekstuurit on mun mielestä parhaita muutenkin. 


Mitäs piditte pinkistä teemaviikosta ja kuulisin mielelläni, että mitkä viikon kynsistä olivat eniten teidän mieleen? :)


6 kommenttia:

 1. Päivä 3 -kynnet olivat ehdottomasti mun suosikit pinkiltä teemaviikolta! Tämän postauksen kynnet tulevat ehkäpä kakkossijalle. :)

  VastaaPoista
 2. 6 tai 4 kynnet on kauniimpia. :) Nämäkki on nätskät, Teemaviikko oli oikeen kiva, pistä seuraavaksi sininen teemaviikko. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, laitetaan tuo sininen teemaviikko harkintaan! ;)

   Poista
 3. Oooooh nää vetoo muhun niin täysillä! ♡_♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiva kuulla että tykkäät! ;3

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)