lauantai 28. marraskuuta 2015

Pinkin ja vaaleanpunaisen ylistysviikko: päivä 6

Toiseksi viimeistä teemaviikkopäivää viedään ja tänään olis luvassa pinkkiä, eläinkuosia ja glitteriä.

Kynsillä:

Essie - Boom Boom Room (pinkki creme, saatu)
Zoya - Cosmo (hopea tekstuuri, saatu)
Sinful Colors - Pinky Glitter (pinkki glitter)
+ koristeluissa: Orly Instant Artist - Jet Black (musta koristelulakka)
En muista oikein mistä tuo inspis näihin kynsiin lähti, mutta veikkaan että se lähti tuosta Sinful Colorsin Pinky Glitteristä, jota lakkauksessa on etusormissa. Se oli käyttämättömissä ja mietin, minkä kanssa sen yhdistäisin. Ostin tän Pinky Glitterin I love me-messuilta, oon nähnyt Sinfuleita myytävän Prismoissa sekä ainakin Kampin Ninjassa. Laitoin glitterin alle tuota Essien Boom Boom Roomia, kun en tiennyt miten hyvin se peittäisi. Tää Essien creme Boom Boom Room on kyllä yksi ihanimmista pinkeistä ikinä, varmasti yksi lempparilakoista laadun ja värinsä vuoksi. Parilla kerroksella saa aivan täydellisen pinnan, eikä tää kaljuunnu tai karkaile mihinkään kynneltä. Boom Boomin päälle taiteilin tikruraidat.

Pinkki kaupasi rinnalleen jotain muutakin väriä ja päätin, että tahdon hopeaa. Päädyin Zoyan Cosmoon, joka on kylläkin tekstuurilakka, mutta lakkasin sen päälle päällyslakkaa kiiltävyyden lisäämiseksi. Tajusin lakkaukseen glitteriä etsiessäni, että voi ei, mulla ei oo yhtään normaalia hopeaa glitterlakka, jossa EI ois a) erikokoisia glittereitä b) hologlitteriä c) muunvärisiä kuin niitä hopeita glittereitä ja d) joka peittäisi täydellisesti kynnen. Ihan järkyttävää melkeinpä, kun omistaa niin paljon lakkoja ja sitten tajuaa, että jotain noin perustavanlaatuista puuttuu. Plussaa olisi toki se, että lakka ois kohtuu helposti löydettävissä, eikä kallis. Eli tahtoisin hopean version Nubarin Heavy Gold Glitterille, osaako joku vinkata mitään? Onko esim. Essencellä?Mitäs pidätte kynsistä ja hei, osaatteko vinkata jotain hyvää, tosi peittävää, hopeista, pikkuglitteriä sisältävää glitterlakkaa, jossa ei olisi holoa tai muuta ylimääräistä, ei esim. isompia glittereitä vaan pelkkää pientä glitteriä?

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanatkynnet <3 Multakin löytyy toi Siful Colorsin lakka, mutta se ei oo päässy vielä kynsille asti. Josko se tänään pääsis sun innoittamana kynsille (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hihi, toivottavasti sait Sinfulin kynsille. :3

   Poista
 2. Mulla on tää http://www.mimax.fi/laval-silver-glitter-p-4698.html
  Mä hamstraan just tälläsiä pikkuglittereitä koska rakastan glitterliukuja ja ne vaan toimii parhaiten. Luulis että tollasia hopeisia on muuallakin mutta toi nyt ei ole ainakaan kallis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Mulla ei oo yhtään ton merkin lakkoja, joten mieluusti vielä katsoisin jos löytyisi joltain lakkamerkiltä jota jo omistan, kun en tykkää jos on noita yksittäisiä pulloja. 8)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)