lauantai 14. elokuuta 2010

Tuhlaus

Vaatteita on tullut lähiaikoina osteltua nyt niin paljon, että ei varmaan ennen joulun alennusmyyntejä tarvitse.. No höpöhöpö, mutta nyt en kuitenkaan ole ostelemassa hetkeen.


Topit, t-paidat ja shortsit H&M:stä, osa tilattuja ja osa paikan päältä ostettu. Tuo mustaharmaa-raitainen paita on pitkähihainen ja juuri sopiva alkusyksyksi, sekin H&M:stä. Farkut ostin jo ajat sitten Ginan alennusmyynneistä alle 10 e:lla.


Sukkahousujakin on syksyä varten tullut hamstrailtua muutamat, sillä nyt oon ihan virallisesti oppinu käyttämään hameita, joten voisinkin piakkoin tehdä sen toivepostauksen liittyen mekkoihini ja samalla esitellä hameetkin. Hassua, että monilla muotibloggaajilla on kesäisin ongelma tehdä asupostauksia, kun minulla se menee juuri toisinpäin, nyt kesällä olen panostanut pukeutumiseeni ja jotenkin harmittaa etten osaa ottaa päivän asu-kuvia kun kerrankin oon miettiny pukeutumista. :D


DVD-löytöjäkin on tullut tehtyä parit vaikka yleensä en osta mitään tuommoisia. Tuo Blondi tuli taloon oli musta pienenä niin hyvä, että pitihän se ostaa myös omiin kokoelmiin. :] Miksei nykyään enää tuu niitä hyviä ohjelmia uusintoina mitä aina 90-luvulla tuli? :I

Muistakaa arvonta ja muistakaa laittaa sähköposti ilmoittautumiskommenttiini! Tarkastan kaikki kommentit ennen arvontaa huolella, joten tarkastathan että olet ottanut arvonnan säännöt huomioon, arvonta on suunnattu siis VAIN Blogger-lukijoilleni jotka ovat julkisesti lukijoina ja tottakai voit aina liittyä lukijaksi jos et jo ole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)