tiistai 17. elokuuta 2010

Viva La Nails-samplepaketti

Tilasin tuossa 12.8 Viva La Nailsilta samplepaketin kynsibloggaajille ja jo tänään se oli haettavissa kirjattuna kirjeenä postista, eli uskallan luottaa että paketit tulee perille jatkossakin! Koko tilauksesta maksoin vaan 2,95 £ eli postikulut.


Koko paketti näkyy yllä.


Ihania värillisiä ruusutarroja ja kukkatarroja tuli nuo 3 arkkia, nämä ovat semmoisia vedellä kiinnitettäviä, jos joku ei tiedä niin Viva La Nailsin sivuilla on ohjeet ja videokin asiasta. :]


Kukka- ja perhostarroja myös 3 arkkia, aww! Rakastan perhosia, joten nää oli enemmän kuin mieluisia! Tarrojahan mulla ei ole, kuvitelkaa, ainuttakaan arkkia itselläni, joten mieluusti tahdon kokeilla kaikenlaista. :]


Glitteriä 3 pussia! :} Tuossa oikealla olevaa sanotaan vissiin flitteriksi, uusi käsite minulle, mutta näyttää kivalle. 8]


Tähtösiä ja kukkasia 3 pakettia niitäkin. Tähtösistä heti tuli mieleen, että niitä voisin käyttää tulevaisuudessa vaikka tähän tapaan:


Sitten oli tottakai rhinestoneja:


Liloja pisaroita, vaaleansinisiä "kyyneleitä" ja kultaisia pyöreitä strasseja. Ihastuttavia nämäkin. :] Ylempänä näkyy vielä punertavanruskeita microhelmiä. Kiva kun sain nyt niitäkin, kun oon usein meinannu ostaa kokeiluun.

Kaikenkaikkiaan kattava paketti ja Viva La Nailsin toimitusaikoihin oon enemmän kuin tyytyväinen (tilauksesta 5 pvää paketti minulla ja välissä vielä vkonloppu).

Oletko tilannut Viva La Nailsilta? Mitä pidät samplepaketista, nousiko koristeluideoita? ;D

5 kommenttia:

 1. Säähän ehit päivittää nopeammin, kuin mie ehin lukea :D Mutta siis, tosi kattavan paketin olet saanut. Itsekin voisin ottaa noista lähes kaikki kokeiltavaksi. Innolla odotan mitä saat näillä aikaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Sinsaukko: Hih, nyt on tullu kyllä päivitelty useammin ku yleensä. ;D

  VastaaPoista
 3. Mitääääää miten tommosen saa?! OMG! Kuolen noille kaikille ihanille! *kuola valuu* :O

  VastaaPoista
 4. Heidi: Käy klikkaamassa koriin tämmönen: http://www.vivalanails.co.uk/samples.html ! :]

  VastaaPoista
 5. Oo kiitos tästä! Mahtia!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)