perjantai 26. marraskuuta 2010

Glittertippejä


Oon ihan rakastunu Color Clubin Glitter Vixen-kokoelmaan ja mulla puuttuukin enää 3 lakkaa siitä, jotka varmaan aion nekin kotiuttaa jossain vaiheessa. (Nyt varmasti joku anonyymi hermostuu tuosta kotiuttaa-sanasta..)

Jaa miksikö ne Glitter Vixen-lakat on mun lemppareita? No minäpä näytän.Yllä siis glitterkärjet tehtynä kahdella eri glitterlakalla tuosta kokoelmasta. Rakastan CC:n glittereiden peittävyyttä! Koetapa saada samanlaiset glitterkärjet vaikka jollain MissSelenen glitterlakalla, voin luvata, että siinä saat jokusen tunnin hakea peittävää tulosta.. Glitterkärjet saa tehtyä n. 3 kerroksen avulla täysin peittäviksi. Kummatko lakkaukset miellyttää teidän silmäänne enemmän?

Käytettyihin lakkoihin sitten:


- Molemmissa pohjana Konadin Nail Hardner, sitten Cesarsin Ridgefiller, Dependin Nr. 136
Ylemmissä hopeissa glitterkärjissä käytin kärjissä Color Clubin Magic Attractionia.
Alemmat tein yksinkertaisesti länttäämällä Color Clubin Sexy Sireniä kärkiin MA:n päälle.

Päällyslakkana CG:n Fast Forward (joka uhkaa jo pelottavasti huveta loppuun, pitää hankkia uusi piakkoin)
ja Cesarsin Vanilla kynsinauhaöljy.

Mä oon nyt niin juurtunu näihin glitterkärkiin.. Lupaan, että jotain monimutkaisempaa on tulossa lähiaikoina, ideakin on jo valmiina. :] Kun vaan riittäisi aikaa toteutukseen.. Tässä ennen ensiviikon torstaita pitäisi saada pari kirjaa luettua ja pari suurta harjoitustyötä tehtyä valmiiksi ja sitten torstaina lähdenkin taas Kuopioon.

Kuopiossa asuvat/Kuopiossa shoppailevat kynsifriikit, huomio! Olkaa kilttejä ja kertokaa onko Kuopiossa mitään sellaista kauppaa, jossa kynsifriikin kannattaisi ehdottomasti käydä? Jotain erikoiskauppoja? Tai jos ei ole erikoiskauppoja, niin mitä yleensäkkin kynsilakkoja yms. myyviä kauppoja Kuopiossa on? Matkaoppaana toimiva mieheni kun ei ihan hirveästi näistä kynsilakkakaupoista tiedä..

Kysymys kaikille: kummatko glitterkärjet miellyttivät silmää enemmän, hopeat, vai siniset? :]


PPS. Muistakaa toki arvonta! :]

17 kommenttia:

 1. Millanen noi on muuten poistaa? Kun mulla on heikohkot glittervarastot niin noista muutama näyttäs kivaisalta :)

  VastaaPoista
 2. Laura: Se on yhtä "kiva" poistaa kuin glitterit yleensäkkin, mutta folio-menetelmää käyttämällä tms. ei ollenkaan vaivalloinen. :]

  VastaaPoista
 3. Sain innostetua mua kokeilemaan hopeisia glitterikärkiä:) Tosin tää kynsitaiteilu ei oo ehkä se meikän laji..

  VastaaPoista
 4. Sirpale: No harjoittelemallahan sitä oppiikin! ;)

  VastaaPoista
 5. Mulla itellä on toi sininen ja on ehdottomasti paras glitterlakka jota oon kokeillut! Toi violetti on kyllä kanssa tosi kiva, jospa senkin hankkis joskus :) Oon ihan yllättynyt siitä, miten hyvin noi peittää, kun yleensä glitterlakkaa saa heittää turhan monta kerrosta ennen kun saa mitään fiksua aikaseks!

  VastaaPoista
 6. Mä en itse ollenkaan osaa sanoa että kummat on kivemmat ku ne on yhtä ihania! Ehkä toi sininen sitten kummiski. Mulla ois muuten toivepostauksia mitä haluaisin! Olis tosi kiva jos tulis lakkamerkkien arvosteluja! Miten nopeasti kuivaa,onko läpikuultavaa,kuinka monta kerrosta täytyy laittaa ettei näy lakkauksen läpi,kestääkö pitkään yms. tommonen ois ainakin kiva, ja kertoisit hinnan,mistä kynsilakkaa saa. Kerran päivässä/viikossa ois kiva.(kumpi itelles sopii.) Lopuks sitten antaisit ihan 0-5 väliltä arvosanan. Teemaviikot olis kans sairaan kivoja! Toivottavasti näistä kehittyis jotain (: ps. kiva turbokommentti :-D

  VastaaPoista
 7. Suvi: Niinpä, se on kyllä tosi peittävä! :O

  Aino: Kiitos turbokommentista ja ideoista! Ehdottomasti menee toteutukseen tuo lakkamerkki-arvostelu, sitä voisi tehdä vaikka kerran viikossa viikon kynsilakka-postauksen tilalla! :} Tai sitten vaikka jonain toisena päivänä.

  VastaaPoista
 8. Kuopiossa ei oo valitettavasti mitään kynsifriikin ostosparatiisia. Ihan kaikki normikaupat mitä muuallakin. Kicksiäkään ei oo enää. Mut paikkoja, joissa on kynsilakkoja, olis Kauppakeskus Aapeli(stokkan beauty), sokkari, Seppälä(Kauppakeskus Minnassa parempi) ja ja..enempää mulle ei tuu mieleen paikkoja joissa olis ees hitusen kattavampi valikoima lakkoja jne. :/ Mut jos tulee mieleen nii ilmottelen :)

  VastaaPoista
 9. Nättejä molemmat! Hopeiset kärjet on aika neutraalit tai ei ainakaan niin näkyvät kuin siniset, mutta itse tykkään melkein enemmän sinisistä, kun erottuvat enemmän. Mulla on noista lakoista edelleen ainakin tuo liila hankintalistalla, voi olla että kohta on pari muutakin. :D

  VastaaPoista
 10. Plaz^: No harmi! Kiitos kuitenkin näistä tiedoista. :}

  Ellie: Hihi! ;D Nuo siniset on kyllä aika huomiotaherättävät. :}

  VastaaPoista
 11. Hopeat ovat paremmat,mutta molemmat kivat :)

  VastaaPoista
 12. Hmm.. Ku ekan kerran vilkasin noit kuvii, oisin vastannu siniin mut sitku kattelin tarkemmin ja klikkailin kuvii isommiks ni kyl noi hopeiset on sanottava !

  VastaaPoista
 13. Hmm.. Ku ekan kerran vilkasin noit kuvii, oisin vastannu siniin mut sitku kattelin tarkemmin ja klikkailin kuvii isommiks ni kyl noi hopeiset on sanottava !

  VastaaPoista
 14. oi vitsit ko kivaa glitterilakkaa :o täytynee varmaa itselläki pistää tilaukseen ;> molemmat kärjet miellyttää, kenties sininen hiukan enemmän! :))

  VastaaPoista
 15. Anur: Hih. :}

  Nebu: Mikäs vaikutti päätöksen muuttumiseen sitten? ;D

  Hanne: Kiitti! Nuo on kyllä superhyviä lakkoja. :]

  VastaaPoista
 16. Sori, tuli kaks kertaa toi sama kommentti : DD Ja se vrmaan vaikutti et eka toi hopein ei näyttäny niin erikoiselt, mut isommast kuvast huomas et siin on erivärisiikii glitterei ja silloin *naps*, rakastuin !

  VastaaPoista
 17. Nebu: Hih, se on kyllä totta että kaikki lakat ei edusta pikkukuvissa mutta livenä ja tarkemmin tarkasteltuna ovatkin kivoja. 8]

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)