maanantai 29. marraskuuta 2010

Viikon kynsilakkamerkki: China Glaze

Nyt on kahdeksan viikkoa viikon kynsilakkoja takana ja nyt tulee jokaviikkoisen kynsilakkapullon tilalle esittely kokonaisesta lakkamerkistä.

Aion esitellä vain ehdottomasti lemppareimpia lakkamerkkejä ja nyt aloitetaan ultimate pitkäaikaissuosikistani China Glazesta!

China Glaze


Missä? Suomesta China Glazea saa vain Kickseistä, hinta 9,90 e. Ulkomaisista nettikaupoista saa toki myös, siellä hinnat vaihtelevat kaupan mukaan.

Peittävyys? Oikeastaan kaikki CG:n lakat peittävät täydellisesti 2-3 kerroksella, poikkeuksena  kokeilemistani glittereistä isoglitteriset eivät luonnollisesti peitä kokonaan ilman kunnon kerroksia.

Koostumus & sivellin? Melko ohut sivellin ja lakka aika luirua. Silti peittävyys hyvä.

Pysyvyys? Riippuu sarjasta, itselläni esim. metalliset lakat kuten Emotion & Devotion pysyvät todella hyvin, neonlakat huonommin. Pysyvyyskin riippuu hyvin paljon siitä, millaista alus- ja päällyslakkaa käyttää, sekä miten lakkaa (kerrosten paksuus yms..)

Värit? Värivalikoima on todella laaja! Erikoisia hololakkoja, glitterlakkoja shimmerlakoista kunnon isoihin hippuslakkasiin, cremeä, neonia.. Oikeastaan kaikenlaisia värejä!

Arvosana & perustelut: 9 ½
 + Värivalikoima niin laaja, että varmasti joka tilanteeseen löytyy lakka.
+  Peittävyys & laatu, peittää ja lakat ei klimppiinny vaikka olisi auki kauemminkin
- Huono saatavuus Suomessa
- Kallis hinta Suomessa

Teidän mielipiteenne China Glazesta? :)

10 kommenttia:

 1. China Glaze on minunki lemppari :) Yhden lakan oon ostanu Suomesta, joitakin blogikirppareilta ja parikymmentä tilannu postitse ulkomailta.

  VastaaPoista
 2. Plaz^: Sama homma! :) CG on vaan niin hyvä merkki.

  VastaaPoista
 3. Tykkäähn myös CG'stä, mutta omistan vaan sen ruby pumps lakan, josta pidän _todella_ paljon.;) Kuivuminen vain kestää hieman liian kauan8(

  VastaaPoista
 4. Ite en omista harmiksein yhtää Chinan lakkaa 8 << Ainaku meen sinnepäin mis on Kicks ni aattelen et 'nyt ostan jonkuu CGn lakan', mut kuinkas käykää.. Aina siel sit nappaan mukaa Dependin tai pari tekosyil 'mutku CG on liian kallis, no sit enskerral, mutku mä voisin keräillä Dependei ni otataa sit sellain, mutku mä haluun tän Dependin, ihana väri ! jnejne..'
  Mut ehkä sit enskerral (tai joskus : DD) jos saisin ees YHEN CGn ostettuu, sit rakastuisin ja haluisin niit vaa lisää 8 ))

  VastaaPoista
 5. Mmeri: Ooo, se Ruby Pumps on visssiin kiva joululakkakin. :]

  Nebu: Möh, no oothan muistanu osallistua Sonnelan arvontaan? Siellähän on ensimmäisessä palkinnossa mm. China Glazen lakka. >:]

  VastaaPoista
 6. Juu, oon muistanu 8 ))

  VastaaPoista
 7. China Glazea saa Suomessa myös joistain kynsisalongeista, mutta aika harvassa nekin on :/

  Chinat on kyllä ihania <3

  VastaaPoista
 8. MQ: Ai niinpä taitaa saadakkin, en vaan itse ole koskaan hoksannut. :]

  VastaaPoista
 9. china glaze minunkin lemppari ;) Harmi, että mulla on vain yksi, ruby pumps.. Mutta kyl pakko saada lisää! Sitä merkkiä ei sitten koskaan voi olla liikaa! :D

  VastaaPoista
 10. ^^ Ruby Pumps on upea! :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)