keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Kukkuu

Meinasin tehdä uudet kynnet tänään, mutta vietin vähän liian tiiviisti aikaa tenttikirjan parissa, joten kynnet jäi nyt ehkä tältä illalta tekemättä (tai sitten teen ne taas yöllä..) Oon kyllä aika varma, ettei tänään kannata ruveta kynsiä tekemään, kun ei multa äsken onnistunu kahvinkaan keitto, vaan siitä tuli ihan teetä. Noh..

Ensi viikolla Sonnela täyttää jo hurjat 2-vuotta ja sillon onki jotain jännää luvassa, kannattaa pysyä kuulolla! Jotain jännää siis on tulossa. Eikä nämä jännät siihenkään lopu, mutta kaikki aikanaan! ;)

Loppuun vielä huomautus tuosta oikealle tulleesta kyselystä. Tahtoisin tietää, että miten usein käytte täällä kurkkimassa uusia postauksia, eli toisinsanoen, miten usein saisi uusia postauksia olla? Toivon, että mahdollisimman moni jaksaisi ruksata jonkun ruuduista, niin saisin vähän kuvaa siitä, että miten usein odotatte minun postaavan! :]


kuva täältä

Huomenna palataan taas toivottavasti uusien kynsien merkeissä! :]

5 kommenttia:

 1. Itse olen sitä mieltä, että sun blogi, sun postaustahti :) Mielelläni toki näkisin uuden postauksen vaikka joka päivä, mutta mulle kelpaa viikottainkin tai harvemmin. Vaihtoehtoa "Sonnen omaan tahtiin" ei ollut, mutta sen valitsisin.

  VastaaPoista
 2. Tsekkaan uusia päivityksiä varmaan yli kymmenen kertaa päivässä, joten vähintään kerran päivässä olis kiva jollei useamminkin (:

  VastaaPoista
 3. Bronwyn: Oo, niin! Ihana vaihtoehto olisi tuo sanomasi! :D

  Anonyymi: Oho! Oletpas sinä ahkera seurailija. :]

  VastaaPoista
 4. Itekkin käyn ainakin 10 kertaa päivässä! Mahtava blogi, selkeä ulkoasu ja selvä puhe ja kirjoituskieli. = Sonnela<3!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)