sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Vastauksia hakusanakysymyksiin 4 & muuta

Halusin taas pitkästä aikaa ottaa esille nää hakusanakysymykset ja vastailla vähän.


Kahteen ekaan hakusanaan mulla ei oo sanottavaa, mutta tuohon "millä hakusanalla kynsikiekkoja" voin vastata kyllä.

Luulen, että tässä ollaan nyt hakemassa eBaysta, eli itse olen löytänyt nämä kiekot eBaysta  muistaakseni hakusanalla "nail wheel", toki voit kokeilla vaikka "nail display"-sanaakin yms. Usein eBay ehdottaakin sopivia hakusanoja hakusanakentän alapuolella "related searches"-kohdassa.


eBayhin liittyen mulla on muutakin juttua, nimittäin semmoinen asia kuin myyjistä kysyminen. Se on ihan ok toki kysyä keneltä myyjältä olen ostanut mitäkin, mutta eBay on kuitenkin huutokauppa, joten kaikkia lempparimyyjiäni en tahdo paljastaa, koska sittenhän joutuisin mahdollisesti kilpailemaan samoista tuotteista teidän kanssa. Luulen, että ymmärrätte kyllä. :} Nää samat myyjät on kuitenkin teidänkin ulottuvillanne siellä eBayssa, joten kyllä heidät sieltä löytää jos jaksaa nähdä vähän vaivaa. :]

Toinen juttu mihin voisin vastata tälläkertaa on tuo haku "skittle kynnet". S onkin tehnyt mahtavan suomi-kynsilakat-suomi-sanakirjan, joka kannattaa käydä ehdottomasti katsomassa täältä, mutta siis skittle-kynnet ovat yksinkertaisuuksissaan kynnet, joissa jokainen kynsi on lakattu eri värillä. Aina tokikaan ei kynsien tarvitse olla ns.kirkkaan värikkäät, kuten nimestä Skittle voisi päätellä (vrt. skittles-karkit), vaan skittle voi olla ihan mitä vaan värejä sisältävä, monivärinen manikyyri.

Siinäpä tälläkertaa! Nyt ryhdyn valmistelemaan teille huomista "viikon kynsilakka" -postausta, joten pysykäähän kuulolla taas huomenna ja muistakaa vierailla blogissani ehdottomasti ensi keskiviikkona! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)