lauantai 27. marraskuuta 2010

Pieniä uudistuksia blogissa

Heippahei!

En tiedä oletteko jo huomanneet, mutta siis olen hieman pelkistänyt blogia ottamalla osaa mainoksista pois ja otan varmaan tulevaisuudessa lisääkin. Sen sijaan sivuille on tulossa jotain muuta, mutta siitä lisää tuonnempana.

Tämän lisäksi oikealle olen lisännyt lukijoiden toiveesta lisää tunnisteita ja nämä päivittyvät kokoajan, postauksia on sen verran paljon, että en ihan heti ehdi kaikkia luokitella.


Onko sinulla ollut vaikeuksia löytää tiettyjä postauksia tms? Itse olen joskus huomannut, että tunniste-osio tökkii joskus. Onko ylläolevien lisäksi mielestänne tarpeellista vielä lisätä jotain, mikä auttaisi löytämään nopeasti postaukset? Lisää kynsilakkamerkkejä ja koristelutyylejä ainakin luultavasti on tulossa, mutta olisiko teistä tarpeellista esim. laittaa tunnisteet eri väreille lakkauksien löytymiseksi? Pitäisikö Konad-lakkauksia lajitella laattojen mukaan ja tehdä esim. omat tunnisteet eri laatoille (m59, m3...) ?

Näiden lisäksi olen toivepostauksien yhteyteen liittänyt oikealle myös tykätyimmät ja kysytyimmät postaukset, nämäkin saattavat tästä vielä pullistua.

Jos sinulla on postaustoiveita niin heitäppä tänne niin pistetään jonon jatkoksi. :)

Muuten Sonnelan kovin tykätty ulkoasu ei tule tästä muuttumaan, sillä itse olen kovin tykästynyt rusetti-pallo-pinkki-valko-musta-hässäkkään. :}

Eli siis summa summarum: tarvitseeko blogi mielestäsi lisää tunnisteita etsimänne löytämisen helpottamiseksi ja onko teillä lisää postaustoiveita? :}

6 kommenttia:

 1. Mulla on oikein positiivinen mielikuva blogistasi :) Muutokset näytävät oikein hyviltä, ja ulkoasu on selkeä! :)

  VastaaPoista
 2. Noora: Oi kiitos, tosi mukava kuulla! :}

  VastaaPoista
 3. Sun blogi on hyvä tälläisenään!! ^^ Ulkoasu on suloinen :3 ~Anni

  VastaaPoista
 4. Sinulle olisi Lovely Blog - palkinto täällä:
  http://cuteandprettynails.blogspot.com/2010/11/lovely-blog-palkinto.html

  VastaaPoista
 5. Hyvät on parannukset, selkeenty aika paljon. Tykkään (:

  VastaaPoista
 6. Anni: Kiitoksia, kiva jos tykkäät. :]

  BlahBlahPrincess: Kiitos, käväisin katsomassa! :]

  Lotta: Kiitos, hyvä homma jos on nyt parempi. :]

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)