torstai 18. elokuuta 2011

Iiiiso kynsilakkasaalis

Varoitus, tämä blogikirjoitus on tekstirikas!

Mulle tupsahti eilen kaks ihanaa ja odotettua pakettia, olin hieman shoppaillut kynsilakkoja. Naureskelin miten postilaatikko ihan kirjaimellisesti pullotti paketteja, postinkantaja-raukka oli joutunut väkivalloin survomaan mun paketit laatikkoon niin, että postilaatikkoon tuli pieni halkeama, mutta onneksi kaikki lakat olivat ihan ehjiä.

Paketit tulivat siis Nailsuppliesilta sekä Head2Toelta ja olen todella tyytyväinen toimitusaikoihin, joka molemmissa kaupoissa taisi olla sellainen, että n. viikko tilauksesta paketit olivat perillä, nopeaa! Head2Toella pari pvää enemmän, mutta sivuilla oli jonkinlainen etukäteen mainittu viivästys, joten sen ymmärtää hyvinkin.

Ensin kaikki mamman mussukat tyrkättiin yhteiskuvaan:



Yhteensä tilasin lakkoja 16 kpl, niistä kolme meni teille arvontaan ja 13 jäi minulle.

108 Degrees & Cha Cha Cha
Ei, en ole nyysinyt teidän arvontapalkintoanne, vaan ostin itselleni samanlaisen arvonnassakin kaupan olevan 108 Degrees -lakan, joka on kuvassa vasemmalla. Sen vierellä vihreä Cha Cha Cha.

Tämä tän kesän Island Escape kokoelma oli taas yksi niitä ChG:n kokoelmia, joista niiden ilmestyessä sanoin etten osta ainuttakaan, koska sävyt ei oo niin kivoja/uniikkeja. No nyt mulla on kuitenkin kolme ton kokoelman lakkaa, ehm. Ja täytyy sanoa, että tuo 108 Degrees on kyllä melko lähellä jo omistamaani Ahoy!:ta, mutta ei kuitenkaan duplikaatti, sillä Ahoy! on punaisempi ja Degrees pinkimpi. Cha Cha Cha nyt oli sitten kuitenkin sen verran uniikki, että jostain syystä halusin sen.

CG In The City
Chinan uudesta Metro-syyskokoelmasta piti kotiuttaa yksi lakka, vaikka kokoelman nähdessäni totesin sävyjen olevan "ihan liian syysvärejä mulle". Miks mä edes aina yritän selittää itelleni etten osta mitään tai varsinkaan tarvitse, kun kuitenkin aina muka joku sävy tarttuu joukkoon jossain vaiheessa?

Tämä sävy yllä on siis CG In The City ja mun on vaikea oikeesti määritellä tämän väriä. Se on harmaan musta, mutta kuitenkin siinä on hyvin selvästi pinkkiä. Mustalle kiekolle tämän kuitenkin swatchasin, joten sovitaan, että se on musta glitterlakka pinkillä flashilla.

Sitten jatketaan näillä "tästä kokoelmasta en tahdo mitään"-lakoilla.

Lighthouse & Knotty
Mä selkeästi yritän päästä ensin näistä mun omaatuntoa kolkuttavista lakoista ekana eroon tässä esittelyssä. :D Eli vasemmalla on Lighthouse ja oikealla Knotty.

Anchors Away-kokoelmasta mulla on nyt sitten 6 lakkaa (eli puoli kokoelmaa) ja mä en vaan voi selittää tätä mitenkään. Paitsi sillä, että ne oli sillon ilmestyessään niin ihania, että mun piti keksiä selitys etten osta mitään, koska tosiasiassa alitajunnassa pelkäsin ostavani ne kaikki. Loogista, eikö? No tosta Knottyn ostamisesta en kyllä voi syyttää kuin Sallaa, jälleen kerran. Se piti mulle niin vakuuttavan puolustuspuheen siitä, miten Knotty on ainoa nude, joka ihan jokaisella tulee olla (minulla kun ei ole nudeja lakkoja) ja minä menin siihen selitykseen ihan täysin. Ja onhan se Knotty ihana.  

Agent Lavender, Happy Go Lucky, Tantalize Me
Agent Lavender on pyörinyt mulla tuossa oikealla sivupalkissa himotuslistalla vaikka kuinka kauan ja nyt kun kerrankin tein sinne H2TB:lle tilauksen, niin piti AL ottaa joukkoon. Täytyy myöntää, että ihan vähän petyin tuohon, koska se oli melkoisen samankaltainen Light As Airin kanssa, tai ainakin paljon vähemmän sinisempi kuin olin swatcheista kuvitellut, nyyh. On se silti tosi ihana, en valita!

Keskellä Happy Go Lucky, joka on mun ihkaeka kunnon keltainen, peittävä creme. Tää oli siis ihan totta hyötyostos, koska keltaista ei ole aiemmin ollut. Uskottehan?

Oikealla vielä Tantalize Me joka on pyörinyt mulla ostoskorissa sata ja yksi kertaa ja aina saanut väistyä kiinnostavimpien yksilöiden tieltä. Nyt päätin sen napata viimein ja olen tyytyväinen.

Meteor Shower, Medallion, Pom Pom
Chinan Specialty-kokoelma sisältää 50 glitter/shimmer/cremelakkaa ja on ihan mielettömän ihana. Ostin kolme kokoelman lakkaa, Meteor Showerin, Medallionin ja Pom Pomin.

Meteor Showerin ilmestyminen oli mulle itsellenikin pieni yllätys koska en muistanut edes tilanneeni sitä, kunnes Sallalta asiasta kysyin. On se ihana ja kannatti tilata, jotenkin vaan mun mielihalut kynsilakoissa pomppii niin että ei ota selvää itsekkään. Medallion taas on mun eka kultainen glitterkuorrutelakka ja Pom Pom on pyörinyt haaveissa jo muutaman kerran.

Sitten ois vielä pari lakkaa, toivottavasti olette jaksaneet lukea sillä tekstiä näyttäisi nyt riittävän! ;D


Royal Navy & I Lily Love You
Orlyn Roayl Navy oli mulle yllätys avatessani paketin, hetken jo luulin että mulle oli vahingossa laitettu väärä lakka, sillä luulin tilanneeni sinisen creme-lakan ilman mitään shimmerjuttuja. Tää on kyllä selvästi erittäin vihreäshimmerinen, en valita ollenkaan, koska tää ehkä säästää mut ostamasta Orlyn Lunar Eclipseä (ainakaan ihan heti, koska ei tämä nyt ole sama lakka ollenkaan kuitenkaan, mutta voin uskotella itselleni niin).

OPI:n I Lily Love You piti ostaa sen erikoisuuden vuoksi. Testasin sitä eilen jo 108 Degreesin päälle ja tykkään, ihana, todella läpikuultavan pinkki lakka folionpalasilla. Mulla on entuudestaan Sinful Colorsin Deep Red Ocean ja pelkäsin näiden samankaltaisuutta (mulla on duplikaattilakkapelko) mutta onneksi Lily on selkeästi pinkki, ja Deep Red Ocean nimensä mukaisesti punainen.

Tähän loppuun pakkoi sanoa että kuvitelkaa, olin tänään shoppailemassa enkä ostanut yhtään kynsilakkaa, en edes hyödyntänyt Kicksin houkuttelevaa Dependien ota 3, maksa 2-tarjousta vaikka kävin siellä Dependin lakkalaatikolla pyörimässä ja hiplaamassa lakkoja. Musta tuntuu että Vaasan Kicksin myyjät alkavat pitää mua pikkuhiljaa hulluna kun aina käyn nypläämässä niitä lakkoja ja harvoin maltan ostaa mitään.

No kun te aina valitatte että onnistun aiheuttamaan lakkahimotuksia, niin joutiko jotkut lakat näistä teidän hankintalistalle? ;D

37 kommenttia:

  1. IHANA tuo OPIn lakka!!! ja ihana tuo sun uus banneri :)

    VastaaPoista
  2. Wow, oispa mullaki yhtä paljon lakkoja kun sulla :) Miten sulla on ees varaa ostella nuita? :D Tietääkseni nuo china glazetkin maksaa aika mukavasti? :D

    VastaaPoista
  3. Ihanat ostokset. Itse ainakin haluaisin Happy Go Lucky ja 108 Degrees. :)

    VastaaPoista
  4. Pom pom ja I lily love you aiheuttaa hinkua nettikauppailla, ai mikä pinkin ja kiiltävän himo :D En edes yleensä käytä pinkkiä, noi on vaan niin herkkuja!

    VastaaPoista
  5. Cha Cha Cha on ostoslistalla jo, mutta Lighthouse.. ah.. himotuslistalle!!

    Ihan kiva tuo sun uus banneri, mutta vaatii totuttelua :)

    VastaaPoista
  6. Aivan uskomattoman ihana tuo sinun uusi bannerisi :)♥

    VastaaPoista
  7. Rakastuin kaikkiin noihin glitterlakkoihin!! :O Kyllä ne ehkä pitäisi kotiuttaa.... Paljon ne maksoi kappale noi glitterit (CG sekä OPIn)? :) Ihania ostoksia teit, ja luin koko postauksesi ;) :D

    VastaaPoista
  8. Tuo Meteor Shower on ihana, ei vain tule käytettyä sitä usein(okei oon varmaan kerran käyttänyt), koska en vaan kestä sitä glitterlakkojen poistoa.. :D

    VastaaPoista
  9. voi ei mä ihan just tilasin kaikkee kivaa ja nyt kyllä taas tekis mieli... :D

    VastaaPoista
  10. Ihmettelin aluks, että mikäs blogi tää on kun banneri oli vaihtunu.. XD Mutta juu, ite haluisin ainakin tuon opin sekä china glazen Happy Go Lucky. Mulla kun on tommonen keltanen ollu loppu jo kauan aikaa.. :/

    VastaaPoista
  11. Argh, rakkauteni Knottya kohtaan heräsi! Tuosta olisi kiva nähdä swatch blogissasi =)

    VastaaPoista
  12. Just eilen sain ison paketillisen lakkoja ja olin jo tyytyväinen, mutta nyt tuli taas himo tilata:D ainakin tuo cha cha cha ja 108 degrees varmaan joskus tipahtaa postilaatikkoon;) ja noi glitterit... ah<3

    VastaaPoista
  13. Knotty on ihana! Juuri jotain helppoa arkeen. Pitänee metsästää se käsiini (:

    VastaaPoista
  14. Ihania, söpöjä ja suloisia lakkoja <2

    VastaaPoista
  15. Meteor Shower (rakastan avaruutta, mm. siksi Orlyn avaruuslakatkin himottavat) ja vihreä Cha Cha Cha tänne, bitte!

    VastaaPoista
  16. Sain juuri muutama päivä sitten lakkatilaukseni ja odotan innolla, että miltä mm. CG:n Cha Cha Cha ja CG:n In the City näyttävät kynsillä

    VastaaPoista
  17. wow! Omistaisinpa itsekkin yhtä monta kynsilakkaa! Mun mielestä lakat vaan on turhan kalliita niin niitä ei usein tule hankkittua. :S

    VastaaPoista
  18. uuu ihania lakkoja! Hei sellasta kysyisin kun noita nettikauppoja katselin että mistä olit tilannut miten tuola Nailsuppliesilla oli maksu tavat kun en siis mitenkään päin etsimällä löytänyt sieltä?

    VastaaPoista
  19. i lily love you ois sellanen minkä mielelläni ottaisin :)

    ja mustaki tuntuu et tässä meijän lähi-kicksissä ne myyjät ajattelee "voi ei taas toi" tai jotain vastaavaa, ainaki ne kattoo mua sillee tunnstavasti eikä enää kysy tarviinko apua ku oon niin omissa lakkaunelmoinneissa mut harvoin mitään ostan :D

    VastaaPoista
  20. Ah, kuulostaa niin tutulta! Kattelen itsekin välillä joitain kokoelmia vähän plaah-fiiliksellä, että näistä mä en tarvitse mitään, sitten yks kaks yllättäen huomaa omistavansa koko kokoelman :D
    Ja siis mä niiiiin rakastuin keltaisiin lakkoihin tänä kesänä! Kokeilin yhtä jemmasta löytynyttä keltaista lakkaa, jota ei vaan jostain syystä tullu käytettyä ja siitä se sitten lähtikin :) Sen jälkeen oli pakko ostaa Lighthouse ja ruveta katselemaan jo seuraajaa tuolle uhkaavasti tyhjenevälle Barry M:n Yellow-lakalle. Ootan innolla sun kuvia tuosta Happy Go luckystä, josko se olisi sitten mun seuraava keltainen himotus...

    VastaaPoista
  21. Oonkin miettinyt, että onko Kicksissä vielä tuo tarjous, pitää käydä katsomassa ;p Ihania lakkoja oot kyllä löytänyt! :)

    VastaaPoista
  22. Voi kun etenkin toi Lighthouse ja Happy Go Lucky on ihania! :'D Onkohan mulla alkanu joku keltanen kausi ton yhden hupparini myötä :D

    VastaaPoista
  23. Mä odottelen myös pakettia saapuvaksi, tein eilen tilauksen Nailsuppliesilta. Ensi viikon lopulla toivottavasti tulee.
    CG:n Lighthouse ja Orlyn Royal Navy näyttävät kyllä hyviltä (okei, kyllä muutkin), tiedä vaikka ne joskus löytyisivät myös omasta kokoelmastani... Royal Navya olen jo aiemminkin katsellut vähän sillä silmällä ;)
    Cha Cha Chakin näyttää hyvältä, mutta jos se on samanlainen tai samankaltainen kuin MNY:n 753, niin se ei ole niin pakollinen.

    VastaaPoista
  24. Uus banneri: I LOVE IT!!! <3 jajja sää taidat rakastaa noita china glaze:ja :)))) mulla on tasan yks ja se on se oliko se nyt white cap? :))

    VastaaPoista
  25. Minulle ainakin tuli vihreän lakan himo, vaikken vihreästä pidäkään. ;) Ihan kyllä lähikauppojen tarjonnan meinasin tsekata enkä tilata netistä, mutta vihreä on vihreä vaikka merkki vaihtuiskin :)

    VastaaPoista
  26. pitäis taas kohta rustata Nailsupplies tilaus pitkästä aikaan matkaan. oon pohtinut ja pohtinut päivät pitkät mitä haluan ja tuo CG in the city on koko ajan ollut kiikunkaakun lähteekö matkaan, mutta kai se on pakko ostaa. :D + kaikki muutkin lakat on ihania! ((:

    VastaaPoista
  27. I Lily Love You ja 108 Degrees <3 ja kaikki muutkin...

    VastaaPoista
  28. tosi kivan näkönen tuo sun uus banneri tai mikä onkaa:D..tuo sinine orlyn lakka on toosi kiva ja tuo opi<233<3:)tuli tosta orlyn lakasta mielee joku avaruus:Dmut kivpja kaikki:)

    VastaaPoista
  29. Paljonko Nailsuppliesilla on postikulut (ei noilta sivuilta oikein selvinnyt) vai onko sama meininki kun vanhassa Transdesignissa eli small flat rate box ja 20$? :)

    VastaaPoista
  30. Peppi: Kiitos ja tuo OPI on iiihana! :)

    Janna: Aina sitä harrastukseen rahaa riittää, ja ulkomailta ostettuna ovat Suomen hintoja halvempia. ;D

    Rose: Hii, toivottavasti arvonnassa sitten onnistaa. ;D

    Melli: Ne on ihania! Pinkit on herkkuja. ;)

    Mirka: Lighthouse on mulla ollut kauan himotuslistalla mutta aina jäänyt pois. ;D Ja tattis, en ole vielä kyllä varma jääkö tuo banneri.

    Kukkakynnet: Tattis, saa nähdä jääkö se ihan tuollaisenaan vai onko liian vaalea tähän ulkoasuun. ;D

    Nails1820: ChG:t taisivat olla 3,50 $ ja OPI oli 6,80 $, ilman postikuluja siis. :)

    sinikilpikonna: Oioi, eikö foliomenetelmäkään auta, tiedätkö sen? :o Itse en malta luopua glitterlakkojen käytöstä ja siksi käytänkin sitä foliopoistoa.

    Senni: Tilaamaan sitten vaan! ;D

    Aino: Heh. ;D

    Riikka: Mun täytyy muistaa swatchata, mutta ainakin lakkauksessa toivottavasti tullaan pian näkemään Knottya! :)

    Airi: Haha, blogien lukeminen on toisinaan kukkarolle työlästä kun iskee himo lakkayms. shoppailuihin. ;D

    Glassy: Knotty kyllä vaikuttais just tuollaiselta helpolta lakalta! :)

    Melli: Tuitui. <3 ;D

    Painajainen: Äää ne Orlyt. <3

    Nina: Itsekin odotan tuota että onko CG In The Cityllä millainen peittävyys yms. :)

    Hikaru: No möm, olethan osallistunut arvontaani, siellä on lakkoja palkintoina! :)

    Karkkimaatti: Maksutapoina itse käytän PayPalia, Term and Policy-kohdasta löytyi seuraavaa infoa:
    "Payment:
    We accept Visa, MasterCard, American Express, Discover, Prepaid (Money Order, Check) and Wire Transfer Fund (subject to US$30.00 fee)."

    pulla: Jep, nooh, kyllähän sitä lakkoja saa katsella! :D

    seere: Musta taas tuntuu että oon jostain syystä vältelly keltaista, outoa! Mutta juu täytyy käyttää piakkoin tota Happy Go Luckya. :)

    Jenni: Tattis ja juu on tarjous! :)

    Cavachon: Hahaa, mä oon ennen vältelly keltasia ja otin kanssa nyt kaksin kappalein joten onkohan mullekki joku villitys tullut. :o

    Bronwyn: Ainakin pullojen ja swatchausten perusteella voin kyllä suositella sekä Royal Navya että Lighthousea! :) Varsinkin Lighthouse on melkoisen uniikki sävy.

    nennnna: Kiitos! Ja juu, ChG on mun lemppari. ;D White Cap oin kiva lakka, tykkään siitä etenkin ranskiksessa! :)

    MINTY: Hih, juuri tuossa Bronwyn sanoikin että tuolle Cha Cha Challe voisi olla hyvä korvaaja MNY-merkin 753 joka on tietääkseni niitä Maybellinen halvempia lakkoja siis, eli löytyy kaupoista eikä tarvi tilata :)

    elli: Tuo CGIC näyttää kivalta, toivottavasti kynsilläkin! :)

    Eeva: <3 :D

    Sini: Tattis! Ja juu niin tulee. ;D

    Celia: Jepsis, sama systeemi! :)

    VastaaPoista
  31. No kaikkien swatchithan piti näist googlettaa :D Ja niitten perusteel voisin sanoo haluavani ainaki ILLYn & Agent Lavenderin (:

    VastaaPoista
  32. No nam! Aivan ihania lakkoja :P Minäkin olen tuota CG in the city - lakkaa himoinnut jo pidemmän aikaa.. ja lighthouse! Ihanaa toivottavasti tulemme näkemään lakkauksia näillä lakoilla piahkoin :) Ja muuten, ihana uus perhosbanneri, sopii!

    VastaaPoista
  33. Nebu: Hih! Tuo AL on ihana mutta silti jotenki petyin. ;( Mutta ILLY on ehdottomasti hankkimisen arvoinen!

    Anni: Kiitos! Ja juu, saattaa joku huomatakkin että ChG on lempparimerkki. ;D

    VastaaPoista
  34. Hei!

    Anteeksi, jos olet jo tähän kysymykseen kyllästynyt vastaamaan, mutta en nyt löytänyt ihan selvää vastausta mistään, joten kysympä sinulta.

    Oletko siis tilannut noita China Glazeja Head2Toelta, ilmeisesti? ja he siis toimittavat niitä edelleen Suomeen?

    Olen sieltä aiemmin kyllä tilaillut ja haluaisin tilata jatkossakin. En jotenkin pääse sinuiksi tuon Nailsuppliesin kanssa. Muunmuassa 10 pullon postikulut olisivat melkein 45$. Ehkä en vaan osaa sitä käyttää...

    Eli olisin kiitollinen vastauksestasi :)

    VastaaPoista
  35. Hei!

    Anteeksi, jos olet jo tähän kysymykseen kyllästynyt vastaamaan, mutta en nyt löytänyt ihan selvää vastausta mistään, joten kysympä sinulta.

    Oletko siis tilannut noita China Glazeja Head2Toelta, ilmeisesti? ja he siis toimittavat niitä edelleen Suomeen?

    Olen sieltä aiemmin kyllä tilaillut ja haluaisin tilata jatkossakin. En jotenkin pääse sinuiksi tuon Nailsuppliesin kanssa. Muunmuassa 10 pullon postikulut olisivat melkein 45$. Ehkä en vaan osaa sitä käyttää...

    Eli olisin kiitollinen vastauksestasi :)

    VastaaPoista
  36. ^^ Juu olen tilannut H2TB:ltä ja toimittavat, vaikka sivuilla muuta sanotaankin. :) Hmm, oletko valinnut Nailsuppliesilla toimitustavaksi small flat rate boxin? Sillä pitäisi postikulujen olla 20 $ ja lakkoja mahtuu mukaan max 9 kpl. Jos eivät sitten taas ole menneet muuttamaan jotain. :o

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)