keskiviikko 31. elokuuta 2011

Videoviikko: Kynsienhoitorutiineja

Aiemmin viikolla nähtiin siis:
Kysymyksiä ja vastauksia 1 & 2
Spontaaneja koristeluleikkejä

Olette kyselleet paljon kynsilakkojen poistamiseen käytettävästä foliomenetelmästä ja videossa nyt näkyvillä mm. se, sekä muita hoitorutiineja. :)

Psst. Hieman paremmalla laadulla saatte katsottua videot kun vaihdatte videopalkin alareunasta 360p:n kohtaan 720p HD. :) 






Edit: Lisään tähän vielä joitain käyttämieni tuotteiden ostopaikkoja:

Avoplex-kynsinauhakuorinta -> Kicks, muut OPI-tuotteita myyvät paikat, nailsupplies.us..
Kynsinauhaöljykynät, appelsiinipuutikut -> eBay
Cesarsin kynsinauhaöljy -> CesarsShop

Muistakaa arvonta, päätin jatkaa arvonta-aikaa tälle sunnuntaille eli 4.9 klo 23.59 asti, koska en ehdi ennen sitä kuitenkaan tuloksia julkistaa, koska tää viikko mennään näillä videoilla! :)

Huomenna taas jotain erilaista videolla, toivottavasti tykkäsitte videosta! :)


Tämä postaus oli ajastettu.

17 kommenttia:

  1. Kiitos videosta. Hyödyllinen on :)

    VastaaPoista
  2. Mistä tollasta kuorintamömmöö saa? :)

    VastaaPoista
  3. Olipas kiva nähdä noi sun rutiinit, vaikka ei silleen ollut itsellä tarvetta noille ohjeille - samaa rataa ne sujuu täälläkin ne hoitorutiinit :) Semmoista kysyisin kuitenkin, että mistä saisi tuollaisen vähän joustavamman työkalun kynsinauhojen työntelyyn? Mulla on vain noita tikkuja ja sitten semmoinen metallinen, joka on musta liian terävä :/

    Ja muutes kiitti vaan kun taas aiheutit ostosvimmaa - mun on nyt pakko lähteä etsimään eBaysta tuota O.P.I. kynsinauhajuttua.... :P mulla on toistaiseksi vain sellainen siveltävä Mavalan cuticle remover -juttu, enkä erityisemmin tykkää siitä, joten - being an O.P.I. girl - mun on nyt ihan pakko........ *viuh*

    VastaaPoista
  4. aww, kissaakin kiinnostaa kynsileikit <3 tosi hyödyllinen video! mistä oot muuten ostanut nuo "opin" kynsinauhakynät?

    VastaaPoista
  5. Kiitos videosta, oli tosi hyödyllinen! :)

    VastaaPoista
  6. ihana video, vitsi että mää tykkäsin! tosi hyödyllinen ja hyväntuulinen :-----) propsit sulle että jaksat vääntää tällasia, näist on apua ihan hirmu paljon meille, jotka ei niin paljoa tiedä kynsien laitosta tai hoidosta, vaikka haluttaisiin tietää. ja hitsit että nauroin kun sun kissi tassutteli mukana!

    VastaaPoista
  7. Rose: Ole hyvä, kiva kuulla! :)

    Anonyymi: Kickseissä ja muualla missä on OPI:nn tuotteita on myös Avoplexiä, mutta hinta taitaa olla lähemmäs 20 euroa. Itse suosittelen katsastamaan eBayn sekä Trans Designillä/Nailsupplies.us:ssä taitaa olla näitä kanssa mutta halvemmalla. :)

    Papu: Tuo kynsikavio taisi tulla mukana H&M:n manikyyrisetissä, en yhtään tiedä millä nimellä tuota kannattaisi esim. eBaysta lähteä etsimään, hmm.

    Hihi, tää Avoplex on tosi hyvää kuorinta-ainetta, voin kyllä suositella! ;)

    elli: Hih, näköjään! ;D Kynsinauhaöljykynät on ostettu eBaysta. >:)

    Mel@ncholy: Ole hyvä! :)

    Anonyymi: Kiitti paljon! :) Teinkin nämä videot vähän silmällä pitäen sitä, että kerron kaiken perusteellisesti siltä varalta että postauksia lukevat varmasti semmoisetkin jotka eivät ole vielä kaikesta kuulleet. :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva ja hyödylliin video ! :) Tuoksuuks toi kuorinta muuten miltää ? Ent olikse hirveen arvokas ? :D Vois nimittäin itekki hankkii :)

    VastaaPoista
  9. juu oli apua ja iloa :D ;PP
    Hyvä kun teit oli kyl tosi käytännöllinen ! ♥

    VastaaPoista
  10. Hei! Tuli mieleen että ootko ikinä tilannu mitään kynsijuttuja dealextremestä? Et osaatko sanoa laadusta mitään? :D Ite aattelin ku on tosi halpoja ja ainakin niissä lukee että free shipping... Oon ennenki tilannu sieltä jotai et kyl se ainakin luotettava on, mut laadusta en oo yhtään varma..

    VastaaPoista
  11. Oi, ihana toi kisu ekassa videossa, tepasteli vaan tuolla <3

    Ja kiitos videoista, tähän asti ollut tosi kivoja ja monipuolisia. :) Saispa itsekkin joskus tollasen "hemmottelun" kynsille, kuorinnat ja öljyt yms. :D Ei tollasia ylellisyystuotteita ainakaan mun kaapista löydy... :S Mutta noita foliojuttuja pitäis kyllä kokeilla!

    VastaaPoista
  12. Ihanaa kun viitsit tehdä näitä videoita meidän muiden iloksi.
    Kiitos :)

    VastaaPoista
  13. Nebu: Kiitti! Juu tuoksuu kurkku-sitrukselle (tms.), muttei kovinkaan voimakkaasti :D Ja hintaa on Suomesta ostettaessa se lähemmäs 20e mutta netistä varmasti saa halvemmalla!

    Jenu: Kiva kuulla! :)

    aisku-: En oo koskaan tilannut sieltä joten en osaa sanoa, mutta veikkaisin että ei varmaan poikkea suuresti eBay-laadusta joten eiköhän ne ole ihan hintansa arvoisia. :)

    Eeva: Hihi, kisu oli innokkaana mukana. ;D Ja toivotaan että onni potkaisisi arvonnassa, kun siellä niitä kynsiöljyjä ainakin olisi tarjolla! :)

    Siniusvan: Olkaa hyvät, teille on kiva tehdä videoita! :))

    VastaaPoista
  14. Jääkö tuo keltanen väri tosta kynsilakasta vai tosta poistotyylistä? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun käsitykseni mukaan kynsien keltaisuus johtuu useimmissa kynsilakoissa olevasta tolueeni-nimisestä aineesta, joten jos pitää paljon kynsilakkaa kynsissä niin kynnet kellastuvat, vaikka pitäisi aluslakkaakin. :o

      Poista
  15. Tosi hyvä video!kiitos:) Olisiko sulla vinkkejä kun mun ongelmana on se että mun kynnet on aina kauheen "kuivat", liuskoittuneet, ohut ja katkeilee=( mitä mun kannataisi tehdä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kiva että pidit! En osaa oikein muuta sanoa kuin että kosteutusta ja joku hyvä hoitava aluslakka, esim. Orly tekee hyviä aluslakkoja. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)