tiistai 16. elokuuta 2011

Viivoitettua

Kuten arvelinkin, kynsille pääsi eilen jo Halley's Comet. Tää on ihana. En mä osaa tätä muuten kuvailla. Koristelin tätä lakkaa viivoilla, kun halusin jättää näkyviin tätä lakkaa kuitenkin, kun tämä niin näyttävä on.



Koristeluissa käytin eilen tullutta Orlyn Instant Artistia sävyssä Jet Black sekä Color Clubin koristelulakkaa sävyssä Solid Silver*. En ollut varma miten tuo musta kestää, että lähteekö leviämään jos suoraan laittaa lakkauksen päälle, joten pistin varmuudeksi Konadin Princess Top Coatin* ennen luottopikakuivattavaa Cesarsia.*

* Tuotteet saatu CesarsShopista

Cesarsilta muuten tuossa hoksasin, että siellä on nyt alennettu kaikkien Konad-laattojen ja -lakkojen SEKÄ postikulujen hintaa, joten jos olette yhtään epäilleet Konadin kokeilemista, niin nyt viimeistään kannattaa tilata omat leimausjutut! :) Ainoa miinuspuoli niissä on, että niihin jää koukkuun ja uusia laattoja on pakko kokoajan saada. ;D



Nyt mulla on pitkästä aikaa kynnet, joita ei tee mieli poistaa! Nää vaan jotenki onnistui ihan sillee niinku suunnittelin, vaikkei tässäkään oo kun lakka ja pari viivaa läiskitty päälle. :)

Mitäs te pidätte päivän kynsistä? Tykkäättekö enemmän aavistuksen epäsymmetrisistä käsinkoristeluista vai valmiista leimauksista?

26 kommenttia:

  1. tosi kivat kynnet:)mä tein vasta semmoset oranssit saman tyyppiset kynnet ku nuo:)ja musta nekin on kivat:D..mikäköhän nuissa viivoissa on nii kivaa:D

    http://pinnintaikaa.blogspot.com/


    tossa se mun blogi ni voit käydä kattoo

    VastaaPoista
  2. Mää tykkään enempi ihan käsin koristettuista kuin leimatuista. Toki niissäkin on tietenkin eroja ja riippuu mimmoiset on mutta esim. noi sun kynnet ovat hyvä esimerkki hyvin onnistuneista koristeluista. Toteutettu hyvällä maulla ja kunnioittaen kaunista kynsilakkaa :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan värinen lakka. Sekä ihanat kynnet ! :)

    VastaaPoista
  4. Käsinkoristellut on kivemmat, niissä näkyy kuitenkin aina se ihan oma kädenjälki :) Ihana lakka!

    VastaaPoista
  5. Vautsi mikä lakka. ❤ Ja upeat koristelut! Minäkin pidän hieman enemmän ihan käsinkoristeluista kuin leimatuista. Onhan leimatutkin upeita, mutta niihin käsintehtyihin on nähty niin paljon vaivaa ja on sitten ihan erilaiset kuin muilla eikä sitten siitä samasta laatasta laitetut kynnet. (:

    http://cuddlycupcake.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Nää on todella kauniit kynnet :) En ite välitä niin sinisestä väristä, niin kuinkahan herkulliset noi ois jollain enemmän vuoletilla pohjalla, wau vaan :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kivat :)

    VastaaPoista
  8. Tuo lakka on kyllä minunkin himotuslistallani.. :) Ja kyllä ne käsinkoristellut on parempia, konadeja pursuaa nykyään suurimmassa osassa blogeja, ja mielestäni se on erittäin tylsää.. Persoonallisuutta kehiin ja käsinkoristelut takaisin "muotiin"! \o/

    VastaaPoista
  9. Ihan kivat kynnet, henkilökohtaisesti en vain yksinkertaisuudesta yleensä perusta (: Halley's Comet on kuitenkin sellainen lakka, mihin on tosi vaikeaa keksiä koristeluja jotka ei veisi huomiota lakalta. Leimailussa ja käsin tekemisessä on kyllä molemmissa puolensa (:

    VastaaPoista
  10. Sini: Tattista, kävin katsomassa! :) Viivat on vaan jotenkin kivoja. ;D

    Mirja: Kiitos, juuri sitä hainkin, että annoin sijaa tälle lakalle, kun tämä on niin upeus. ;D

    Rose: Kiitoos! :)

    Riikka: Totta, on ne heti persoonallisemmat jos on omin pikku kätösin koristellut. :)

    Karkki: Kiitosta! Niinpä, kyllä ne yleensä työläämmät on käsin koristella kuin leimailla. ;D

    Piia: Sanos muuta. ;D

    miu: Kiitos! Itse olen vasta nyt lämmennyt siniselle, mutta toimis varmasti tosi hyvin vaikka just lilallakin pohjalla! :)

    KarZu: Kiitti! :)

    Muhmu: Hih, tuo on ihan totta. Itse tykkään kyllä molemmista, keskitie on paras. ;D

    Ine: Tattista, itsekään en tällaista minimalistista tyyliä kovin usein kannata, mutta tähän lakkaan minusta sopii. ;D

    VastaaPoista
  11. Täytyy kyllä sanoa , että kyseinen lakka näyttää upealta ja koristelut kruunavat kaiken (: !

    VastaaPoista
  12. tosi nätit kynnet (: yksinkertainenkin on välillä kaunista!

    VastaaPoista
  13. epäsymmetristen käsin tehtyjen koristelujen ystävä ilmoittautuu! ei niissä laatoilla tehdyissäkään mitään vikaa ole, nuo käsintehdyt on vaan jotenkin aidompia :)

    VastaaPoista
  14. Nätiti on(: Ja suosin kyllä edelleenkin sitä käsinmaalausta;)

    VastaaPoista
  15. TOSI IHANAT KYNNET!! ♥ Täytyy noitakin kokeilla. Näyttää niin ihanilta, ja ois varmaan hienot mullakin... :D

    VastaaPoista
  16. Ihana kyllä tuo Halley's Comet. Tuli vähän mieleen akvaario, jossa on kasvit lillumassa. :)

    VastaaPoista
  17. Tuo Halley on ollut niin monta kertaa ostoskorissa ja aina saanut jäädä hinnan takia rannalle ruikuttamaan. Jokohan ens tilauksessa pääsisi kotiin saakka :P.
    Ihana väri ja kivat simppelit koristeet :).

    VastaaPoista
  18. Herrajumala mitkä kynnet!!!

    Jos joskus riittää omissa näpeissä taitoi moisiin, niin ehdottomasti tekisin!

    VastaaPoista
  19. Ehdottomasti kauneimmat kynnet jotka omasta mielestäni olet hetkeen tehnyt. Pidän niiden yksinkertaisuudesta ja samalla myös tyylikkyydestä. Jos omaisin minkään laista intohimoa (kuin siis katsella muiden tekemisiä) niin kokeilisin itsekin, mutta toistaiseksi pidättäydyn näissä yksivärisissä tuherruksissani :)

    VastaaPoista
  20. Nää on kivat :) Tulee ihan meri mielee :D & tykkään kyl ihan molemmist, varsinki jos on hienost toteutettu niinku esim. nää kynnet !

    VastaaPoista
  21. kysyn nyt tässä postauksessa tuohon arvontaan liittyen, saako lisäarvan jos mainostan google+:ssa, kun en tuota facebookkia pahemmin käytä?

    VastaaPoista
  22. Anonyymi: Kiitos paljon! :)

    elli: Kiitos, näinpä. :)

    ess: Hih, on ne kyllä aidompia. ;D

    Mmeri: Kiitoos! :)

    Iituu: Kiitosta paljon, kokeile ihmeessä! :)

    Glenny: Niinpä tulee, se on aivan ihana. <3

    Sannu: Ää no sun pitää kotiuttaa tämä äkkiä, kyllä on ehdottomasti hintansa arvoinen lakka! :) Jos semmoisella summalla saa hymyn huulille aina kynsiään vilkaistessaan niin on sen arvoista. 8]

    Amrosiadel: Hah, kiitos, tuo sinun reaktio hymyilytti hieman. ;D

    Dahlia: Kiitos paljon! :) Itsekin kyllä pidin näistä aikapaljon, johtunee ehkä tuosta ihanasta Halley's Cometista.

    Nebu: Tattis! :))

    Anonyymi: Juu saa mainostaa vaikka siellä, kunhan sinulla on tarjota sitten vaikka screenshotti mainostuksesta kysyttäessä. :)

    VastaaPoista
  23. Hei, suosittelisitko ennemmin fimoja valmiiksi leikattuina paloina vai tikkuina? En ole koskaan aiemmin käyttänyt, ja mieti, että onko näillä sun mielestä mitään oleellista eroa? :)

    VastaaPoista
  24. Minäkin tykkään enemmän käsin tehdyistä koristeista, varsinkin jos tekijä on taitava. :)
    Pidän näistä kynsistä paljon ja yritin samankaltaista tyyliä. Huonommalla tuloksella kylläkin... Olen kai liian kärsimätön. :D

    VastaaPoista
  25. Melli: Vaikea sanoa! Ehkä viipaleet on helpompia ensikertalaiselle, ovat tosin kalliimpia kuin pötköt, mutta kyllä takuulla molempien kanssa pärjäät! :)

    Mel@ncholy: No voih, itsekin joskus kärsimättömänä suttaan jotkut kynnet ja sitten harmittaa. ;(

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)