lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden kohokohdat & lempparit

Selailin eilen blogeja ja löysin Mansikalta tällaisen kivan postauksen vuoden suosikkilakkauksista sekä meikeistä. Näitä postauksia näyttäisi nyt monilta muiltakin tulleen. ;D No minä päätin keräillä tähän lempparilakkaukset kultakin kuulta ja muita huomionarvoisia juttuja, eli nyt olisi vuorossa vuosi 2011 pikakelauksella, mitä sitä tuli tehtyä ja mitä jäi käteen! :)

Tammikuu



Blogissa meni uuden vuoden tienoilla 200 Blogger-lukijaa rikki ja Konadin m36-laatan perhoset olivat suuressa huudossa tammikuussa ja parit suosikeimmat tammikuun kynnet teinkin niillä.

Helmikuu



Toteuttelin loppuun Konad-postaussarjaa ja tykkäsin konadeilla muutenkin tehdä paljon kaikenlaista. Ylläolevat kynnet valikoitiin myös erääseen lakkauskisaan finaaliin, mutten saanut niillä sen kummempaa tunnustusta.

Maaliskuu



Maaliskuussa toteutimme Sallan kanssa halppislakkaviikon, joka johtikin pieneen draamaan meistä riippumattomista syistä. Viikko oli kyllä monien mielestä hyvinkin onnistunut ja ainakin minäkin tykkäsin ideasta todella.Tein nämä viinirypälekynnet ja toteutin samalla paljon kysytyn liukuvärjäystuton.

Huhtikuu



Huhtikuussa sairastelin ja otin kantaa monenlaisiin juttuihin. Tein mustikkakukkakynnet ja nostalgisoin toisen puoliskon inttiaikoja tekemällä armeija-kynnet.



Toukokuu



Toukokuussa kriiseilin viimeisten tenttikiireiden ja pääsykoerumban kanssa, mutta sain tehtyä kivojakin kynsiä. Barbie-kynnet olivat yhdet harvoista vesimarmorointikynsistä, joita olen koko kynnelle tehnyt ja joista olen oikeasti pitänyt kovasti!

Kesäkuu



Kesäkuulla postailu jäi selkeästi vähemmäksi kiireiden yllättäessä. Kahdet lemppareimmat kynnet kesäkuulta syntyivät OPI:n Katy Perry -kokoelman glittereillä.

Perhoskynnet ovat hyvä osoitus siitä, miten ihmisen käsi tosiaan kehittyy ja miten kohtuullisilla välineilläkin on suurta osaa asiaan! Ekoja kertoja aloin tehdä koristeluita enemmän käsin.

Merelliset kynnet olivat yhdet lemppareimmistani ikinä, mutten koskaan saanut niitä tallennettua kuviin kunnolla, joka on suuri sääli. Näissä käytinkin tosi monia erilaisia kuvioita.



Heinäkuu



Heinäkuussa saimme kisut kotiin ja se näkyikin heti vaikutteina kisukynsissä.  Kynnet oli jälleen lyhennetty kesämittaan!

Elokuu



Elokuussa aloitin videoviikon ja myös kynsien koristelu käsin maalailemalla alkoi kiinnostaa yhä enemmän ja väkersinkin yhdet lemppareimmista kynsistä ikinä, käsinmaalaillut kukkakynnet! Pinkki pohja, pinkki glitter ja suloiset kukat, niin minun tyyliäni. :) 

Syyskuu



Syyskuussa aloitin opiskelun virallisesti sillä alalla mitä olen jo pari vuotta tahtonutkin ja toteutin toisenkin pidempiaikaisen toiveen hankkiessani kunnon kameran, suurimmaksi osaksi ihan vain blogia varten. Kynsistä lemppareiksi valikoituivat tältä kuulta kirkkaat kynnet, pinkit sekä oranssit.



Lokakuu



 Lokakuussa tein halloween-kynsiä ja keksin musta laatikko-idean. Testasin ekaa kertaa kuivakukkia onnistuneesti kynnelle, hallelujah!

Marraskuu



Toteutin pitkään päässä jyllänneet Geisha-kynnet. Kynsien lisäksi blogissa vilahti kertomassa tarinaansa Romeon iki-ihana sininen lelu.

Joulukuu



Hiljennyin opiskelujen ja joulunvieton pariin jo aikaisin ja postailu jäi vähäiseksi joulukuulla. Väkertelin useita erilaisia joulukynsiä ja söin jouluruokaöverit. Toisiksi lemppareiksi valikoin nämä ei-jouluiset kukkakynnet.

Toiset joulun suosikit olivat aattokynnet, joissa oli ultimate lemppari joululakkaa Ruby Pumpsia!



Kiitos teille kaikille, jotka olette pysyneet tämän vuoden seurassani ja tervetuloa teille, jotka vasta tämän vuoden aikana olette hypänneet mukaan! Mitähän jännää uusi vuosi tuokaan tullessaan? ;)

Näihin kuviin ja tunnelmiin, toivotan teille kaikille oikein mukavaa uutta vuotta ja olkaahan ihmisiksi kaikki! :)

22 kommenttia:

  1. Oi, nujo aattokynnet ja neonväriset palmukynnet oli miun lempparit näistä. :) Tosi hienoja kynsiä ja tykkään kovasti kuvien laadusta!

    VastaaPoista
  2. Omat suosikkini taisivat olla Lokakuun, Helmikuun, Maaliskuun ja Huhtikuun. :-3

    Olet kyllä ihan omaa luokkaasi kynsien lakkaamisessa!

    VastaaPoista
  3. Ihania kaikki<3! Oot taitava!

    VastaaPoista
  4. Olet sä kyllä kauniita kynsiä saanut aikaiseksi! (: Nuo kaikki tuossa esillä olevat olivat minunkin lemppareita. :DD Erityisesti nuo joulukynnet olivat jotain aivan ihanaa. <3
    Mutta, ihanaa uutta vuotta sinullekkin! (:

    VastaaPoista
  5. Helmikuun, elokuun ja syyskuun lakkaukset on lemppareita!

    Hyvää uutta vuotta :)

    VastaaPoista
  6. Oma suosikki ehdottomasti oranssit palmukynnet, vesimarmorointikynsistä en oikein tykkää... Jotenkin suttuisen näköiset :/ Miten yleenä teet ne? Sen tikun saa kyllä nostaakin sieltä vedestä välillä

    VastaaPoista
  7. Ihanii kynsii kaikki, mun lempparit ehkä näist sun lemppareist on noi elokuun kukkakynnet :) Ja hyvää Uutta Vuotta sulleekkii ! =)

    VastaaPoista
  8. Voi luoja tuota yhtä kommenttia -.-''

    Mun suosikit on ehkä geishat, tosin jos ajallisesti ois pitänyt miettiä, olisin ollut ihan varma, että ne ois tehty joskus keväällä jo, ei suinkaan vasta nyt ihan vähän aikaa sitten... Miten niin ihan sekaisin ajan kulusta :D

    Ja mulla on ikävä meidän teemaviikkoa, ois pitänyt ideoida jotain kivaa taas...

    VastaaPoista
  9. Oikein onnellista tulevaa vuotta sinullekin <3 aivan ihania kynsiä!

    VastaaPoista
  10. Hyvää uuttavuotta sinnekkin! :) Sallan ja sun teemaviikko oli kyllä yks mun lemppareista tänä vuonna ja tietty videot (=

    VastaaPoista
  11. Ihania kaikki! :) Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  12. Näistä on hankalaa valita suosikkia... Ehkä tykkäsin eniten mustikkakynsistä onnistuneen väriyhdistelmän vuoksi! Pallot on ihania :)

    VastaaPoista
  13. Mustasta laatikosta puheen ollen pyytäisin vilautuskuvaa kyseisestä aarrearkusta : D

    VastaaPoista
  14. Nämä kaikki on niin ihania! Helmikuun kynnet ovat jostain syystä jääneet mun mieleen tosi hyvin, ne ovat niin upeat :)

    VastaaPoista
  15. Voi että kun noi sun kynnnet on niiiin ihania!! Hyvää (vähän myöhäistä) uutavuotta :)!

    VastaaPoista
  16. NailHai: Kiitän! Itsekin tykkään kuvien laadusta nyt. :)

    Seepro: Oi kiitos, kivasti sanottu. :)

    dreamer: Kiitti! :)

    Marie: Kiitos ja hyvää uutta vuotta! :)

    Nora: Hauskaa uutta vuotta sinnekin! :)

    aisku. Makujahan on monia. :) Ja juu, kyllä tiedän periaatteessa miten vesimarmorointi toimii.

    Nebu: Hyvää uutta vuotta! :)

    Kukkakynnet: Kiva että tykkäsit! :)

    salla: Hahaa. :'D Ja juu, mulla on ikävä meidän yhteistä projektia. :( Joko keksitään joku uus? 8]

    Muhmu: Hyvää uutta vuotta sinnekkin ja kiitos! :)

    Vilkku: Kivaa uutta vuotta! Teemaviikko oli ihana toteuttaa. :)

    Iituu: Kiitti, hauskaa uutta vuotta! ;D

    KaniFani: Pallot on kyllä ihania, niihin ei meinaa kyllästyä ikinä. ;D Voin vilauttaa laatikkoa alkuviikosta, kun pääsen taas sen äärelle, muistuta minua jollen muista! :D

    Peppi: Kiitos! :)

    Fakkari: Kiitos, hyvää uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
  17. Nuo käsin maalatut kukkakynnet on mun suosikit (:
    Ja hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  18. Aivan upeita, varsinkin toukokuun ja syyskuun kynnet ovat mielettömän nätit! :)

    VastaaPoista
  19. No niin, uusi lukijakin pääsee kommentoimaan :) Mustikkakynnet on iiiiihanat! :D

    VastaaPoista
  20. Ihanat noi toukokuun kynnet! Niistä kysyisinkii et miten vesimarmorointi toimii? Oon kerran tai pari kokeillu enkä saannu mitään kynnelle :/

    VastaaPoista
  21. Sazu: Samoin hyvää jo alkanutta vuotta! ;D

    KRIS: Kiitos sinulle! :)

    Jutta: Hihii, kiitti! :)

    sekosopuli: Kiitos! En ole ehkä paras neuvomaan, mutta siis ensin pohjustetaan kynnet valkoisella kynsilakalla värien intensiivisyyden takaamiseksi, sitten lakkapisaroita tiputellaan toistensa keskelle vesiastiaan, muotoillaan esim. hammastikulla haluttu kuvio, tungetaan kynsi veteen ja kuoritaan ylijääneet lakat vedenpinnalta hammastikulla pois ja nostetaan kynsi varovasti pois. Toivottavasti onnistuu! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)