maanantai 2. tammikuuta 2012

Fail moon

Nyt tulee yhdet fail-kynnet, jotka kuitenkin ajattelin esitellä, koska näiden failius (kiva sana) tulee lähinnä siitä kuinka näitä tein ja siitä miten en tykkää, kun en saanut kuvattua näitä kivasti blogiin. Tästä eteenpäin kirjoittamani asiat voi sitten ottaa vähän keveämmällä mielellä, eikä vakavasti ollenkaan.



Rakastan kameraani silloin kun se ottaa mulle valmiiksi kivoja, tarkkoja ja väritarkkoja kuvia. Tykkään kamerastani vähemmän silloin, kun kuvaussession jälkeen joudun muokkaamaan niitä oikean värisävyn saamiseksi. Vihaan kameraani silloin, kun en osaa muokata kuvia sellaisiksi kuin tahtoisin niiden olevan ja silloin, kun kamera paljastaa ne pienetkin virheet, joita en ole tajunnut ennen kuvan katsomista korjata.

Eli juu, nämä kuvat eivät ole värisävyltään sitä mitä toivoisin, minun näytölläni kynsissä oleva Color Club - Raspberry Rush* näyttää liian pinkiltä, luonnossa se on fuksiampi, tummempi, marjaisampi.

* Saatu CesarsShopista

Puolikuuna minulla toimii China Glazen musta Liquid Leather.



Evoilin näiden kynsien teossa sen verran, että loppujen lopuksi mulla oli mustaa kynsilakkaa hiuksissa ja pöydällä, rikkinäisiä tarroja pöydällä ja sormet kiinni toisissaan ja lakassa. Siistimissivellin oli vääntynyt ihan kurjaksi ja vanupuikot loppu.

Tiedättekö tunteen, kun katsotte, että teinpä ihan kivat kynnet, otan kuvat. Kuvista näkyy jotain epämääräistä ja tahdot heittää samantien kaikki tekniset vempaimet roskiin paljastamasta kaikkia pikkuvirheitä. Oman mielenrauhani säilyttämiseksi kuvat ovat tässä postauksessa pienempiä kuin normaalisti, koska muuten kiroaisin itsekseni tämän postauksen julkaisua. En kyllä edes toisaalta jaksaisi mitään "on nää luonnossa oikeesti ihan kivat!!"-selittelyä, koska näistä kuitenkin itse tykkään ja se kai on tärkeintä. ;D



Oon vähän valivali nyt, vaikka mulla on itseasiassa ihan kiva päivä tänään. Mielestäni en kuitenkaan kovin usein valita asioista (kai?) joten toivottavasti suonette pienen avautumisen, kiitos. :) Tiedän olevani rasittava perfektionisti tietyissä asioissa, varsinkin niissä jotka on tärkeitä eikä ihmiset aina ymmärrä miksi valitan jostain tietystä, jota muut eivät edes huomaa. ;D En kuitenkaan tykkää teeskennellä jos en oikeasti ole tyytyväinen johonkin.



Kattokaa muuten, miten mun kännykkä on ihan samis kynsien kanssa! Aww.


Noh, mitäs tykkäätte puolikuumanikyyreistä? :) Tai tästä väriyhdistelmästä?

28 kommenttia:

  1. Väriyhdistelmä toimii ja toi puolikuumanikyyri on mun mielestä kiva. Harmi, etten omista tollasia tarroja.

    VastaaPoista
  2. Puolikuut on mun mielestä ihania! (:: Ja noi värit sopivat todella hyvin yhteen, puhelinkin tuntuu kuuluvan ihan samaan asuun. :D

    VastaaPoista
  3. oi ! nuohan on tosi kivat :))

    VastaaPoista
  4. Mä en oo koskaan kokeillu tollasta puolikuumanikyyriä, mut hyvältä näyttää! Tosi pirtsakat ja sopivan suloset (:

    VastaaPoista
  5. upeat näyttävät kynnet! :)

    VastaaPoista
  6. Väriyhdistelmä on tosi kiva! Eikä noi kynnet näytä yhtään siltä, että olisit jotain failannut :D

    VastaaPoista
  7. tosi nätit!! ja soppii tuohon kännykkään tosiaan :3

    VastaaPoista
  8. ihanat kynnet, onks muuten tollasta qwerty-näppäimistöö vaikee käyttää noilla kynsillä?

    VastaaPoista
  9. Mikä tuo sininen tausta on? :) On ihana nimittäin ja mukavan rauhoittava kynsien taustaksi!

    VastaaPoista
  10. sopii hyvin sun kännykän väreihin :)

    VastaaPoista
  11. Ihanan värinen tuo pinkki!!! ♥ Haluun tollasen!! :D

    VastaaPoista
  12. Väriyhdistelmä on hyvä, pinkki ja musta toimii aina. Haluaisitkohan käydä tutustumassa blogiini? Perustin sen vasta ja otan kommentteja ja apuja mieluusti vastaan.

    http://gonewiththenails.blogspot.com/

    VastaaPoista
  13. Tosi kivannäköisethän noista tuli :) Nyt taas harmittaa, että pistin oman Raspberry Rushini eteenpäin, mutta ehkäpä selviän :D

    Tykkään kyllä itse puolikuumanista, mukavan vanhanajan pin up-henkinen lakkausmalli, vaikka värit olisivatkin vähän modernimmat :)

    VastaaPoista
  14. Puolikuukynnet on mun mielestä aina ihania, mutta tää väriyhdistelmä on ehdottomasti paras mitä oon ikinä nähny! :)

    VastaaPoista
  15. Oi on kyllä ihanat! Ja joo tiedän todellakin tuon, kun itse ei kuviin oo tyytyväinen! :D Ja voiku sopii hyvin yhteen sun kännykän kanssa!

    VastaaPoista
  16. Raspberry Rush on ihana! Ite tein sillä tällaiset:

    http://winditupblog.blogspot.com/2011/12/uusin-rakkauteni.html

    VastaaPoista
  17. Värit sopii ihanasti yhteen :)

    Ja kynnet + kännykkä myös.

    VastaaPoista
  18. Ihanat värit! Täytyy kopioida nää kun pääsen kotiin ja sieltä löytyy toivottavasti joku ihana kirkas pinkki lakka. :) Puolikuumanikyyri on musta kivan näköinen! Ja ihan mahtavasti sopii puhelimeen sun kynnet! :D

    VastaaPoista
  19. En oo oikeen ikinä innostunut puolikuumanikyyristä ja en innostu vielkään. :( Mut väriyhdistelmä on tosi kiva!! ;D

    VastaaPoista
  20. Ihan kivathan noi on täältäkin katsottuna! :) Olen myös aika perfektionisti kynsien suhteen, ensin on liian huono kamera, kun ei tule hyviä kuvia ja sitte liian hyvä, kun kynnet näyttää karsealle. Ja ne karvat näkyy tietenkin vasta sitten, kun kuvat on koneella(ja silloin on vastaavasti liian hyvä kamera, näkyy kaikki virheet...).. ja hyvällä tuurilla lakkoja ei ole enää kynsillä. :D

    VastaaPoista
  21. NIIIIN tiedän tuon tunteen. Taistelin tässä viikko takaperin erittäin fuksian värisen huulikiillon kanssa ja ahi että kun kamera suostui ottamaan vain oranssin värisenä sitä kuvaa!!! Aivan hienot noista mun mielestä tuli kuitenkin :)

    VastaaPoista
  22. Söpsit kynnet! :D Itsellänikin on tuo Raspberry Rush ja aivan ihana tuoksu siinä. Teetkö sen puolikuun siihen vasta jälkeenpäin tai siis niinkun lakkaat siihen toisen lakan päälle? Se kuulostaa musta aika hankalalle. :)

    ps. Kyselyyn vastauksena niin löysin blogisi radolasta.

    VastaaPoista
  23. Ihanat värit :) Sopii mainiosti yhteen ♥

    VastaaPoista
  24. ^^ Kiitos kaikille tykänneille! :) Kiva ettei nämä näyttäneet nii fail-kynsille kuin pelkäsin. ;D

    Lotta: On yllättävän hankala käyttää, kun on niin pienet nuo näppäimet!

    Nunnu: Tausta taitaa olla kotikotona olevan terassin matto! ;D

    Mirka: Käyn kurkkimassa! :)

    Rossu: Teen juu, teippien avulla, helpompi olis varmaankin tehdä tuo isompi osa jälkikäteen teipein, mutta kun päätän aina eka kuitenkin sen värin jota tahdon eniten kynsille. ;D

    VastaaPoista
  25. Aivan ihana toi Color Clubin lakka♥ Itselläni ei ole noita tarroja,mutta voisi tilata :)

    VastaaPoista
  26. ^^ Meinaatko noita puolikuun tekemistarroja? Kannattaa tilata, helpottavat tätä hommaa suuresti! :)

    VastaaPoista
  27. Ihana väriyhdistelmä ! :) Voisin itekkii koittaa tät seuraavaks. Ja onhan nää puolikuumanikyyrit kivoi =) Vähä vaihteluu normilakkauksee.

    VastaaPoista
  28. ^^ Kiitos, kokeile ihmeessä! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)