torstai 5. tammikuuta 2012

Pinky Brown & Purple Blue

Ekana testiin otin Models Ownin Beetlejuice -kokoelmasta lakat Pinky Brown ja Purple Blue.Ekana säikähdin näiden kanssa kun levitin yhden kerroksen, kun kokoelman lakoista vissiin 2 tai 3 näyttivät ruskeilta ekalla kerroksella. Olin hämmentynyt, mutta onneksi seuraavat kerrokset sitten toivat sen oikean sävyn esille. Toinen juttu mikä hämmensi olivat parissa lakkapullon siveltimessä törröttävät mustat karvat, jotka onneksi sain kyllä pois nyppäämällä.Tungin Pinky Brownia muihin paitsi nimettömään, jonka säästin Purple Bluelle. Kokoelmasta innostuin ekana eniten Pinky Brownista ja onhan tämä ihana nyt kynnellekkin kokeiltuna. Jotenkin silti ehkä odotin vielä vähän jotain lisää..

Koitin kovasti tiedustella Sallalta olisiko tämä Pinky Brown mahdollisesti niin samanlainen Orlyn Space Cadetin kanssa, jotta mun ei tarvitse sitä enää ostaa, Sallan mielestä ei ole samanlainen, omasta mielestäni ainakin swatch-kuvien perusteella on riittävä, enkä tarvitse sitä Orlya. Näyttäisi täyttävän sen aukon ettei mun tarvi hankkia, vaikka ovatkin pohjasävyltään erilaisia. En rakasta Space Cadetin sävyä kuitenkaan niin paljoa että tarvitsisin molemmat. ;D

Tuo Purple Blue taas oli hankala kuvattava, mutta ihana se on sekin. Ei kuitenkaan suosikki tästä kokoelmasta. Tein muuten toiseen käteen toisinpäin, että nimettömässä Pinkyä ja muissa Purple Blueta. En saanut huonommalla kädelläni kuitenkaan tärähtämätöntä kuvaa julkaistavaksi.. ;DMolemmat lakat olivat ohuita, vaativat vähintään 3 kerrosta peittävyyteen. Peittävyydellä tarkoitan sitä, että eds valoa vasten ei näy siveltimen vetoja, kärjet peittää kyllä jo 2 kerroksellakin. Minusta ovat sen arvoisia kylläkin, koska kuivumisaika on hyvä.


Miltäs lakat näytti? :) Hei ja laitelkaahan lisää videotoiveita tänne! :)

12 kommenttia:

 1. Musta noi lakat näyttää tosi kivoille!:D mua vaan harmittaa kun n oo lahessa enkä orimattilassa löytänyt tota kokoelmaa mistään seppälöistä!Ja aina kun kysele niin sanovat että ei oo mitään tietoa tuleeko niitä meille vai ei...

  VastaaPoista
 2. sulle tuli tosta pinky brownista ihan sama fiilis kuin mulle, et siitä jäi oottamaan vielä jotain...

  ja tuo purple blue OLI tosi vaikee kuvata, huomasin itekkin. Mut tosi kivat kynnet teit, ite sorruin siihen et vetäsin jokaselle kynnelle erivärin. Tuli aika mielenkiintosen näköset (:

  VastaaPoista
 3. Oivoi, tän postauksen jälkeen munkin on ehkä pakko hankkia noi... Upeita lakkoja!

  VastaaPoista
 4. Ei saa tälläsii kuvii laitella tänne ennenkun saan omat Beetlet käteeni :DD Ne vaan on niin ihanan näköisiä!
  (perkuleen Seppälä... Musta tuntuu että kohta lähtee tilaus MO sivuille jos ei Seppälään ala noita kohta näkyä :p)

  VastaaPoista
 5. Noi on kyllä ihania, toivottavasti tännekkin ilmestyis pian Seppälään tuo kokoelma :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin aattelin, että Pinky Brown ois mulla se Space Cadetin korvaaja. :) On tuo Purple Blue kyllä kans tosi kivan näköinen, että toivottavasti mä löydän sen vielä jostain!

  VastaaPoista
 7. Musta on ihana, ettet iskenyt tähän sitä mun tappavan ammattimaista kuvailua Space Cadetista, jonka jälkeen olisin varmaan saanut kaikkien sitä rakastavien vihat niskaani :D

  VastaaPoista
 8. Vau, ihanan värisiä!

  VastaaPoista
 9. Ihanii tapauksii ! ♥ Nää 2 näyttää täst kokoelmast just lemppareimmille swatchien perusteel. Ostaisin nää kaikki jos mul ois rahaa enemmän ku 3 euroo :(

  VastaaPoista
 10. Sullahan oli se kynsikilpailu vasta nii jäi harmittamaan kun et pistänyt kaikkien 15 kynsien tekijöiden blogeja mihinkää( jos niillä on) sillä mua ainakin kiinnostaisi ne tietää?(:

  VastaaPoista
 11. Susski: Onpa tyhmää etteivät tiedä. :(

  Lotta: Kiitti, harkitsin skittlejä ensin itsekin! ;D

  Suvi: Kannattaa hakea! ;)

  Vilkku: Hihi, toivottavasti saapuvat teidänkin Seppälään piakkoin! :)

  Rose: Eikös vain! :)

  laura: Toivotaan! :)

  Niniane: Purple Blueta oli täältä päin ainakin hankala löytää. ;/

  salla: *reps* <3

  Yonna: Sanos muuta! :)

  Nebu: No voihan. :/

  Anonyymi: Olin laittamassa, mutta koska en tiennyt heidän blogejensa osoitteita enkä siihen hätään voinut ruveta odottelemaan kaikilta vastauksia niin jätin laittamatta.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)