lauantai 28. tammikuuta 2012

Water Decals -tuto

Minulta pyydettiin water decalsien videotutoa, olisin tehnyt videona, mutta valaistus ei olisi ehkä siihen riittänyt niin tein kuvatuton, toivottavasti kuvista selviää kaikki olennainen ja ainahan saa kysyä jos jokin on epäselvää! :)

Water Decalsien käyttö

Mitä tarvitaan?
- water decalseja (eli vedellä kiinnitettäviä kynsikuvioita), omani olen saanut CesarsShopista
- kipollinen (lämmintä) vettä
- pinsetit
- päällyslakkaa



1. Lakkaa kynnet normaalisti värillisellä lakalla ja anna kuivua täysin kuivaksi. Ota esille water decalsit ja leikkaa haluamasi kuvio irti saksilla.



2. Irrota kuviosta muovinen kalvo.



3. Laita kuvio kippoon, jossa lämmintä vettä. Anna olla n. 10 sekuntia ja nosta kuvio pinseteillä ylös.






4. Laita kuvio esim. peukun sormelle ja liu'uta kuvio paperista irti toisen etusormen avulla, kuten alla olevassa kuvassa.






5. Jos tahdot enemmän aikaa kuvion siirtelyyn, niin kastele sormen kynsi ennen kuin länttäät water decalsin siihen päälle. Muuten länttää kuvio kynnelle suoraan peukusta kynnelle ilman kastelua tai ota kuvio pinsetteihin ja laita niillä kynnelle.



6. Kuviota voit liikutella sormella haluamaasi kohtaan vielä niin kauan kunnes se on kuivanut. Kun kuvio on haluamassasi kohdassa niin anna kuivaa ja esim. painele kuviota varovasti nenäliinalla tai pumpulilla tai nopeuta kuivamista esim. hiustenkuivaimella.



7. Lisää päällyslakka, valmis! :)

Mulla on näissä kynsissä pohjana China Glazen Orange Marmalade, joka on saanut homehtua mustassa laatikossa liian pitkään. Muistin, että tämä on tosi ohutta ja kuivaa melkoisen hitaasti, joten olen vähän kammonnut tätä. Kyllä tämä on silti ehdottomasti sen Sallan suuren hehkutuksen arvoinen, joka minut sai tämän silloin joskus ostamaankin. Kun vaan kuivaisi vähän nopeammin. :I

Itse jatkoin koristelua vielä strasseilla ja Orlyn Instant Artistilla, mustalla Jet Blackilla.





Ihana suora auringonpaiste! Kevät (kesä), tule jo!

Oliko apua tutosta, jäikö jokin kohta epäselväksi? :) Kyselkää vaan jos ette tajunneet. Ja mitäs piditte tästä Orange Marmaladesta? Minusta se on upea!


PS. Tämä (ja muutkin tutot ja vinkit) löytyvät siis myös TÄÄLTÄ sivulta, kurkkikaa täältä toki muitakin tekemiäni tutoja! :)

51 kommenttia:

  1. Kiitos tutosta! Olen pitkään miettinyt noiden tilaamista, mutta jos en osaisikaan käyttää. :D Täytyypä nyt uskaltautua kokeilemaan. Nätit kynnet tuli!

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanat kynnet! :)
    On kyllä upea tuo Orange Marmalade

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miksiköhän tää ei julkaissu sun kommenttia ensin, heitti vaan muka julkaistuksi?!

      Poista
  3. oi! paljonko nuo maksaa? :)

    VastaaPoista
  4. Oi kiitos tutosta, tuli juuri oikeaan aikaan :) tilasin sellaisia söpöjä water decals rusetti- ja sydänkuvioita ja niiden omat ohjeet oli tosi epäselvät!

    VastaaPoista
  5. Vinkkinä muuten, että päällyslakka kannattaa levittää kerralla tasaiseksi. Jos sitä joutuu sutimaan useamman kerran, tuo water decals -kuviokin leviää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, okei. Itse en hoksannut kyllä vastaavaa vaikka joudun välillä laittamaan vähän lisää päällyslakkaa, mutta olisko tuokin vähän riippuvainen käytetystä päällyslakasta tai decalseista? :o

      Poista
  6. Tosi kivat, mitä mahtaa maksaa? :-)

    VastaaPoista
  7. Ei liity juuri näihin kivoihin kynsiin, mutta miten ihmeessä saat videon ladattua blogiin? Minulla se ei millään lataudu. O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lataan videot Youtuben kautta, mitä kautta sinä koitat ladata? Jos koitat Bloggerin oman videonlatausjutun kautta niin en kyllä osaa sanoa, kun en ole sitä itse koskaan käyttänyt. :o

      Poista
  8. oi tuo pohjalla oleva lakka, jotain mielettömän ihanan väristä! :)))

    VastaaPoista
  9. Nätit kynnet! (: Mä en ole huomannu Orange Marmaladen kanssa kuin kuivumisongelman. :D Ärrrrr! Se on niin nätti.

    VastaaPoista
  10. Mä oon jotenkin luullut, että noi olis tosi hankalia käyttää - onhan noissa enemmän työtä kun tarroissa, mutta kuitenkin voisin ite tykätä enemmän tollasista, kun en koskaan onnistu länttäämään sitä oikeaan kohtaan ...:')

    Tosi nätit kynnet taas, ihana kesäiset ♥

    VastaaPoista
  11. Vau, toihan on ihan tosi upea lakka! Jos kuvaat videota, niin onko sulla kameralle jalka vai miten virittelet sen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mulla on semmoinen iso jalka kameralle. ;D

      Poista
  12. Tiesin kyl miten näit käytetää, mut selkee ja hyvä kuvanen tuto silti. Täst on varmast jollekkii apuu =) Ja ihana toi lakka, varmast viel 10 kerta upeempi kesäl !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä homma! Ja mä ihan odotan jo kesää, että saa käyttää kaikkia tällaisia lakkoja, ii!

      Poista
  13. Mäki juuri ostin noita water decals tarroja ja kiitos tutosta!!! Auttoi mmuuten tosi paljon!! ♥

    VastaaPoista
  14. Mun mielestä ainakin mä oon kyselly tota water decalsejen videotutoo, en oo varma onko muut, mutta kiitos kun toteutit toiveeni!

    (taisin kysellä sitä anonyyminä ennenkuin tein bloggerin)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa juu on tätä vissiin muutkin kysellyt, mutta kiva jos tästä olisi apua! :}

      Poista
  15. Tosi hyvä tuto :), voisin itsekkin joskus kokeilla kuhan saan ostettua nuita water decals tarroja :)

    VastaaPoista
  16. Justiinsa käytin omiin kynsiini water decalseja. Ois ehkä kannattanut käydä lukeen tää tuto ja sen kommentit ensin, sillä vähän lähti pari kuviota leviämään päällyslakan levityksessä, mutta ei onneks pahasti. No, ensi kerralla olen sitten viisaampi ja varoivaisempi. On muuten tosi kivan näköisiä nuo perhoset. Pitää muistaa tilata arkki kun seuraavan kerran Cesarsilta jotain tilailen. :) Vai onkohan näitä samoja muissa nettikaupoissa? Täytyypä vilkaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eeei. :/ Mä en edes hoksannut tuollaista leviämistä. En oo kyllä nähny näitä muualla kuin Cesarsissa. :o

      Poista
  17. Hyvä ja selke tuto :)) JA tosi nätit kynnet !

    VastaaPoista
  18. Osaisitko suositella jotain muuta valkoista leimailuun sopivaa lakkaa kuin Konadin? Mä en tykkää leimata niillä Konadin omilla kun ne leviää päällyslakkaa jos laittaa.
    Haluaisin mielellään China Glazen tai OPI:n.

    Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo noita omia ChG:itä testannutkaan stämppäykseen, mutta veikkaisin ettei peittävyydeltä pääse silti samaan kuin Konadin oma, katsoppas esim. täällä. Juuri siksi ne leviääkin kun ovat niin pigmenttisiä, mutta päällyslakallakin on suuri vaikutus. Konadin omalla top coatilla, Sechellä ja Cesarsin omalla en ainakaan itse ole onnistunut mitään värejä levittämään, kunhan antaa kuivaa hetken ennen top coatia. :)

      Poista
    2. My Simple Little Pleasures -blogin Colette testaili yhdessä videossaan leimailulakkoja ja sen perusteella Wet'n'Wildin valkoinen creme (saa Seppälästä) leimaa tosi hyvin, ei nyt ihan Konadin lakan veroisesti mutta ainakin Coleten mielestä riittävän hyvin toimiakseen mainiona vastineena Konadin lakalle :) Itse en ole tuota valkeaa testannut, mutta ainakin Wet'n'Wild Wild Shine musta creme toimii tosi hyvin!

      Poista
  19. Että sä sitten osaat! :) Yritin ettiä vastauksen tähän mun kysymykseen siitä postauksesta minkä laitoit ku vastailit lukijoiden kysymyksiin, mutta en millään löytänyt, joten kysymys kuuluu: Mikä se paikka olikaan missä oli ilmaiset toimitusmaksut? Entäpä se ulkomaalainen paikka jonka toimitusmaksut oli vain pieni määrä dollareita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. ;D Oliskohan kyseessä ollut bornprettystore.com? :) Siellä ainakin on ilmaiset postikulut, mutta tuota toista kysymääsi en kyllä muista yhtään.

      Poista
  20. Todella nätit kynnet :)

    VastaaPoista
  21. Mitkä ihanat kynnet! :) ah!

    VastaaPoista
  22. Näistähän tulee mieleen ne kersana käsivarsiin liimatut tatuoinnit, joita tuli jostain Lauantai-pusseista. :D Niitäki läträttiin vedessä ensin jne.

    Mutta miten kauan nuo kestää kynnellä? Kuluuko ne palasina vai miten? Vaikka kynsien koristelusta ja lakkailusta tykkään niin oon melko laiska ja tälläki hetkellä kynsillä on rapistuneet lakat ja vaan muutamassa sormessa tarrat jäljellä. :D Olis ehkä aika jo tehä jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin muistan ne! Toimii joo samaan tapaan. Kestävyydestä tai kulumisesta en osaa sanoa, itse kun en kovin montaa päivää pidä yksiä kynsiä, mutta pysyy kyllä varmasti hyvin kunhan päällyslakkaa laittaa päälle. :)

      Poista
  23. mistä noita saa ostettua ??

    VastaaPoista
  24. Kiitos tutosta, elämäni ensimmäiset water decalit laitettu ja tämähän on ihanan helppoa. <3 en kironnu kun kerran, kun unohdin ottaa sen muovikavon irti, ja mietin miksei se nyt toimi.. :D Varmaan pistään postaukseen linkkiä tuonne sun tuto sivuun. Sieltä paljon apuja saanu kun mikään ei oo toiminu niinkun pitää..

    VastaaPoista
  25. Täst tutosta oli ainakin mulle tosi paljon apua kun tein ekat siirtokuvakynteni, jos haluut tietää millaset tuli niin hauskatkynnet.blogspot.com=D

    VastaaPoista
  26. Kiitos tästä tutosta, onnistuin heti ensimmäisellä kerralla ihan nappiin! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)