torstai 19. tammikuuta 2012

Vastauksia!

Vastauksia kysymyksiinne, olkaa hyvät! Kuvituksena random-kuvia + viimeöinen pikamanikyyri, jossa Color Clubin Gimme A Grape Big Kiss + Konad m57 ja musta Konad-lakka (saatuja).

Kuinka monta kynsilakkaa sulla on?
- Tällä hetkellä tasan 300 kappaletta!

 Kuinka kauan oot "harrastanu" kynsien lakkaamista?
- Tuolta kesäkuusta 2009 asti eli n. 2,5 vuotta.

Mikä on sun lempi lakkamerkki?
- China Glaze taitaa olla se lempparein. Entä lempi koristelu?
- Käsinmaalatut kukat on lemppari, näistä tykkäsin hirmusti.

Tykkäätkö tehä enemmän koristeluja konadeilla vai vapaalla kädellä?
- Vaihtelee tosi paljon fiiliksen mukaan! En osaa valita oikeasti yhtään, sori. ;D Mulla ne menee niin kausittain.

 Mikä on sun lempiväri kynsilakoissa? Entä muuten?
- Pinkki ja pinkki. ;) Vihreä on myös alkanut innostaa kynsilakoissa! Vaikken tätä olisi uskonut koskaan sanovani.

Millasta musiikkia kuuntelet, lempibändi?
- Metallia, eri alalajeja siitä. Lemppareina tällä hetkellä Diablo, Iron Maiden ja Rammstein. Uutena suosikkina Saattue.

Huh, miks mulla on aina näissä kysymysjutuissa pää ihan tyhjä... No, kysytäänpä vaikka että mitä kissoille kuuluu? :D
- Kissoille kuuluu hyvää! Kasvavat, leikkivät ja juoksevat asunnossa tavarat sekaisin. ;D

Jos siun pitäis valita 6 lakkaa millä pärjäät koko vuoden, mitkä ne olisi?
- Pitääkö tähän valita alus- ja päällyslakatkin? Jos tuohon pitäisi sisällyttää alus- ja päällyslakat, niin ottaisin Orlyn Nail Armorin, Cesarsin pikakuivattavan, sitten neljäksi värilakaksi China Glazen 108 Degreesin, hololakaksi jonkun Catherine Arleyn holon, esim. nro 800, sitten mustan China Glazen Liquid Leatherin ja siihen OPI:n I Lily Love Youn. Jos saisin valita tavallaan 6 värilakkaa + alus- ja päällyslakan niin ottaisin sitten lisäksi vielä Color Clubin Yum Gumin ja ööööm saman merkin Cold Metalin.

Miten Roope suhtautuu kynsilakka harrastukseesi?
- Roope käski sanoa että "ei suhtaudu" eli siis ei ota kantaa juurikaan. ;D Ei se sitä häiritse ainakaan, usein kysyy että "ootko tehny/teetkö tänää kynsiä?" tai "teetkö tänään postausta kynsistä?"

Tykkäätkö lakata muiden kynsiä?
- Tykkään kyllä, joskin oon niin perfektionisti että tuntuu ettei niistä tuu koskaan yhtä kivoja kun omista kynsistä kun en toisten kynsiä tehdessä viitsi tuhertaa niin kauaa kuin omieni kanssa. ;D

Onko sinusta ärsyttävää saada kaikista kynsistä kommentteja "oi vähä kivat" ? :)))
- Ei tosiaankaan ärsytä! Ärsyttää vaan se, että oon niin huono vastaamaan kommentteihin siten, ettei se vaikuttaisi siltä etten lukisi edes puolia kommenteista koska luen kyllä aina kaikki ja olen otettu kehuista. :)

Mikä on sun suosikki kynsilakkasi? :D
- Tämä vaihtelee kokoajan, mutta tällähetkellä tykkään tosipaljon China Glazen 108 Degrees -lakasta. :)

Siispä kysyisin miten kauaksi aikaa kynsilakka kannattaa jättää kynnelle. Oon huomannut ite että kun joitakin lakkoja putsaa parin päivän jälkeen niin kynnet on jo ihan urilla. Johtuuko se edes kynsilakasta?
- En usko että urat johtuvat kynsilakoista, tiedän ainakin että tietyt sairaudet aihettavat uria kynsiin ja muutenkin jos sairastelee paljon niin kynsissä voi näkyä uria. Itse pidän kynsilakkoja joko niin kauan että kyllästyn ja tahdon uudet taikka sitten jos ovat kuluneet kärjistä. Suosittelen pitämään kynnet aina lakattuina eli vaihtamaan viimeistään kun on kulunut, niin lakka on tavallaan suojana kynnelle. :)

Kysyn vielä siitä, värjäävätkö tietyn väriset kynsilakat kynttä (esim. vihreät?) vai onko se merkistä/laadusta kiinni? (:
- Lähestulkoon kaikki värilliset kynsilakat värjäävät tai ei ole ainakaan mitenkään merkkikohtaista. Kellertämään taasen kynnet saa useimmissa kynsilakoissa oleva tolueeni.

Mitä teet yleensä vapaa-ajalla? :)
- Aikapaljon vapaa-aikaa menee blogin parissa, postaillessa, tehdessä kynsiä, valokuvatessa, muokatessa blogia ja kuvia, vastaillessa kommentteihin ja sähköposteihin yms yms. Vapaa-ajalla harrastan parasta hyötyliikuntaa eli shoppailen. ;D Katson myös tv:tä aika paljon. Lenkkeiltyä tulee satunnaisesti ja rakastan myös leipomista ja ruuanlaittoa, joten sitäkin harrastan vapaa-ajalla. Kissojen kanssa myös toki menee aikaa. :)Tykkätkö enemmän pitkistä, keskimittasista vai lyhyistä kynsistä?
- Kaikissa on puolensa! En tykkää ylipitkistä kynsistä  tai erimittaisista ja kynsien pituuteen kyllästyn muutenkin tosi nopeasti. Nyt lyhensin kynnet ja olen lyhyiden kannalla. ;D

Voisitko suositella joitain pikakuivattavia kynsilakkoja?
- Seche Viteä ja Cesarsin pikakuivattavaa voin suositella varauksetta! :)

Onko sinulla jotain vinkkejä aloitteleville kynsiharrastajille?
- Kannattaa hankkia maltilla ensin muutamia eri koristeita ja lakkatyyppejä/merkkejä ja katsoa kestääkö innostus kynsiin. Olen kuullut paljon tapauksista, joissa koristeita ja lakkoja on ostettu hirveä määrä ja innostus on parin kuukauden päästä laantunut, joten sekään ei varmaan ole kiva jos rahaa kuluu ja innostus katoaa. Niin ja se kanssa vinkkinä, että ei kannata masentua jos kaikki ei heti onnistu, sillä harjoittelemallahan tätäkin oppii. ;D

Noi china glazen kynsilakathan on tosi kalliita (ainakin meidän kicksissä 10€ :o) niin millä rahalla oikein ostelet noita? :D sullahan on niitä miljoonittain? ja muutenki ku teet niin usein noita tilauksia jne? Sähän oot opiskelija vielä? :)
- Panostan tähän kynsiharrastukseen rahallisesti ihan kuin mihin tahansa muuhunkin harrastukseen panostetaa. Tämä on ainoa varsinainen harrastus bloggaamisen lisäksi, joten rahat riittää kyllä. :)

Mun kysymykset koskevat lähinnä käsien- ja kynsinauhojen hoitoa. Eli miten hoidat käsiäsi ja kynsinauhojasi? Kuinka usein käyt kynsinauhat läpi appelsiinipuutikulla? Itselläni kynsinauhat tuntuvat hetkessä kasvavan kynnen päälle rumasti. Kerro myös ihmeessä jos sinulla on jonkinlaisia lempparituotteita näihin juttuihin!
-  Rasvaan kynsiä tosi monta kertaa päivässä, oikeastaan aina kun näen käsirasvapullon, eli käsirasvoja suosittelen hankkimaan useampia ja laittamaan niitä ympäriinsä jotta niitä tulee käytettyä. ;D Tällä hetkellä mulla on Vaseline-merkin ja Lumenen käsirasvat sekä Yves Rocheria ja jotain Seppälän omaa.

Sama homma kynsinauhaöljyjen kanssa, eli usein usein usein ja öljyt esillä. Mulla on eBaysta ostettuja kynsinauhaöljykyniä, Cesarsin öljypulloja ja China Glazen yksi öljy. Aina lakkausten vaihdon yhteydessä rasvaan kädet ja öljyän kynsinauhat ja koko kynnen mitan kynsinauhaöljyllä ja annan imeytyä kunnolla ennen uutta lakkausta. Lisäilen kynsinauhaöljyä lakkausten jälkeen kynsinauhoille.

Suosittelen myös OPI:n (tai jonkun muun merkin) kynsinauhojen kuorintavoidetta! Kuorin n. kerta viikkoon kynsinauhat sillä ja appelsiinipuutikulla, niin eivät kasva kynnen päälle.

Suosittelen vielä katsomaan tämän videon, jossa näytetään millaisia rutiinini ovat. :)

Varmaan tämäkin on kysymys mitä on aikaisemmin kysytty ja mihin olet jossain varmasti jo vastannutkin, mutta..Kovasti nyt tekisi mieli tilailla China Glazen lakkoja ulkomailta kun Suomessa ne hinnat on niin kovat. Mitä nettikauppaa ekakertalaiselle suosittelisit? :)
-  Suosittelen ulkomaalaisista kaupoista ekakertalaiselle TransDesigniä, siellä on kiinteät postikulut 20 dollaria /max 9 lakkaa. :)

Muakin kiinnostais toi kynsinauhojen hoito, eli mistä tuotteista oot tykänny eniten, ja kuinka usein käytät ja mitä teet niille? :)
- Tässä postauksessa onkin vastailtu juttuihin ja tuossa ylempänä. :) 

Entä vinkkejä kynsikuvien ottoon?
- Kannattaa ottaa kuvat ehdottomasti luonnonvalossa ja asetella kynnet niin että tausta ei ole kauhean häiritsevä. Mielestäni kuvissa ei tarvitse näkyä juuri muutakuin se oleellinen, eli kynnet, eli rajausrajaus. Kannattaa käyttää kameran makro-toimintoa (joka on kai useimmiten kukan kuvalla ilmaistu). Salamaa (suoraa) en suosittele käyttämään kynsikuvissa, koska mielestäni ne jotenkin häiritsevät, vaikka sävy saattaakin tällöin olla oikeampi. 

Kuinka monta kynsikiekkoa sulla on ja miten oot lajitellu lakat niille? Tarkoitan esim. Värien yhdistämistä vaikka musta-valkonen-harmaa samalla kiekolla.
- Mulla on noita kiekkoja joku 60 varmaan (tosi monta niitä on) ja osa tyhjiä, osa täytetty swatcheilla ja osa koristeltu. Oon lajitellu värit kiekoille seuraavasti, suluissa tällähetkellä montako kiekkoa mitäkin sävyä on tällähetkellä:
- punainen (1 kiekko)
- keltainen, kultainen (2 kiekkoa)
- valkoinen, musta, harmaa (2 kiekkoa)
- lila, violetti (3 kiekkoa)
- pinkki, vaaleanpunainen (4 kiekkoa)
- sininen (2)
- vihreät (2)
- nude, ruskea, beige.. (1)
- hopea (1)
- oranssi, koralli, persikka jne.. (1)
- koristelulakat (creme) (2)
- koristelulakat (glitter) (1)
- konad-lakat (1)Mitä eri koristelu välineitä kannattaisi hankkia?
 - Dotting tool kannattaa ainakin hankkia! Sillä saa tehtyä pisteitä, muotoiltua vesimarmoroinnissa kuvioita, nostelemaan strasseja paikoilleen yms. :) Kelpo hankinta. Sitten suosittelisin hankkimaan pari eri sävyistä koristelulakkaa, kokeilemaan onko se oma juttu. Ja Konad-laatat kanssa hyviä hankintoja! Sivellin kannattaa hankkia kynsien viimeistelyä varten.

Entäpä mitä lakkoja väriltään tai koostumukseltaan?
-Cremeä, shimmeriä, glitteriä voisin suositella ensiksi. Eli ihan perus mustaa, valkoista, pinkkiä, sinistä, punaista, ihan mistä vain tykkää! :) En toisaalta näe rajoituksia lakkojen kanssa, kaikkia sävyjä ja koostumuksiahan sitä voi ostella.

Jos saisit itse suunnitella konad laatan niin mitä kuvioita siihen tulisi? Entä jos lakan mikä koostumus, väri yms?
- Haluaisin joko kehittää sellaisia Konad-lakkoja, jotka olis koostumukseltaan glittereitä ja silti olisivat hyviä tai sitten metallisia stämppäyslakkoja, jotka ovat myös oikeasti peittäviä eikä sellaisia kuin Konadin omat nyt on. Kunnianhimoitset toiveet heti siis. ;D

Laatassa saisi näkyä ainakin öö söpöjä juttuja, eli rusetteja, vaikka Konadilla niitä jo onkin. Mä en kyllä oikeasti tiedä! Jotain kivoja koko kynnen kuvioita? 

Mitkä kolme lempparilakkaa sulla on O.P.I -lakoissa?
- Tuo uusi Lucky Lucky Lavender on ihana, sitten tykkään Teenage Dreamista ja I Lily Love You on kanssa ihanuus!

Ja mitä sä keksit "bad nail daynä"? Onko ees tollasta lausetta? Mutta siis jos kynnet epäonnistuu totaalisesti niin mitä teet?
- Mä yleensä sillon sovellan niihin jotain jos vaan jaksan tai on aikaa. Jos ei niin yleensä vetäisen ne pois ja pistän jotain tosi helppoa tilalle tai jos ei oo aikaa siihenkään, niin sitten vaan kärvistelen seuraavaan päivään saakka. ;D

Teetkö jonkun kisan, arvonnan tms. kun 1000 lukijaa tulee täyteen? ;)
- Arvonta on tulossa, palkinnotkin jo hankittu! ;)

paljonko kulutat suunilleen kuukaudessa näihin tarvikkeisiin? Eiväthän ne kuitenkaan ilmaisia ole?
- Nooh päällyslakat sekä Color Clubin lakat + osan koristeista saan yhteistyön merkeissä ilmaiseksi, muuten ostan tavarani itse. Vaihtelee aikapaljon, yleensä alle 50 e kuussa varmaan.Monetko kynnet teet viikon aikana?
- Se vaihtelee aika paljon innostuksen mukaan, nyt oon tehny oikeastaan päivittäin kynnet mutta joskus menee siihen että vaan pari kertaa viikkoon. Sanon siis 2-7 kynnet viikossa. ;D

Mistä saat ideoita lakkauksiin?
- Päästäni lähinnä. ;D Mulla pyörii kaikenmaailman väriyhdistelmiä ja kuvioita varsinkin ennen nukahtamista päässä, että aina sieltä jotain löytyy. Toki myös blogeista tulee vaikutteita ja on mulla pari ideakirjastakin tyhjän pään varalle.

Ja sitten muakin kiinnostaa noi vinkit alottelevalle kynsibloggaajalle eli, mitä vinkkejä antaisit aloitteleville kynsibloggaajille?
- Nooh ainakin sen, että kannattaa suhtautua anonyymien nillittäjien juttuihin sillä asenteella, että siellä taas joku koittaa parantaa omaa mieltään kettuilemalla toiselle. Kannattaa panostaa kuvien kokoon ja laatuun, sekä oikeinkirjoitukseen. Sosiaalisuus on iso osa blogia! Kommentoi ja ole siis kiva muille, niin saat itsekin kommentteja. :) Älä haali kauheaa määrää sponsoreita, koska se antaa sen kuvan, että pidät blogia vain siksi että saisit ilmaista tavaraa.

Omistan liuskoittuvat kynet, johtuu vissiin kuivuudesta.. Mitä aluslakkaa suosittelisit entä jotain kosteuttavaa?
- Mä oon niin huono suosittelemaan aluslakkaa, kun en oo itellenikään vielä löytänyt sopivaa. ;D Tykkään kuitenkin Orlyn aluslakoista joita nyt käytän, eli Nail Armorista ja Calcium Shieldistä.

Miten poistat glitter-kynsilakat kynsistä?! Onko sulla mitään vinkkejä miten sen prosessin sais kivuttomammin hoidettua?
- Käytän foliomenetelmää, mulla ei hermot riittäis normaaliin puhdistusvyyhtiin!

Etsitkö usein inspiraatiota netistä?
- Hyvin harvoin varsinaisesti etsin, se joko tulee jostain muistista jokin netissä nähty homma taikka sitten omasta päästä useimmiten. Tässä tuli mieleen kun huvituin lukiessani jostain keskustelupalstalta siitä, että ottaisin suurimman osan ideoistani Youtubesta, vaikka oon kattonu elämäsäni ehkä kahden käden sormilla laskettavan määrän Youtuben kynsienkoristeluvideoita..

Teetkö koskaan kaksia samanlaisia kynsiä? Entä edes vähän samantyylisiä?
- Kyllä mulla on joskus joku vaihe päällä että asettelen koristukset tai konadit samantyyppisesti tms tai jotain, mutta ihan täysin samanlaisia kynsiä harvemmin tulee tehtyä useammin kuin kerran, aina jotain pientä niissä muuttuu. ;D

Sorrutko joskus tunkemaan miljoonia eri lakkoja ja koristelutyylejä samoihin kynsiin?
- No skittle-kynsiin tungen useampia lakkoja, muuten yleensä ei hirveästi eri lakkoja tule käytettyä. Jos ei sitten ole liukuvärjäys tai muu jossa lakkoja on tarkoituskin olla useita. Tyylejä koitan sekoitella oman maun mukaan. ;D

Jos saisit ostaa kynsilakkoja vain yhdestä suomalaisesta kaupasta niin mikä se olisi? nettikauppoja ei lasketa.
- Kyllä se Seppälä varmaan olisi, sieltä ostaisin Models Owneja, Wet N Wildiä, Wild and Crazya ja tuota Flormaria. :)

Lakka/lakkoja minkä ostoa olet katunut lähes välittömästi?
- China Glazen Yellow Polka Dot Bikiniä olen vähän katunut, että miksi sen oikein ostin. On niin kovin ohut lakka. :/

Mistä mieluiten tilaat lakkasi?
- Head2Toelta tai TransDesigniltä. :) Color Clubit saan CesarsShopista.

Mitä tulevia kokoelmia/lakkoja odotat eniten?
- Ehdottomasti odotan China Glazelta sitä magneettilakkakokoelmaa ja yllättäen myös se glittercrackle-lakka samaiselta merkiltä kiinnostaa!

Minkä värisiä lakkoja omistat vähiten?
- Piti tarkistaa lakkauskiekoista, vähiten taitaa olla hopeita tai oranssisia lakkoja.

Mikä on kaunein violetti lakkasi?
- Color Clubin Wild At Heart on todella ihana ainakin. :)

Mitkä ovat suosikkisi viime vuoden kokoelmissa ilmestyneistä lakoista?
- Se jo aiemmin mainittu OPI:n Katy Perry -kokoelman Teenage Dream, China Glazelta Island Escapesta 108 Degrees ja Cha Cha Cha ja Color Clubilta tykkäsin hirveästi tuoksulakoista, erityisesti Yum Gum, Raspberry Rush ja Wicked Sweet jäivät mieleen. Tykkäsin myös Color Clubin koko Foiled -kokoelmasta!

Miten kauan sulla kuluu päivittäin ehostamiseen aikaa?(meikkaus, kynsienlaitto yms..)
- Meikkaus on joko hyvin pikapika (meikkipohja + ripsari + varjostuskorostusposkipuna) tai sitten pitkän kaavan mukaan rajauksineen ja luomiväreineen, eli siihen menee joko 5 min tai varmaan 30 min. Hiuksia en pistä juurikaan muutakuin asustamalla, eli siihen ei montaa minuuttia mene kun harjaan ne ja isken pannan/pinnin päähän. Kynsienlaitto viekin sitten usempia tunteja usein, tykkään näpertää kynsiä samalla kun katson telkkaria. ;D

Onko sulla paljon sponsoreita?
- Minulla on yksi sponsori/yhteistyökumppani. :)

Mitä alaa opiskelet?
- Viestintätieteitä sekä viestintäjuridiikkaa.

Mistä ostat kynsilakkasi/mistä saa halvimmalla kynsitavaraa?
- Ostan nettikaupoista ja Seppälästä lähinnä. Ebaysta tulee suurinosa koristeista, osa CesarsShopista (Konadit) ja myös Color Clubit heiltä. Loput sitten eri e-tailereilta.

Minkä ikäinen olet?
- 21 v. :)

Millaisia tulevaisuuden haaveita sinulla on ammattisi suhteen, liittyykö kynsiin?
- Ammatin suhteen ei ole muita haaveita kuin se, että tahtoisin kirjoittaa ammatikseni jotain. Ei kuitenkaan välttämättä mitään kynsiin liittyvää. ;D

Kuinka kauan jaksat käyttää kerrallaan kynsien laittoon?
- Useampia tunteja jaksan käyttää joskus, kun katselen aina samalla telkkaria tms. :)

Oletko koskaan ostanut China Glazea Kicksistä 10e hintaan?
- Yhden kerran juu. ;D

Onko sulla lävistyksiä?
- Nenän sivussa ja korvissa on. :)

Kissojen ikä ja paino?
(kissakysymykset siksi, koska omistan myös [mustavalkoisen!!] kissanpennun):D
- Uiii, kisut on nyt 9 kk vanhoja ja painosta en osaa sanoa tällähetkellä, veikkaisin että 5 kilon päälle ovat molemmat. ;D

Voitko tehdä videon jossa esittelet aina yhden lakka merkin kerrallaan?
- Meinaatko, että esittelisin sen merkin lakat mitä omistan vai merkkiä itsessään? Voisin toki tehdä, tosin tiettyjen merkkien kohdalla tulisi todella pitkät videot (kröhöm China Glaze ja Color Club). Kiva idea! :)

Voitko tehdä lakkojen säilytys videoita?
- Olen tehnytkin, katsoppa täältä (uudempi) ja täältä (vanhempi)!Voitko suositella kynsiblogeja joita itsekin seuraat?
- Tartofraises tulee ekana mieleen! On hirveän hankala suositella kun ihmiset tykkää niin erijutuista. ;D Joutuisin nimeämään tähän 101 blogia jos mun pitäös kaikki listata joista tykkään. Mun profiilista löytyykin iso lista kivoja blogeja, suosittelen tutustumaan.

Voitko ottaa stockmann beutyn esittelyyn esim minkä merkkisiä lakkoja sieltä löytyy?
- Olen tutustunut aika huonosti kys. kauppaan, joten en ihan tarkalleen osaa sanoa muutakuin sen, että siellä on ainakin OPIa sekä Orlya.

Huomio : Minulla itselläni on 89 kynsilakkaa enkä tiedä onko niin paljon lakkoja tarkoitettu minun lyhyille ja huonoille kynsille?
Minä en keksi mitään säilytys systeemiä minun kynsilakoille olisiko ehdotuksia?
- Katsoppas tämä video, jos siitä olisi apua! Suosittelen laittamaan kynsilakat ainakin johonkin piiloon auringolta, koska siitä ne eivät pahemmin pidä. Pienet laatikot ja korit tai muut on kivoja säilytykseen, itse sain kanssa hyllyn seinälle johon ei aurinko paista, niin näen kaikki kivat sävyt kerralla. ;D

Olen vielä alaikäinen, joten luonnollisesti en saa itse tilata mitään tavaraa nettikaupoista. Ja kuten kaikki tietävät, kynsilakat ja kynsiin liittyvät tuotteet ovat suomessa hirmuisen kalliita. Siispä, voisitko kertoa minulle mitään nettikauppaa jossa ei olisi niin kalliit hinnat, ja josta sinulle olisi jäänyt hyvä kuva? (Tarkoitan siis sitä että on ollut luotettavaa tilata sieltä kaupasta)Esimerkiksi löysin itse kaupan nimeltä Fräulein38, onko siitä kokemusta?
- Minulla on nettikaupoista kokemusta eniten eBaysta, mutta en tiedä tarkoititko että nettikauppojen tulisi olla suomalaisia. Suomalaisista nettikaupoista olen kynsilakkoja hankkinut lähinnä CesarsShopista ja Konadit myös. Koristeet hankin muutamia poikkeuksia lukuunottamatta aina eBaysta.

Ihastelevatko tuntemattomat ihmiset kynsiäsi usein, esimerkiksi kaupan kassalla yms?
- Kyllä juu pari kertaa on kaupan tms. kassalla saanut kehuja. ;D

lakkaatko usein kavereiden / sukulaisten kynsiä tai pyydetäänkö sua lakkaamaan?:) jos lakkaat, tykkäätkö siitä?
- Silloin tällöin lakkailen ja usein itse ehdotankin että tahdotko uudet kynnet. ;D Tykkään ihan, tosin olen niin perfektionisti, että välillä hankalaa kun en ole tyytyväinen mihinkään.

onko kynsilakalla / kynsilakanpoistoaineelle pidemmällä aikavälillä jotain vaikutusta kynsien ja muuhunkin terveyteen? tai esim. niiden hajuille altistuminen?
- Pitkäaikaisesta käytöstä en kyllä osaa sanoa, en ole tutkinut mitään tutkimustuloksia yms. mutta ainakin elän siinä uskossa, että se on turvallista. Tietty ei ole hyvä haistella kynsilakkoja tai poistoaineita.

Oot ilmeisesti suuri glitterlakkojen ystävä, mutta jos kyseessä on lakka, joka on läpinäkyvää ja siinä on irtoglittereitä, niin miten ihmeessä niitä saa kynnelle sopivan määrän, ilman, että lakkakerroksesta tulee törkeän paksu. Aina ite kun lakkaan semmoisella, niin tuntuu että tulee pelkästään sitä lakkaa kynnelle, ja kaikki glitterit jää purkkiin
- Hmm, itse en oo kyllä huomannu tuota ongelmaa glittereiden kanssa, paitsi jos on isoja glittereitä niin niitä glittereitä ei tahdo saada ollenkaan, mutta ei sitä itse lakkaakaan silloin kyllä sutiin paljoa tartu. Isojen glittereiden kanssa yleensä vaan dippaan siihen sutiin niitä glittereitä.

Heippa! Rakastan konadeja, ja ilmeisesti sulla onkin niitä ihanan paljon, niin voisitkos joskus laittaa kuvan missä sun kaikki laattas näkyy? Ja kuinka monta laattaa sulla on :) PS. en oo ikinä lukenu näin hyvää blogia ;)
- Voisin pistää toki kuvan joskus. ;D Mulla on tällähetkellä 28 aitoa Konad-laattaa ja fauxnadeja löytyy pieni kasa. :)

Mikä on se kaikkien aikojen ihanin, paras, superein kynsilakka? Tiedän, että tämä on tosi paha, itsellekin olisi. :D
Mitkä ovat inhokki- ja lempimarkettilakkamerkkejä? Ja leikitään, että Mavalaa & Models Ownia ei saa sanoa(kunhan vain arvailen, että nuo olisivat päätyneet vastaukseksi :D). + kököin, surkein lakka ikinä? Yksittäinen lakka siis.

- Upeinupein on ehkä kuitenkin se Orlyn Halley's Comet. :)Nyt pistit pahan.. En nimittäin ole markettimerkeistä noiden lisäksi kovin montaa testannut! Noh inhokiksi sanotaan vaikkapa Rimmel, koska minulla oli yksi Rimmelin lakka ja muistaakseni se ei ollut kovin hyvä. Suosikkimerkki sitten vaikkapa Wild and Crazy. :) Tai Wet N Wild! Surkein lakka ikinä, ööö kun nyt tuosta Mavalasta puhuttiin, niin surkein joka ekana tulee mieleen on Mavalan Riga. Se kuivui pulloonsa ennenkuin ehdin saamaan loppuun sitä, vaikka pieni pullo onkin.

24 kommenttia:

 1. Kiitos näistä, nostan hattua näin ison kysymyslistan selvittämiselle! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä näiden kanssa aika kauan menikin vastailla! ;D

   Poista
 2. Menipä mulla kauan noita lukiessa, mutta hyvä postaus & paljon kysymyksiä kuitenkin oli.

  Saisinko kysyä yhden kysymyksen?
  Mitä ei nyt tarvitse postaukseen lisätä mutta pakko kysyä: Miten saat blogin postauksien fonttia muuttumaan? Omassa blogissani se on liian suurta ja halusin sen kursiivin pois siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko blogia koskevat kirjasinmuutokset löytyy sieltä Bloggerin ulkoasun muokkauksesta, mallin suunnitelutyökalusta. :)

   Poista
 3. Voitko tehdä videon jossa esittelet aina yhden lakka merkin kerrallaan?
  - Meinaatko, että esittelisin sen merkin lakat mitä omistan vai merkkiä itsessään? Voisin toki tehdä, tosin tiettyjen merkkien kohdalla tulisi todella pitkät videot (kröhöm China Glaze ja Color Club). Kiva idea! :)
  Kyllä tarkoitan sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään toteutuslistalle! ;D

   Poista
 4. Kiitoksia vastauksista, olit munkin kysymyksiin vastannu jee :D:D

  VastaaPoista
 5. Jjjoo! Meilläkin kuuluu joskus iltaisin että "etkö lakkaa tänään kynsiä" ja sitten ku kysyn että kuinka niin.. niin vastaus on että "eiku tuli vaan mieleen...) :D

  VastaaPoista
 6. voisitko tehä videotuton one stroke-tekniikasta jossain vaiheessa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin toki, jos osaisin kyseisen tekniikan.. :D

   Poista
 7. Huh, jaksoimpas lukea kokonaan! :D Paljon kysymyksiä :o

  VastaaPoista
 8. Sulla on muuten ihanan pehmeän näköset kädet :D

  VastaaPoista
 9. I love the nails.

  the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Olipas hauska lukea tälläistä vaihteeksi, hirmuisesti olit saanut kysymyksiä! :)

  T: Vilkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, kysymyksiä tuli kyllä tosi kivasti! :)

   Poista
 11. Heh hah kivoi kysymyksii olit saanu :) Ja kivat kynnetki olit tehny !

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)