perjantai 20. tammikuuta 2012

My day, oh, mayday

Tänään ei oo mun päivä. Epämääräisen valituksen sijaan keskitytään nyt kuitenkin kynsiin, jotka väkersin ikkunalla, samalla kun koitin kuumeisesti nähdä, josko postimies toisi kissoille iiison paketin. Toihan se sen sitten onneksi, sillä kävellen ei ole järin mukavaa kantaa postista lähes 18 kiloista pakettia.



Tinsel Town, joka on China Glazen joulukokoelman lakka, on näissä lakkauksissa onnekseni hyvinkin ei-jouluinen. Koostumus on samanlainen kuin esim. saman merkin It's Alivessa, tykkään kovin. TT päästettiin ulos mustasta laatikosta eilen ja iskettiin kynsille, kaksi kerrosta riitti peittämään tämän pituiset kynnet vallan mainiosti.



Sain idean näihin lakkauksiin eilen illalla, juuri ennen nukahtamista. Oli lähellä etten heti mennyt ja ottanu Orlyn Instant Artisteja käteeni vaan maltoin odottaa tähän päivään. ;D Kynsissä siis kyseiset linerit apuna, sävyssä Jet Black sekä Crisp White. En tiedä oonko jo maininnu, mutta mulla on tulossa noita ihania vielä lisääkin useammassa sävyssä, jee!



Kattelin noita mun Konad-laattoja ja löysin niistä tuon nappikuvion joka on söötti, mutta jota en ole osannut yhdistää mihinkään. Muistin että viimeksi kun kynsissäni oli pystyraidat, niin mielsin ne pyjamahousukynsiksi, joten nappikuviointihan sopii näihin kuin... Noh, nappi silmään. Nappi löytyi laatasta m16* ja leimasin sen Konadin perus valkoisella leimailulakalla*.

* Tuotteet saatuja



Pidän kynsistä kovin, mutta huomisten juhlien tähden saavat vaihtua jo tänään johonkin vähän juhlaisampaan.Vielä kun keksisi mitä sitä pistäisi päälleen..



Oon tänään selkeästikkin höpinätuulella (ei ole sinänsä uutta) mutta jätän nyt postauksen vähän nopeammin luettavaksi. ;D

Pidittekö kynsistä? :)

38 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei saaneet kiipeilypuuta, raapimapuu niillä jo onkin mutta kiipeilypuu ei tähän asuntoon mahtuisi. :/

      Poista
  2. Aivan super söpöt kynnet! :))

    VastaaPoista
  3. Mitä kissoille tuli? :D

    Ja hienot on, musta tosi hauska idea, täytyy tääkin toteuttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisut saivat ison säkin kissanhiekkaa, aktivointiradan, harjan ja ööm maksamakkaratahnaa! :D Kiitos!

      Poista
  4. Mitä kissoille sitten tuli? :) Ja muuten tosi kivat kynet, pitäisi itsekkin varmaan hankkia noita orlyja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa yllä vastailinkin jo. ;D Ja kiitoksia! Suosittelen Orlyja ehdottomasti, ovat tosi käteviä. :)

      Poista
  5. Mulla on semmonen hopee ORLY:n minilakka (:

    Voiko alaikäinen saada sponsorin/sponsoreita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa vastata tuohon sponsorijuttuun kyllä oikein varmaksi, mutta ei kai siinä ikärajaa ole. :o

      Poista
    2. Ok, mietin vaan, jos ne aikoo lähetellä kaikkee tavaraa ja sillain et sillai. o.o

      Poista
  6. Täälläkin odotellaan paria kolmenkymmenen kilon painoista pakettia kisulle.. :D Tosin ne pitää hakea postista kun alaulko-ovi on aina lukossa. :(

    Ja kivat kynnet myös, mietinkin just vähän aikaa sitten että onkohan Tinsel Town vähän niinkun It's Alive eri värissä kun se näyttää pullossa niin samalta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit! On se silti ihanaa kun saa kisuille kaikkea. ;D Juu mulla pisti se kanssa heti silmään että samaa koostumusta!

      Poista
  7. Ihanat kynnet! Rakastan noita nappeja :D

    VastaaPoista
  8. Tosi kivat kynnet, ja ihana värimaailma! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, piti vaihteeksi jotain mustavalkoista laittaa! :)

      Poista
  9. Kuinka söpöt kynnet ! Mun rupee vaan tekeen mieli kaikkee söpöö ja karkkia :Dd
    Ja sitte olis vähä kysyttävää :Dd Ku sä joskus ainaki tilasit H & M : ltä ni milläs tavalla sä maksoit ? Ja miten meni ? Ku mietin itte kans et haluisin tilata, mutta äiti ny haraa vastaan. Ja tilaaksä kissoille ruuat zooplussasta ? Siitäki jos sais samaa informaatioo niin olis kiva :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) H&M:llä ,aksoin sillä laskusysteemillä, eli lasku tulee paketin perässä ja sen voi sitten maksaa nettipankissaan/normipankissa. :) Ei mitään valittamista, palauttaa saa ilmaiseksi jos tulee ostettua väärää koko tms.

      Juu oon tilannu kissoille zooplussasta ruokaa ja muuta, maksoin PayPalilla ja olen erittäin tyytyväinen. Nyt viimeksi tilasin sunnuntaina ja nyt perjantaina oli perillä, toimittavat tosiaan kotiovelle saakka ja asiakaspalvelu on loistavaa. Joskus paketit ottavat osumaa matkalla, mutta mitään ei ole vielä ollut rikki ainakaan.

      Poista
  10. Vautsi, tosi hauskat! Tykästyin kovasti :). Jännästi kuvissa näyttää, että olisit leimannut ja maalannut vaaleansinisellä valkoisen sijaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi ei, joskus ne värit vääristyy kuvissa. ;D

      Poista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Ihana blogi sulla ! :) Ja upeet kynnet, ihan ylisöpöt noi napit :--D

    VastaaPoista
  13. Tosi upeet noi kynnet! Oisko mahdollista että tekisit jotkut tosi helpot mutta suht näyttävät kynnet tässä lähiaikoina? Ite oon aika amatöörilakkaaja mutta tarttis silti sellaset näyttävän näköiset kynnet ystävän juhliin.. Olisko mahdollista saada toive toteutuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Toki voin koittaa tehdä, mä en vaan tiedä mikä kenestäkin on helppoa ja näyttävää. ;D

      Poista
  14. http://thecutestblogontheblock.com

    En osaa käyttää tuota, ja sun blogin ulkoasu vissiin on sen avulla tehty (??) niin auttaisitko? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vaan copy-paste -menetelmällä toimitaan, eli kopioit sieltä haluamasi ulkoasun koodin ja liität sen blogisi gadgetteihin (eli bloggerin hallintapaneeli-> ulkoasu -> lisää gadget (sivussa) -> html/javascript ja sitten tallennat. :)

      Poista
  15. Kivat nää ! :) Ja toi Tinsel Town on aika ihana lakka. Tosi symppikset noi napit <3

    VastaaPoista
  16. Tosi kivat kynnet! :)

    Tuo Tinsel Town on minusta aivan ihana lakka. Tein juuri lakkatilauksen jenkkeihin ja kyseinen lakka oli tietenkin loppu. Tai itseasiassa sitä ei edes ollut listoilla, vaikka muut joululakat löytyivätkin. Ihme juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi höh, tämä on tainnut olla yksi niistä suosituimmista lakoista kys. kokoelmasta joten ehkä se oli loppuunmyyty? Joistain e-tailereilta sitä vielä kyllä löytyy.

      Poista
  17. ihanat kynnet ! ja rakastuin tuoho lakkaan, pitäs tilata se !:)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)