perjantai 13. tammikuuta 2012

Laventelia ja kuvaushaasteita

Eilen mulle putkahteli taas mustaan laatikkoon täytettä Trans Designiltä. Koin näiden kanssa suurta iloa siihen asti, kunnes sain Sallalta kuulla miten vaikea kuvattava yksi näistä on ja se ilo muuttui itkuksi viimeistään siinä vaiheessa kun koitin kuvata kyseistä lakkaa, huoh.Yllä siis vasemmalta alkaen:

China Glaze - White Out, China Glaze - Aquadelic, China Glaze - Four Leaf Clover

White Out oli pakkohankinta, koska samanmerkin valkoinen White On White alkaa tehdä tuskaista loppuaan. Vertasin White Outia ja White On Whitea, tämä White Out on puhtaamman valkoinen ja White On White enemmän luonnonvalkoiseen päin, joskaan ei isoa eroa ole.

Aquadelic piti ottaa uusimmasta Electro Pop -kokoelmasta. Saa nähdä hankinko muita lakkoja kys. kokoelmasta, vaikka ihania ovatkin.

Tuo Four Leaf Clover ei ole alkuunkaan tuon värinen kuin kuva antaa ymmärtää. En saanut edes muokattua siitä mitään lähellekkään oikeanväristä. En tiedä miten se hienosti sanotaan, kun jokin väri menee yli jonkun tietyn rgb (?)-avaruuden, veikkaan että tämä lakka on yksi niistä, koska katsoin muitakin kuvia netissä ja ainakaan minun näyttöni ei näytä yhtään totuudenmukaista kuvaa tästä lakasta pikaisella googlettelulla. Ihanan kirkas, ei neon vihreä, sellainen ruohonkirkas vihreä! Ihana lakka, vaikka kuvattaessa emme taida tulla toimeen.
Vasemmalta: China Glaze - Tinsel Town, China Glaze - Lorelei's Tiara, China Glaze - Some Like It Haute

Tinsel Town on tämän vuoden joulukokoelmasta ja lähti tilaukseen vähän niinkuin varkain. ;D En eka ollenkaan noteerannut koko lakkaa, mutta kun monet sitä kehuivat niin päätin ostaa kokeiluun. Ainahan saa myytyä jos ei itse tykkää.

Näiden lisäksi piti hankkia lisää lakkoja ChG:n Marilyn -kokoelmasta, eli 3D Eye Candy Glitter -kokoelmasta.

Lorelei's Tiara lähti tilaukseen ihan vaan siitä syystä että Marilyn Monroe on <3. Lakka on saanut nimensä Gentlemen Prefer Blondes/Herrat pitävät vaaleaveriköistä -elokuvan eräästä kohtauksesta ja sopii kuin nappi silmään värinsä puolesta. Tämä yllätti minut peittävyydellään, kaksi kerrosta riitti ainakin kiekolle!


Some Like It Haute lähti mukaan myöskin ylläolevasta syystä. ;DSitten vielä pari OPI-lakkaa.OPI - Lucky Lucky Lavender, OPI - Japanese Rose Garden

Näistä Lucky Lucky Lavender on pitkäaikainen himotuksen kohde ja Japanese Rose Garden vähä niinkun heräteostos.

Phiuh, nyt kun on lakat saatu esiteltyä, niin olisi aika näyttää kynnet, jotka eilen tein.Kynsillä OPI - Lucky Lucky Lavender ja nimettömässä Models Ownin Lilac Dream, jonka päällä Color Clubin It's A Hit (saatu). Lucky Lavender oli tuttua OPI-laatua, joskin onnistuin 2 (!!) kertaa ruttaamaan etusormenkynnen lakan. Eka kerta oli kyllä omaa syytäni, toinen kerta oli jotain ihan ihmeellistä. Ihana lakka silti, en valita. ;D

Modelsin Lilac Dream oli OPIa huomattavasti paksumpaa, joka oli jopa plussa tässä kohtaa. Ihana lakka tämäkin. Päälle taas asettelin (kirjaimellisesti asettelin) glitterit, jotka nekin ovat ihania, vaikkakin vaativat sen yksittäisen asettelun jotteivät kökköönny samaankohtaan kynttä. Eikö ookkin ihanaa kun kaikki on nyt niin ihanaa taas? :D

Mitä piditte kynsistä/lakkahankinnoista? :)

26 kommenttia:

 1. Välittömästi himotuslistalle: OPI - Lucky Lucky Lavender, OPI - Japanese Rose Garden. En ymmärrä miten pidän esimerkiksi pinkistä nykyään todella paljon kun vuosia sitten inhosin sitä O.o Nyt voisin joka päivä lakata eri sävyillä. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, susta on tullut pinkkifani! ;D

   Poista
 2. Toiset lakat vaan ovat sellaisia ettei niistä tunnu saavan millään sellaista kuvaa misä väri olisi "oikea". Oon huomannut, että ainakin mun pari sellaista shokkipinkkiä lakkaa ovat juuri sellaisia, ettei niistä meinaa saada sellaista kuvaa missä väri olisi luonnollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä, jotkut lakat vaan on mahdotonta kuvata oikeanvärisiksi!

   Poista
 3. Lucky Lucky Lavender on yksi niitä harvoja lakkoja, jotka olen oikeasti käytöllä kuluttanut loppuun. Toinen OPIn tyhjäksi käytetty on ollut Panda Monium Pink.

  T. Vaaleanpunaisten ja erityiseti lilahtavien sellaisten ystävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oon ihan samanlainen vaaleanpunaisten ystävä! ;D

   Poista
 4. Oi, mä rakastan tota nimetöntä!!! :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäät, minustakin se oli ihana! :)

   Poista
 5. Onko noi OPI-lakat myös TD:ltä vai mistä? o:

  VastaaPoista
 6. Kelpaishan nuo lakat mullekkin ;) Ja kynnet näyttää taas kerran kivoille!

  VastaaPoista
 7. Mullakin tuli eilen uusia lakkoja (tai tänään hain, whatever) ja oon ihan innoissani täällä ihastelemassa niitä. :DD Ootko muute huomannu et joissain China Glazen lakoissa toi alin teksti on tollai iso? Nyyh ihan tyhmän näkönen. ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole hoksannut, nyt hoksasin kun mainitsit! Oiskohan tuo joku uusien pullojen uudistus? :o

   Poista
 8. Ai saako Trans desingiltä nykyään OPIa? :O Täytyypä mennä heti katselemaan -->

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eivät vain ole niin helposti löydettävissä, myyvät ikäänkuin tiskin takaa kys. merkkiä.. :o

   Poista
 9. Ihania kaikki! =) Mulle on nyt tulossa..öö.. Orlyn Rock It, OPI Panda-monium pink, Warm&Fozzie ja Rose at dawn..broke by noon =)

  Tuo Lucky lucky lavender on hankintalistalla vielä..ja näköjään Japanese rose garden päätyy sinne myös =D

  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva että löysit uusia lakkahimotuksia! ;)

   Poista
 10. AA aivan ihana toi Lucky lucky lavender :))

  VastaaPoista
 11. Ihania lakkoja. Mulla on myös China Glazen lakoista tuo Some like it haute. Eniten oon kuitenkin käyttänyt Marry a millionaire -lakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kanssa tuo Millionaire, en oo vielä testannu kunnolla. ;D

   Poista
 12. Toi sun kynsil oleva OPI ♥ Toivottavast näist muistkii lakoist saatas pian swatchei ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin jo käytetty useimpia! ;)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)