sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Lyhyet kynnet on parhaat koska..

Monet aina valittelevat lyhytkyntisyyttä ja sitä miten ois niiiin kiva, jos olisi pitkät kynnet. Itselläni on luonnostaan hyvin kestävät ja pitkät kynnet, mutta päätin testata millaista olisi elämä lyhytkyntisenä. Nyt on lähestulkoon viikko eletty lyhyemmillä kynsillä ja heti on tullut vastaan tilanteita, joista voisin teille raportoida seuraavaksi..

Huomautan, että minulla on piiiitkä kynsipeti ja leveät kynnet, joten "lyhyenäkään" kynnet eivät näytä mitenkään yliyliylilyhyiltä. Uskokaa tai älkää, mutta kynnessä oli projektin alussa vain 1-2 mm valkoista osaa, joten lyhyet ne on oikeasti (lyhyemmiksi en saisi saksilla, jotta ei ota kipeää), vaikka lakan ja pitkän kynsipedin kanssa näyttäisivät pidemmiltä. Huomasin muuten järkytyksekseni, että tässä viikossa ne kynnet ovat jo kasvaneet hurjana!

Käännetäänpä asia siis toisinpäin: miksi lyhyet kynnet ovat paremmat kuin pitkät? Tämän postauksen tarkoitus on osoittaa teille, että ette tarvitse pitkiä kynsiä kynsiharrastukseen, vaan lyhyet voivat olla jopa kätevämmät jossain kohtaa.

Lyhyet kynnet on paremmat kuin pitkät sillä: 

- Konadin koko kynnen leimat mahtuvat koko kynnelle!
- Lyhyet kynnet eivät kasva käyriksi, niinkuin pitkät saattavat kasvaa.

Tässä kynnet joskus tosi pitkinä (ja käyrinä), toukokuu 2011
- Kynnet näyttävät aina tasapitkiltä, kun kaikki kynnet ovat lyhyet, toisinkuin pitkissä kynsissä ne täytyy pitää tarkemmin samassa mitassa ettei näytä epätasaiselle
- Kun kynnet ovat aina alle sormen rajan, niin ei voi tapahtua kipeitä lohkeamisia.
- Varsinkin paljon leipovalle lyhyet ovat paremmat, jos ei tahdo käyttää leipoessa hanskoja tai pestä käsiä kokoajan, kun pitkien kynsin alle menee taikinaa tms. Niin karulta kuin se kuulostaakin. :D

Tässä jo lyhempinä, syyskuu 2011
- Monet söpöt värit näyttävät paljon paremmilta (omasta mielestäni) tosi lyhyissä kynsissä. Kuuhun se väite, että vain tietyt värit sopii lyhytkyntisille tai että tummia värejä ei voi käyttää lyhyissä koska lyhentää niitä entisestään. Itse en ole huomannut mitään eroa.
- Lyhyet kynnet tarvitsevat kaksi kerrosta lakkaa, pidemmät kolme. Lakkaaminen siis nopeutuu, kun lakkakerroksia on vähemmän!

Lyhenee, lyhenee, lokakuu 2011
- Lyhyiden kynsien ansiosta sormet kuulemma näyttävät sirommilta. Itse olen hieman eri mieltä, mutta piti tuoda tämäkin näkemys, koska osa kerran niin ajattelee.
- Ei haittaa, vaikka jokin lakka olisi huono peittämään, sillä kun kynsi ei mene sormen rajan yli, niin ohutkin lakka näyttää peittävältä kun raja ei voi paistaa läpi!

Tammikuu 2012
- Kynnet eivät lyhyinä ole tiellä esim. avatessa säilykepurkkeja tai soittaessa kitaraa.
- Lyhyisiin kynsiin voi tehdä "söpöjä" lakkauksia esim. monilla Konad-leimoilla, sillä kuviot ovat niissä sen verran isoja, että peittävät kynnestä suurimman osan. Silloin saa tehtyä ns. täyden näköisiä kynsiä ilman, että käyttää Konadin koko kynnen leimoja. Tämä voi toki olla jonkun mielestä miinuskin. Niinkun toisaalta melkein kaikki nämä mainitsemani kohdat.

Kynnet lyhimmillään, tammikuu 2012
Siinä huomiot, jotka tein 6 päivän aikana, luulen, että pidemmällä tähtäimellä syitä lyhyiden kynsien pitoon löytyisi enemmänkin. Aika näyttää, päädynkö kasvattamaan pitkiä kynsiä takaisin, vai tahdonko pysyä lyhyissä. Tällä hetkellä lyhyet kynnet tuntuvat hyvältä vaihtoehdolta.

Nyt siis kaikki jotka vielä tulevat sanomaan että eivät voi lakata/koristella kynsiä, koska kynnet on liian lyhyet niin saatte perustella mulle samanlaisen listan ku tuossa yllä tein! :D Lyhyet kynnet eivät ole este kynsiharrastukselle, rajoite voivat olla tiettyjen isojen koristelujen suhteen tottakai, koska lyhyisiin nyt ei välttämättä mahdu niin paljon kuin pidempiin.

Onko sinulla lisättävää tuohon minun kokemaani listaan, miksi lyhyet kynnet ovat paremmat kuin pitkät?

63 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, että näyttävät lyhyenä siistimmiltä ja tasapitkiltä. Itsellä kasvaa käppyrään pidempänä ja juuri suunnittelin lyhennys operaatiota. Saksilla vai kynsileikkureilla? Mitä mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Itse käyttäisin kynsisaksia, leikkuritkun eivät ole oikein kaarevat niin nipsaisevat aika suorasti. :o

   Poista
 2. mun mielestä on kivaa vaihtelua, että pätkäsit kynnet. Toivottavasti pidät noi lyhyet ainakin vähän aikaa, tahdon nähdä lyhyisiin kynsiin koristeluja ymsyms just sun tekemänä :):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, katsotaan minkäpituisiin kynsiim päädyn. ;D

   Poista
 3. Mulla on lyhyet kynnet lähinnä sen takia, että kynteni ovat luonnostaan heikohkot joten ne eivät voi kasvaa kovin pitkiksi lohkeamatta. Lisäksi olen laiska kynsien hoitaja, joten mitään kovettavia aineita en käytä saati jaksa muutenkaan panostaa siihen että saisin superpitkät kynnet. Jos sellaiset haluan, palaan rakennekynsiin :)

  Koristeluissa minulle yksinkertainen ja nopeatekoinen on valttia, eli tarrat ja liukulakkaukset. Ne onnistuvat lyhyisiinkin kynsiin tosi kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeppa, tarrat ja liukuvärjäykset sopii kyllä minkäpituisiin vaan. :) Tosin jos kovin lyhyet kynnet on niin ei kovin moniväristä liukuvärjäystä mahdu tekemään.

   Poista
 4. Samaa mieltä suurimmassa osassa! Ite leikkasin kynnet torstaina lyhimmilleen, ja aika samoissa mitoissa ollaan sun kynsien kanssa. Mulla on vähän ongelmia pitkien kynsien kanssa, koska teen paljon käsillä, ja etenkin oikean käden kynnet katkeilee koko aika. Tosin omasta mielestä pitkät kynnet tekee kädestä siromman. Ja lisäks tuohon listaan, että pianon soitto on puolet helpompaa kun kynnet ei kolise näppäimiin koko ajan
  http://tzupnails.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että pidemmät tekee sirommat. ;D Ja totta.

   Poista
 5. Itse olen ollut aina sitä mieltä, että pakko olla pitkät että näyttävät siroilta ja saa hienoja koristeluja yms. Kiitos kun kumosit nämä väitteet ;D Itselläni ei ole nyt aivan tynkät, mutta töiden puolesta joudun pitämään lyhyinä. Lyhyissä kynsissä yksiväriset lakkaukset ainakin minun mielestäni näyttävät paremmilta (: ja juuri tuo purkkien availu ja hiusten pesu sujuu paremmin lyhyemmillä kynsillä. Molemmissa omat plussansa ja miinuksensa. Mutta pidä vain lyhyempinä pidemmänkin aikaa, että näkee millaisia koristeluja saat aikaan lyhyemmille kynsille. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. ;D Juu kyllä mä varmaan pidän, riippuen nyt kuinka nopsaan nämä tästä kasvaa.

   Poista
 6. Mä oon alkanut tykkäämään lyhyemmistä kynsistä yhä enemmän ja enemmän, ja ei tulis mieleenkään enää kasvattaa tosi pitkiä kynsiä(käyryys osasyynä, mun kynnet on lyhyinäkin jo aika käyrät). Mut sen verran pitää olla valkoista osaa että saa nätin ranskiksen tehtyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, lyhyet alkaneet minuakin kiinnostaa enemmän mutta ranskis on kyllä saatava tehtyä. :)

   Poista
 7. Heei, huomasin ekan kerran, että mulla on pidemmät kynnet kuin sulla!
  En oikein osaa kasvattaa kynsiä pitkiksi, kun ovat sitten aina tiellä ja katkeilevat. Haluisin kyllä pidemmät kynnet, kun niihin pysyy paremmin tekemään niitä koristeluita, vaikka kyllähän näihinkin...

  By the way, ootko ikinä kuullu, että kynsien lakkaaminen aiheuttais syöpää? Mun kveri sano, et se ei enää lakkaa kynsiä kuin kerran viikossa, kun siitä voi saada syövän. luin netistä, että jossakin kynsilakoissa on formalehydiä, joka aiheuttaa syöpää, mut tiiätkö ollenkaan millasia pitoisuuksia noissa on?

  Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkät kyllä ovat usein tiellä. :/ En osaa tuohon syöpä-asiaan sanoa, minusta tuntuu että nykyään ihan kaikki aiheuttaa syöpää syystä tai toisesta. En tiedä sitten miten se vaikuttaa jos kuitenkin lakkaa kynsiä onko sillä sitten eroa lakkaako usein vai harvoin jos kynnet on kuitenkin aina lakassa, että mistä se syöpä sitten tulisi, kynsilakkahöyryjen hengittämisestäköhän? Itse epäilisin että jos jostain, niin siitä että kynsilakka imeytyisi kynnen läpi elimistöön, jota kyllä epäilen. :o

   Poista
 8. Ite pidän eniten noista toisiksi lyhyimpien kynsiesi mitasta. Ite pidän kynsiä miltei jatkuvasti aika lyhyenä, sillä lasten kanssa tulee oltua päivittäin ja pidempinä en uskalla tehdä kaikkea kunnolla, etten raapaise ketään tai kynsikin voi mennä poikki. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kanssa hyvä pointti! Tosin jos on tottunut elämään pitkäkyntisenä niin on tottunut varmaan vähän varomaan kynsien kanssa. ;D

   Poista
 9. Komppaan täysin joka kohtaa! ;) Lyhyet kynnet helpottaa elämää huomattavasti, kun voi huoletta näperrellä kaikkea. Haha!

  VastaaPoista
 10. Mulle paras pituus olisi tuo mikä sulle on tammikuussa 2012 (tosi nätit kynnet muuten!). Asun yksin omakotitalossa ja vaikka mieli tekisi yleensä pitää vähän pitempiä kynsiä niin ne ei vaan kestä millään kaikkia välttämättömiä remppa- ja pihatöitä.

  Tällä hetkellä omat kynnet on sen pituiset, että jos laitan kämmenpuolelle viivottimen sormen päähän, kynsi on reilut 4mm yli sormenpään. Se alkaa olla maksimi mitä voi pitää vaikka mulla kestävät kynnet onkin.

  Sitäpaitsi pitkillä tulee tosi helposti hutilyöntejä joillakin tietokoneiden näppäimistöillä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärrän tuon, että jos pitää paljon tehdä käsillä työtä niin pitkät on hankalat. :/ Heh, mulla taas tullut nyt hutilyöntejä enemmän lyhyillä kynsillä, kun oon pitkiin tottuneempi! :D

   Poista
 11. Hei tee ranskis lyhyisiin kynsiin ! :]]

  VastaaPoista
 12. Hyvä postaus!

  Itselläni vain on se ongelma, että kynsien on oltava joko ihan ihan lyhyet tai sitten sopivan pitkät. Jos pituus on siltä väliltä, niin sormen päihin tulee sellaisia kovettumia.. Kun se kynnen reuna painaa siihen sormeen. Jos siitä lyhyemmäksi leikkaa, niin valkoista osaa ei jää yhtään.. Joten olen tyytyväinen näihin nykykynsiini ja niiden pituuteen, ei tule kovettumia eikä ole sormenpäiden/kynsienreunat kipeät :) Leivonta onnistuu itselläni pitkilläkin kynsillä. Joko tosiaan pidän hanskoja, kuten yleensä tai sitten keksin jonkun toisen tavan esim. pullataikinan vaivaamiseen (nyrkki käy hyvin eikä kynsien alle mene taikinaa) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, enpä ole moisesta aiemmin kuullut. :o Onko se sitten jos se kasvaa sinne sisälle jotenkin vai? Itse oon kanssa keksiny kaikkia keinoja leipomisessa, esim. silikoninuolijalla on hyvä sekoittaa niin ei tarvi tunkea käsiä taikinaan. ;D Ja tuo nyrkkihomma kanssa!

   Poista
 13. Ittelläni on aika lyhyet kynnet, mut kuitenkin yli sormirajan, tarkempaa tietoa blogistani.

  VastaaPoista
 14. Ittelläni on aika lyhyet kynnet, mut kuitenkin yli sormirajan, tarkempaa tietoa blogistani.

  VastaaPoista
 15. Onhan se totta, että lyhyet kynnet ovat monessa asiassa paljon kätevämmät kuin pitkät kynnet. Luonnonkynteni ovat kyllä yllättävän vahvat, mutta en pidä siitä, että ne kasvavat todella kippuraan saavuttaessaan tietyn pituuden. Tuolloinkaan kynnet eivät ole edes kovinkaan pitkät, kun ne jo näyttää minusta liian käppyriltä.
  Ite oon ollu ihan tyytyväinen geelipidennyksiin, eihän niistä koskaan saa niin luonnollisen näköisiä kuin luonnonkynistä, mutta jos pitkät kynnet haluan pitää niin ten geelipidennykset :) Näissä on onneksi sekin puoli, ettei pitkänäkään katkea kovinkaan helposti. Saa ottaa kunnon tällin, että menisi poikki.
  Reilun viikon voinkin huidella vielä pitkissä kynsissä ja sitten alkaa pitkän loman jälkeen työt ja taidan lyhentää niitä aika reippaalla kädellä.
  Ihastuin muuten noihin tammikuu 2012 kynsiin, mulla on joku lila kausi ilmeisesti tulossa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeppa! Hah, lilasta minäkin tykkään kovasti. :)

   Poista
 16. Samaa mieltä! Erityisesti sun kynsissä huomaa, että on huomattavasti sievemmät ja kauniimmat lyhyempänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos. ;D Itse en oo vielä päättäny tykkäänkö enemmän näistä ihan lyhyinä vai vähän pidempinä, mutta käyrinä en ainakaan tykkää.

   Poista
 17. Lyhyemmät ovat helpommat käytössä, mutta itse haluan hieman pidemmät kuin nyt ovat. Nmittäin ei sekään ole nättiä, kun iho näkyy alta (eli kynnet ovat niin lyhyet ettei näy yhtään valkoista)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no tuokin on totta kyllä. :o

   Poista
 18. Tää on kyllä hyvä postaus ! Mutta makuasioista ei voi kiistellä :P Itse en pidä ollenkaan ihan lyhyistä lyhyistä kynsistä, koska pitemmille voi tehdä enemmän koristeluja ja kaikenlaista muuta sälää. Mutta yhdyn hennaan kommenttiin että sun kynnet näyttää ehkä paremmalle lyhyinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on että mielipiteitä on monia. ;D

   Poista
 19. Itse olen huomannut että mitä pidemmät kynnet, sen hankalampaa on kirjoittaa! Sekä tietsikalla että käsin. Tietsikalla etenkin. :D Lisäksi erilaisten purkkien avaaminen on hankalampaa ja onhan ne aika monessa muussakin jutussa tiellä kuten listasitkin. Mutta silti mun mielestä pitkät kynnet on jotenkin paljon sirommat kuin lyhyet! Tosin sun kynnet näyttää varsin söpöiltä lyhyempinäkin - lieneekö sitten käden mallista ja sormista kiinni?
  Lisäksi pitkiä kynsiä on mun mielestä jotenkin helpompi koristella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla joo kiinni kädestä ja sormistaki että miltä mitkäkin kynnet näyttää, kiitos. :)

   Poista
 20. Kyllä ite tykkään edelleen enemmän pitkistä kynsistä, niille on helpompi tehdä rankalainen manikyyri. Ei itelläni oo ees niin pitkät, kun noi sun lyhyet kynnet. Lyhyet kynnet on kyl tosi söpöt, minkä voisit lisätä. Ja, kun harrastaa kamppailuajeja, joissa käden pitää olla nyrkissä on parempi olla lyhyet kynnet, koska muutes nyrkissä pito voi sattua. Samoin pianon, sellon ym. soittamisessa pitää olla lyhyet kynnet. Haluaisin et se vaaleenpunanen kohta kynnestä (en tiiä mikskä kutsutaan) niin haluaisin et se ois pitkä, ku se on niin lyhyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsipediksi sitä sanotaan ja jep, sen pituus vaikuttaa aikapaljon siihen minkämuotoisilta kynnet näyttää. :o

   Poista
 21. Pianoa on hankala soittaa, jos on pitkät kynnet.. Tai, no, melkeimpä mitä vaan soitinta on hankala soittaa pitkillä kynsillä, jos kynsien pöytään naputusta ei lasketa :)

  Ja mielenkiintoinen postaus!

  VastaaPoista
 22. Mä just haluaisin pitemmät kynnet ja oon monesti valittanukki ku ne on niiin lyhyet :Dd Mutta jos mä en puutu ny noihi käytännön asioihi vaan siihe että mun on helpompi lakata pitkiä kynsiä ja ne on mun mielestä nätimmät, johtuu ehkä osaksi siitä, että mulla on tosi lyhyt kynsipeti :/ Eli sormen kärkeä reippahasti näkyvissä jos valkoista osaa on vain millin :/ Mutta sellanen keskipituus olis hyvä, ei liian pitkä, mut ei tälläne liian lyhykkää :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi, ymmärrän kyllä että jos oma kynsipeti on tosi lyhyt niin haluaa sitten valkoista osaa enemmän.

   Poista
 23. Ja lyhyillä kynsillä ei satu vahinkoa vaikka pelaa korista, tai harrastaa jotain muuta liikuntaa:)

  VastaaPoista
 24. Pitkät kynnet menee helpommin poikki ja ne tökkää helposti johonkin, jos siis tiedät mitä tarkoitan :D

  VastaaPoista
 25. Ihana, että kirjoitit tällaisenkin jutun. Hirveän usein, jos blogistilla on lyhyehköt kynnet tai kynnet ovat muodoltaan normista vähän poikkeavat, saa vähintään kommenteissa lukea säännöllisesti vihjailuja siitä, miten pitkät kynnet näyttäisivät paremmilta tai tietynmuotoisilla/pituisilla kynsillä pitäisi vain tyytyä lakkailemaan nudeilla, jotka eivät vie huomiota käsiin.

  Mun mielestä elämä on ihan liian lyhyt tuollaiseen ja tällaiset postaukset ovat ihania meille, joilla ei ole käsien suhteen täydellisiä geenejä, mutta silti tykkäämme lakkailla ja koristella niissä rajoissa, joissa se on omilla kynsillä mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, mä en oo onnekseni törmänny tommoseen, mutta en voi ymmärtää miksi siitä pitäis mennä sanomaan toiselle. Tai yleensäkkään että mikä nyt sitten on oikea pituus tai muoto jota pitäisi tavoitella? Ei kai siihen ole mitään standardeja, jokainen pitää sellaisia kynsiä kun tahtoo ja lakkaa juuri niillä väreillä joilla tahtoo, kynsienlaiton pitää olla hauskaa eikä kieli poskessa puurtamista! :)

   Poista
 26. Tosi nättejä lakkauksia oot tehny niin pitkille kuin lyhyillekkin kynsille! Muuten saat haasteen blogissani http://mybigbangtheorys.blogspot.com/2012/01/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, käyn katsomassa! :)

   Poista
 27. Mulla on niin lyhyet kynsipedit että lyhyet kynnet näyttää mulla tyhmiltä. :D Tai no ei ehkä tyhmiltä vaan lapsen kynsiltä, mikä on vähän hassua. Kai se on tottumiskysymyskin, että minkä pituisista kynsistä tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän mitä meinaat ja juu, tottumiskysymyshän se on myös. :)

   Poista
 28. Nyt tuntuu, että pitääpä mennä heti napsaisemaan kynnet lyhyemmiksi. (muutenkin ovat kohta jo liian pitkät) Mutta ei kuitenkaan vielä, ehkä sitten ensi viikolla...
  Minusta pitkät kynnet saavat sormet näyttämään sirommilta ja pidemmiltä, ei suinkaan lyhyet. Joten olen siis eri mieltä jonkun kanssa, joka on muuta väittänyt. Toisaalta pitkät kynnet kyllä saavat koko käden näyttämään isommalta.
  Kuten jo sanoit, niin lyhyissä kynsissä on se huono puoli, että niihin voi olla hankalampi saada mahtumaan koristeluja. Hyvä juttu on kuitenkin se, että niillä voi painella helpommin kaikkia nappeja! Pitkillä kynsillä se voi joskus olla aikamoista kikkailua. Mun ja pitkien kynsieni pahimpia painajaisia on kuitenkin koripallo ja täkkien puistelu.
  Ehkäpä sellaiset keskipitkät kynnet ovat kaikista parhaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samaa mieltä olen että pidemmät kynnet saa näyttämään sirommilta, ainakin minun omat sormet. Kai se riippuu vähän kynsien mallista ja kädestä muutenkin. ;D

   Poista
 29. Tosiaa se et on helpompi tehä kaikkee :) Itekkii vois ehkä joskus koittaa tälläsii lyhyempii kynsii, jos vaa uskaltas :D

  VastaaPoista
 30. Kokeile ihmeessä. ;D Vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
 31. Sun sormet sopii lyhyisiin kynsiin, niinkuin munkin. Mielestäni sormen pituus/malli vaikuttaa paljon, pitkäsormisella (sinä) lyhyet kynnet on tosi sirot, mut kaksinkertaisen pituisina (kynsipeti plus tippi) uhkaa näyttää noidan kotkankynsiltä. Lyhyissä sormissa taas mitä pidemmät sen parempi yleensä, ja lyhyet näyttää vauvankäsiltä tai tassuilta.

  Nuo tammikuun kynnet on tosi söpöt, tykkään aksenttikoristelusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu ei kannata antaa ainakaan niin pitkiksi kasvaa, että kärpistyy. ;D

   Poista
 32. Mulla on ihan oikeasti kunnon lyhyet kynnet. Välillä saan kasvatettua ne vähän pidemmiksi.. On siis just ja just sormenpäähän asti, ja todella harvoin on ollu siitä yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisilla kynnet ei niin kasva, mutta ota ilo irti siitä että sulla varmaan kaikki lakat näyttää kynsillä peittäviltä! :)

   Poista
 33. Moikka, löysin tän postauksen kun Googletin kuinka lyhyet kynnet saisi näyttään pidemmiltä :D Mulla on kohtalon ivasta tällä hetkellä niin nysät kynnet et kynsi ei yllä edes sormen päähän! Hauskaa huomata että sulle on sit jäänyt lyhyemmät kynnet:) Siinäpä sulle postausaihe, jos et ole sellaista vielä tehnyt?! Eli kuinka minusta tuli lyhytkyntinen :D Mun mielestä sun nykyinen mitta kynsissä on tosi hyvä. Itse en ole koskaan yrittänytkään kasvattaa pidempiä kynsiä, sillä omaa silmää mielyttää eniten just sun kynnen mitta. Eikä nää kyllä kovin pitkinä varmaan kestäisikään, sillä kaikista konsteista huolimatta mulla on melko heikot kynnet ihan geenien vaikutuksesta varmaan. Mut Kynsisirkuksen Kaisan viimeisimmästä postauksesta sisuuntuneena päätin kuiten lakata nysäni viikonloppuna:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postausaiheesta! Tätä pitäis oikein miettiä että mikä se syy edes virallisesti on, että musta tuli lyhytkyntinen. :'D Kiitos paljon, en tiedä, ei kyllä itseänikään enää innosta pitkä kynsimalli, jotenkin nää lyhyet on vaan käytännöllisemmät!

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)