perjantai 27. tammikuuta 2012

Kenkulakynnet

Uusia kynsiä pukkaa taas! Tälläkertaa kenkäkynnet. Olen nähnyt monissa monissa blogeissa kenkäkynsiä, joten idea ei suinkaan ole omani. En saanut ideaa kylläkään mistään yksittäisestä blogista jota tähän voisin liittää, enkä katsonut näihin mallia mistään, vaan itsekseni takkusin että mitenkäs ne nauhat nyt meneekään.. ;D



Näihin käytin Color Clubin Fashion Addictia* ja Catherine Arleyn Nroa 670.



Laitan tähän listaa käytetyistä tuotteista noiden yllämainittujen lisäksi. Näin jälkeenpäin ajatellen vähemmälläkin määrällä olisi selvitty. ;D

China Glaze - White Out
Orly Instant Artist - Crisp White
Orly Instant Artist - Rose
Oumaxi -maalit - musta & valkoinen*
Cesarsin pikakuivattava*

* Tuotteet saatu CesarsShopista

Muutin kesken kynsiä suunnitelmaa, joten sen suhteen tuo toteutus vähän ontuu, mutta ei se mitään. Tykkäsin näistä kovasti silti! Toki jollain rauhallisemmalla pohjalla olis olleet ehkä kivemmat, mutta kun ensin vedin nuo pohjavärit ja sain vasta sitten päähäni koko kenkäidean.

Mua harmittaa toisaalta käyttää holoja tälläseen aikaan, kun ne eivät saa osakseen kaipaamaansa auringonvaloa. Nämä on toki upeita näinkin, mutta auringonpaisteessa vielä ihanempia. :) Color Clubin kanssa oltaisiin selvitty kahdella kerroksella, Catherine vaati sen kolme ollakseen peittävä. Muuten laadussa ei valittamista kummankaan osalta, levittyi juuri sinne minne pitikin jne.

Nää mun kuvat antaa virheellisen kuvan tuosta Orlyn Rose-lineristä, jolla tein nauhat. Se ei oo tosiaan noin pinkki, vaan vähän rauhallisempi fuksia. Muut värit ainakin näyttäisi olevan kohdillaan mitä nyt omalta näytöltäni katson.



Tykkäsittekö kengistä? ;D

PS. Sivupalkissa ollut "Himoitsen"-laatikko siirtyi nyt välilehteen nimeltä Wish List, tuohon ison Sonnela-banneri alle, eli tänne! :) 

37 kommenttia:

  1. Kivat.
    -Jonsku

    VastaaPoista
  2. Ihan kivat :)
    Oon kans miettiny noitten hololakkojen ostamista, mutta täytyy nyt viel miettii, kuvissa ei ainakaan kovin erinlaisilta näytä, vaikka uskon, että kesällä auringossa on varmaan tosi erilainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu ei näin talvella pääse hololakat oikeuksiinsa ollenkaan. :/ Vaikk nättejä ovat nämä ainakin ilman holoefektiäkin. ;D

      Poista
  3. Vähä kivat, noi väritki! Yleensä ku on noita kenkäkynsiä kattellu nii ne on tosi sottasia ja sellasia, mut noi on ihan eri luokkaa :)

    VastaaPoista
  4. Noihan on tosi suloset! :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kivannäköiset kyllä! Olen nähnyt (ja tehnyt) ns. korsettikynsiä niin, että tuo "kolmio" on tavallaan toisinpäin, tai siis että kapea kärki on juuri tuolla kynsien "ulko"päitä kohden.

    Nyt termit kyllä on kohdallaan, mutta pointtina oli siis sanoa, että oli tosi kiva nähdä tällaiset erilaiset, mitä olen ennen nähnyt :) Pitää itsekin kokeilla tehdä näin "toisinpäin" jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Mäkin oon jossain nähny kai niitä korsettikynsiä. ;D

      Poista
  6. Oi ihanat pitäis itekki kokeilla muttako ei ossaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja ei nämä loppujenlopuksi niin hankalat ole, noiden nauhojen kanssa sai vähän miettiä että menisi luonnollisesti. ;D

      Poista
  7. Mun mielestä pohjaväreineen kaikkineen aivan ihanat ja söpöt! ♥ pitääpä itsekin joskus kokeilla..: )

    VastaaPoista
  8. Minä vaan...27.1.2012 klo 17.39

    No eiköhän se aurinko taas ala paistella :) Tänään ainaki on Vaasas paistanu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään oli ainakin suoraa auringonpaistetta! :) Olisi ollut hololakat elementissään. ;D

      Poista
  9. Onpa hauskat, ei näitä minusta liikaa ole näkynyt, eikä varsinkaan näin kivan värisiä kenkäkynsiä ole muualla tullut vastaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti! Ei minustakaan liikaa ole kyllä näkynyt, en yhtään edes muista missä näitä olen nähnyt mutta on niitä selkeästi jossain vilahdellut. ;D

      Poista
  10. Aivan ihanat kynnet! Todella siistit ja värit ovat kyllä ihanat! Oon joskus itsekin yrittänyt jotain korsettia/kenkiä saada kynsiin, mutta ei oo kyllä oikein onnistunut. On se siitäkin ollut kiinni, että on ollut tosi huono koristelulakka käytössä, jolla ei oo saanut siistejä ja ohuita nauhoja aikaan, että kai pitäis vaan yrittää uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! :) Juu kyllä tässä suurena apuna ovat nuo kunnolliset linerit.

      Poista
  11. voi että, tosi kivat kynnet! katoin ensi, että onko joulukuuset :D Mutta kengiltä kyllä oikeasti näyttää!

    VastaaPoista
  12. Oii, tosi nätit kynnet on! :) Värimaailma on näissä kynsissä kyllä aivan ihana! Hirvee himo iskee kaikkiin lakkoihin, kun lukee tätä blogia. :D

    - Karo

    VastaaPoista
  13. Tosi suloiset ja hauskat! :)

    VastaaPoista
  14. Joo, nää on hauskat :D Vähä erilaiset kengät mitä oon ite muis blogeis nähny, mut hyvä vaa :) Erilaisuus on toki aina kiva, ainaki kynsis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, juu erilaisuus on hyvä juttu kynsissä. ;D

      Poista
  15. Mä yritin etsiskellä tolla fashion addictilla tehtyjä manikyyrejä, ja huomasin että oot merkannut tähän että oot saanu lakan Cesarsilta ja aikaisemmassa postauksessa on, että tilasit sen head2toebeautystä? Onko sattunut virhe tai muistikatkos. :D Ei sillä että asialla nyt varsinaisesti jotain sen suurempaa merkitystä olisi. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu no siis kun suurimman osan saan sieltä Cesarsilta kuitenkin, niin mulla on ollut sitten tapana mainita sitten Color Clubien yhteydessä että saatu Cesarsshopista jos en erityisesti muista sitä itse ostaneeni tai muuta. ;D Kun en jaksa aina kaikkia lakkoja tarkistaa onko saatu kun ne varmaan 90 %:sti ovat saatuja. :)

      Poista
    2. Ah, aivan. :) jotain tämän tyylistä uumoilinkin! Nuo catherine arleyt houkuttais kauheesti, harmi ettei nettikaupasta oo mitään hyvää sanottavaa kellään. :l

      Poista
    3. Ne on kyllä ihania! Jep omien kokemusteni perusteella en uskalla suositella, mutta itseasiassa parempia kokemuksia kyseisestä puljusta oli tässä lähiaikoina ollut Doolla, http://doo-polishing.blogspot.com/2012/02/haul-for-holos-and-more.html :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)