tiistai 3. tammikuuta 2012

Lakkalöytöjä + vinkkailuja Vaasassa shoppaileville kynsifriikille

Ihmiset varmaan katto mua vähän kummissaan ku rupesin keskellä ostoskeskusta raapustamaan Seppälän kuittiin paperin puutteessa muistilappua itelleni tähän postaukseen, jotta muistaisin kaiken varmasti sanoa. ;D

Ajattelin näyttää kaikki kynsilakka-aiheiset ostokset mitä tänään tein. Kotiuttelin toki aleista aikapaljon muutakin näiden lisäksi, hupsis..

Lähdin tosiaan aleihin ja mielessä oli käydä katsomassa Seppälästä, josko monien hehkuttama Beetlejuice -kokoelma olisi sinne kotiutunut. Tiesin, että muihin Seppälöihin se oli tuossa joulukuussa jo tullut ja pelkäsin, etten saa omaani, jos Vaasankin Seppälääkin olisivat jo ajat sitten saapuneet. Onneksi lakkoja oli vielä, mutta hyvin vähän, eli jos tämä kokoelma kiinnostaa niin hakekaa nyt ihmeessä äkkiä omanne pois! Sain itse kaksi kertaa käydä kollaamassa koko Models -laatikon, jotta löysin kaikki 5 sävyä.

Nämä Models Ownit löysin siis Vaasan keskustan Seppälästä, 4,95 €/kpl:

Ylhäältä alkaen: Golden Green, Aqua Violet, Pinky Brown, Emerald Black, Purple Blue

Purple Blue, Emerald Black, Piky Brown

Aqua Violet, Golden Green

Ei nää kuvat nyt ihan tee täyttä oikeutta kyseisille lakoille, mutta tosi ihania nämä ovat!

Seppälään oli ilokseni myös ilmeisesti tänään tuotu valikoimiin Flormarin lakkoja, shimmerisiä versioita! Näissä ei muuten ole KoneHelsinki-tarraa, mutta samoja lakkoja silti. Otin neljä niistä mukaani, valikoimissa taisi olla 7-8 sävyä jos muistan oikein. Tämä on varmasti iloinen uutinen teille, jotka ette ole päässeet Tokmanni-ketjuihin näitä lakkoja shoppailemaan.

Nämä lakat myös Vaasan keskustan Seppälästä, 2,50 €/kpl:

Ylhäältä alkaen: U05, U09, U20, U25




Flormareita on joutunut Roope-raukkakin metsästämään Kuopiosta huonoin tuloksin, onneksi näitä nyt oli päätetty kotiuttaa tänne rannikollekkin, huh!

Koitan muuten muistaa ensi postaukseen ottaa sen kuvan mustasta laatikosta, nyt olen liian laiska virittelemään kameraa enää, mutta voin sanoa että tämän lakkasaaliin jälkeen se näyttää aikapaljon täydemmältä taas.. :D

Näiden ylläolevien lisäksi en löytänyt mitään mainitsemisen arvoisia kynsilakkajuttuja alesta, China Glazea ja OPI:a etsin Kicksistä, Sokos Emotionista sekä Stockmann Beautysta, mutta ovat joko menneet tosi hyvin tai eivät ole vielä alessa tai eivät ole tulossakaan tai sitten olen sokea. Ihan pari hassua China Glazen Anchors Away -kokoelman lakkaa oli vitosella Kicksissä alessa, eli kiinnostuneet taas sinne. ;D 

Sitten yksi josta mun on pitänyt jo useamman kuukauden sanoa on, että fimoviipaleita myydään nykyään koristelupakkauksissa Anttiloissa. Kovin montaa fimoviipalettahan siinä lähes kympin maksavassa paketissa ei ole, mutta ainakin jos tahtoo kokeilla ovatko fimot oma juttu, niin kannattaa käydä katsomassa. Merkkiä en nyt millään muista, mutta samassa paketissa oli myös tarroja ja jotain muuta koristetta.

Vielä yks juttu! Nimittäin jotain kynsihärpäkettä näytettiin myyvän Vaasan Rewell Centerissä jossain kojussa. Siinä oli kai jotain feikki-Konad-laattoja (jotka ei toki oikeille Konadeille laadussa vedä vertaa) ja jotain muuta kynsitavaraa. :)

Bonus:



Onhan tääkin kynsilakkajuttu? Hih. Eli tämän nappasin Gina Tricotin alesta vitosella. Ei vaan voinut jättää kauppaan!

Tänään mulla onki ollu oikein karkkipäivä, kun mun kauan odottamani H&M:n pakettikin tykkäs saapua tänään. Meen nyt pengastamaan sitä ja swatchailemaan näitä lakkoja, palaillaan kynsien muodossa varmaan huomenna! :)

Tuliko teillekin tarvetta lakkaostoksille? ;D

39 kommenttia:

  1. Oi että! Aivan ihana toi paita :D
    Ja ihania ostoksia! Mäkin haluun shoppailemaan lakkoja!

    VastaaPoista
  2. Olin viikko sitten Vaasassa ja pitelin käsissäni tuota kynsilakkapaitaa, mutta jonot ginassa oli ihan älyttömät niin en jaksanut jonottaa.. Nyt kun näen tuon paidan taas niin harmittaa! :(

    Noita flormarin lakkoja Seinäjoen Tokmanni myy mukamas kone helsinki kynsilakkoina.. Liimattu tarra siihen päälle vain.. Mut ihania lakkoja ovat! :)

    VastaaPoista
  3. Olin viikko sitten Vaasassa ja käpäilin tuota samaista paitaa, mutta jonot olivat niin mahdottomat, etten jaksanut jonottaa sitä ostamaan ja nyt harmittaa!

    Tokmanni myy noita flormarin kynsilakkoja kone helsinki kynsilakkoina.. Liimattu vaan kone helsingin tarra pulloon. Nuo ovat ihania kynsilakkoja, tykkään kovasti! :)

    VastaaPoista
  4. Harmi kun ei ollu Hämeenlinnan seppälässä noita Models Owneja... :I

    VastaaPoista
  5. Pitääpä lähteä heti huomenissa kiertämään kauppoja :)
    Toivottavasti Rewelissä on silloinkin koju paikallaan :) aikaisemmin en kyllä ole siellä sellaista nähnyt!

    VastaaPoista
  6. Hmmm. Olisikohan Joensuun Seppälään rantautunut Modelws Ownin lakkoja, sillä viimeksi kun olen käynyt tarjonnan katsastamassa, oli siellä vain kolmea erisävyä, eikä mikään oikein kolahtanut. Samalla kauppareissulla voisi kiertää myös Kicksin ja Sokoksen (lahjakortit tuhlaamassa ;) )

    VastaaPoista
  7. Kuolasin meijän Seppälässä noita Flormarin lakkoja, olivat ihan mielettömän ihania!

    VastaaPoista
  8. ite asun iisalmessa ja kävin täs syksyllä maxi makasiinissa meikki osastolla ja siellä oli flormarin lakkoja 1 e kpl:D:D!..ite ostin nuo samat sävyt kuin sinä paitsi en tuota liilaa vaan kultasen(:(:

    VastaaPoista
  9. Oii!! Mie haluan niin tuon Beetlejuice kokoelman, mutta se ei oo tullu vielä tänne Tornion Seppälään, ja alkaa tuntuun siltä että se ei tuukkaan..

    Niin ja mullaki on tuo sama paita! :D

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania hankintoja olet kyllä tehnyt!:) Meidän Seppälästä olivat loppuneet kaikki MO Beetle juicet :''( Lupasivat kuitenkin ilmoittaa, kun niitä saapuu lisää (((:

    VastaaPoista
  11. Tuli. Todellakin tuli tarvetta lakkaostoksille. Mä en oo kovin alennusmyyntien perään ja nyt vasta tajusin että sieltä saattaisi löytää jotain lakkojakin alesta. Ei oo sitten enempää säteilly.
    Noista Seppälöistä. Onko kaikissa Seppälöissä noi lakat sellasessa laatikossa, josta ne saa nostaa yksitellen pois että näkee mitä värejä siellä on? Se on ärsyttävää...

    VastaaPoista
  12. En oo käyny kattomassa Seppälästä noiden lakkojen tilannetta, mutta jotenkin se ei haittaa. Ko. lakat eivät jostain syystä säväytä meikäläistä ja sen takia oonkin koko ajan ihmeissäni siitä kuinka ihmiset niistä hehkuttaa. Onkohan multa menny jotain ohi :D

    VastaaPoista
  13. Mitä ne fimoviipaleet on? :)

    VastaaPoista
  14. Ihania nuo models ownit! jaja toi paita on myös ihana, ostin sen ite, ja ginassa ei ees ollu jonoo :O toi pata vaa on siitä hassu, ku siinä pullossa on korkki ja sitte siinä vieressä on toinen korkki :) se on varmaa sitte jonku toisen lakan :D

    Hyvää alkanutta vuotta <3 ja rakastan sun blogias :3

    VastaaPoista
  15. Tokmanneilta tosiaan löytyy noita Flormarin lakkoja, muistaakseni 1,99€/kpl... Muutamalta kauppareissulta saattanut itselläni lähteä mukaan noita. Tuo U05 multa löytyykin, swatchia siitä löytyy blogista. Hinta-laatusuhde näissä on kyllä kohdallaan!

    Ja kyllä nämä lakat menevätkin, koska meillä ainakin Tokmannilla näitä myydään semmoisessa laarissa, toisena päivänä se on aivan täynnä ja toisena ihan tyhjä. Pitääkin taas joku päivä käydä hiplailemassa niitä...

    VastaaPoista
  16. Ihania nuo Beetlejuicet ja tuo paita! :)

    VastaaPoista
  17. Bongasin jostain Espoon Seppälästä Beetlejuicet ja yksi (Pinky Brown) lähti mukaan. Ei ole sen kummemmin kaduttanut etten muita ostanut. ;) Sävyt ei vaan säväytä.
    Tuon paidan näin samalla reissulla Ginassa, mutta ei ollut mun kokoa. Äääääää! :(

    VastaaPoista
  18. Minä vaan...3.1.2012 klo 17.44

    Hihii, huomenna suunnaksi Vaasa :) Toivottavasti on viel jotain kivaa jäljellä. Olin toki muutenki sinne suuntaamassa huomenna.

    VastaaPoista
  19. Mulla on tosi sama paita! Rakastan sitä, ku se on nii mun näkönen.. <3
    Pinkkiä, paljetteja ja kynsilakkaa <3

    VastaaPoista
  20. Aika paljon kalliimpia nuo flormarin lakat näköjään seppälässä. Omani kun ovat maksaneet muistaakseni 1.95 tai 1,99. Mutta hyviä lakkoja ovat kuitenniin maksoi mitä maksoi :) Toi paita on kyl aika herkku, harmi kun täällä ei oo kysesitä liikettä mailla eikä halmeilla. No aina ei voi voittaa...

    VastaaPoista
  21. siis lakkatarpeitahan on aina... :)) Nyt mua kyllä rupes niin himottamaan toi paita että pakko käydä täältä hesasta kattoo jos vaikka tollanen löytyis :DD

    VastaaPoista
  22. Skanssin Seppälösitä en oo nnoita löytäny :( Ihanan värisiä :) ♥

    VastaaPoista
  23. ihania noi models ownin lakat! O:

    http://mangoosplit.blogspot.com/ (:

    VastaaPoista
  24. stokalla ja vapaa valinnasa flormanit vaan 1,95. :)

    VastaaPoista
  25. Aww... Olen hinkunut lokakuusta asti Beetlejuiceja ja äsken lähetin viestiä Seppälälle että onko tänne tulossa niitä ollenkaan, kun olen kahden kaupungin(toisessa 21 000 asukasta ja toisessa 55 000, joten periaatteessa pitäisi olla). :/ Toivottavasti tulisi! :)

    Oi, toi t-paita olisi kiva.. kuvastaisi hyvin mun friikkeyttä kynsien suhteen :D

    VastaaPoista
  26. Ihana paita ! ja mäkin kävin heti hakee noi beetle juicet ku ne tuli meidän seppälää (;

    mikä on sun suosikki noista MO:n sävyistä?

    VastaaPoista
  27. Noi lakat on kyllä älyttömän ihania! Pitääköhän mun tehdä uus reissu kaupungille ja kattoa jos niitä sielä olisi.. Voi että. Mutta noi flomarien laatu on välillä sitä ja tätä. Ostin juuri ensimmäiseni niitä, ja osa ei peitä kymmenennelläkään kerroksella. Ja en kyllä voi mitenkään sietää niitä pulloja :D Inhottavan korkeet korkit.

    VastaaPoista
  28. Voi tota paitaa! Mä näin se joskus normihintaisena ja jäi silloin ostamatta ja nyt alessa sitä vähän etsiskelin, mutta ei löytynyt. Harmi! No, käyn kattoon uudestaan sit Kuopiosta, jos siellä ois kun Hesasta en saanut.

    Mulla on ollut ihan tajuttoman huono säkä noide Models Ownin uusien lakkojen kanssa, mutta onneksi äiti toi tänään Tampereelta tuliaisina kaksi niistä! Oon niitä kovasti yrittänyt metsästää eri kaupungeista. Nyt oon tosi iloinen ja yritän vielä ehkä yhden bongata jostain, koska mua kiinnostais sun kuvienkin perusteella ainakin vielä Golden Green ja Purple Blue.

    VastaaPoista
  29. Hauska toi T-paita. =D Mulle se vaan olis aivan liian iso. Kiva kun sait Beetlejuicet! ^^

    VastaaPoista
  30. Meidän Kicksissä oli China Glazen Island Escape kokoelman lakkoja alessa. Ostin sitten kaikki erivärit, mutta kauan himoitsemaani 108 Degreesiä tai Cha Cha Chata ei ollut. :( Nuo MOn Beetlejuicet ei oikein saanut mua innostumaan. En sitten ostanut. Flormareitakin olen nähnyt, mutta en oikein tiedä laadusta niin en viitsinyt ostaa(niitäkään :D). Onko muuten TD:llä OPIn lakkoja ? Itse en oo ainakaan huomannut. Sain ainakin käsityksen jostain blogista, että niitä olisi. Ehkä mä oon vähän sokea.

    VastaaPoista
  31. Beetlejuiceja löytyy myös Tampereen Seppälöistä. Itse ostin juuri toissapäivänä Purple Bluen :)

    VastaaPoista
  32. Peppi: Hihii, shoppaamaan sitten vain! ;)

    Pia: Voi ei, uskon että harmittaa. :( Ja ju, KoneHelsinkinä minäkin olen tottunut niitä blogeissa näkemää.

    Sanni: Voi ei. :/ Luulisi että olisi tullut sinnekkin! Isoimpiin Seppälöihin nämä kuulemma tulevat.

    Laura: Luulisi olevan, ainakin olen sen nähnyt siellä aina kun olen itse käynyt! :)

    Mimosa: Toivotaan että on! :)

    Alcyone: Jep niin ovat ihania! ;D

    Sini: Maxi Makasiinista minä Roopenkin käskin etsiä noita lakkoja, mutta ei kuulemma löytänyt. :( Vaasassa noita tuon ketjun kauppoja ei olekkaan.

    Julia: En osaa kyllä sanoa mihin Seppälöihin tulee, kysyin joskus sähköpostitse asiasta ja en muista kuinka moneen isoimpaan Seppälään olivat tulossa. :o

    Vilkku: Voiei, mutta niitä kuitenkin on tulossa lisää, hieno juttu, kun itse pelkäsin että eivät ottaisi kun tietyn määrän ja kun se loppuu niin loppuu eikä lisää tule.

    Marjis: Joo täälläkin Seppälässä ovat nykyään sellaisessa laatikossa, paljon helpompaa olisi jos olisivat telineessä! :D

    Nunnu: No eihän kaikki samoista jutuista tykkää. ;D Nuo on duo-chromeja ja jos et pidä kys. koostumuksesta niin ei ihme jos ei nämä sytytä.

    Anonyymi: http://sonnela.blogspot.com/search/label/Fimot :)

    Anonyymi: Hih kiitti! En edes kiinnittänyt huomiota korkkiasiaan ennenkuin mainitsit, mutta totta. ;D

    35 kioa kosmetiikkaa: Täällä rannikolla ei ole noita Tokmanni-ketjun liikkeitä ollenkaan. :( Olen monesti harmitellut asiaa.

    Rose: Eikös vain. :)

    elli: Oivoi, toi Pinky Brown on ehkä munkin suosikkini!

    Minä vaan: Eiköhän siellä ole! ;)

    Silja: Sanos muuta! <3

    Mirja: Jep ovat kalliimpia, mutta kun täällä ei ole muita liikkeitä joista kys. merkkiä saisi, ei ole mitään Tokmanni-ketjun kauppoja Vaasan lähellä. :(

    Ansku: Haha, hyvin sanottu. ;D

    Iituu: Voiei. :/

    AANEEA!: Eikös vain! :)

    tyyppi: Täällä ei ole kumpaakaan liikettä lähimainkaan. ;

    Nora: Luulisi että ainakin siihen isomman kaupungin Seppälään olisi tullut. :o

    Lotta: Hmm, ai tästä kokoelmasta? Ehkäpä pullon perusteella Pinky Brown!

    eerika: Hoksasin kanssa, että osa näyttäisi olevan tosi ohuita! Saa nähdä miten tulen toimeen niiden kanssa. ;D

    Niniane: No voihan että. :/ Toivottavasti löydät loputkin mieluisat sävyt!

    Seepro: Eikös olekkin! ;D

    Rossu: Meidän Kicksissä ei ollut enää jäljellä ainakaan minun huomatakseni mitään Island Escapeja. Tosin ne minulla onkin kaikki jo. Ei myy TD virallisesti OPI:a, myy vähän niinkuin tiskin takaa.

    Sazu: Uuui, kiva juttu. :)

    VastaaPoista
  33. hei kysyisin niistä fimo viipaleista oliko ne hedelmiä vai ihan jtn muita kuvioita? ja toinen kysymys onko sulla modelsn ownin lilac dreamia oon sen ostoa miettiny onkohan se hyvä?

    VastaaPoista
  34. Menin tämän postauksen innoittamana Seppälään ja kappas meidänkin pikkukaupungista löytyi Beetlejuiceja! Paitsi että nekin olivat sellaisessa laatikossa ja vieläpä melkein lattianrajassa eli jouduin kyykistelemään ja katsomaan joka pullon yksitellen... -.- sitten huomasin nuo Flormarit ja aika jännä että meidän Seppälässä oli ihan eri sävyt! Oli vaaleanpinkki, kultainen, ruskea, tummanvioletti ja sellainen vampy punainen!

    VastaaPoista
  35. lozku: Ainakin kukkia oli ja öö olikohan hymynaamoja. :) Mulla on se ja tykkään kyllä!

    Jenny: Kiva että löytyi Beetlejuiceja! Ja täälläkin oli jotain kultaista ja ruskeaa ja valkoista noiden ostamieni lisäksi. ;D

    VastaaPoista
  36. Katselin kans tuota paitaa, mutta tänään oli vielä täällä Oulussa hintaa 9,95.. =( No käyn ens viikolla uuestaan =)

    Mari

    VastaaPoista
  37. Oijoi, kiitos vinkistä - kävin tänään nappaamassa itselleni oman kynsilakkapaitani Hämeenkadun GT:sta!

    VastaaPoista
  38. Omnom noi Beetlejuicet ! Toivottavast saatas äkkii swatchei noist sun uusist lakoist :) Vaikuttaa niin kivoilt noi kaikki. Ja tarvetta tuli tosiaa, jos viel rahaa ois :D

    VastaaPoista
  39. Mari: Toivottavasti olisi sitten jo alessa. :)

    Bruno: Ole hyvä ja kiitos linkityksestä! ;)

    Nebu: Yritän käyttää näitä mahd. pian. ;)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)