keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Pssst.

Ajattelin kysyä, että olisko teillä jotain videotoiveita? Voisin taas jossainvaiheessa pitkästä aikaa tehdä videoa, tutoa tai jotain, mitä tahtoisitte nähdä? Aiemmin ilmestyneet videothan voitte katsoa täältä, eli mitä uutta tahtoisitte näiden lisäksi nähdä? :) Ei ole pakko olla tuto eikä edes mitään muutakaan kynsiin liittyvää, kaikki vaan ehdottamaan mitä tahdotte nähdä!

Vesimarmorointituto mun on pitänyt tehdä jo ties miten kauan, mutta vesimarmorointi on vaan niin vastenmielistä hommaa etten saa sitä varmaan ikinä aikaiseksi! :D Sitä ei siis kannata ehdottaa, se on kyllä mielessä vahvana kun vaan saisin itseni taas marmoroimaan.

19 kommenttia:

 1. Kisuvideo!!! :3 Ne sun mourut on niin uskomattoman suloisia.

  VastaaPoista
 2. Ois kiva semmosen "two way nail art pen" kynsilakan käytöstä jotain vinkkejä. Ite sain semmosen joululahjaksi, ja käyttö on vielä vähän hakusessa :D Jokatapauksessa, minkä tahansa videon teetkin niin ne on aina kivoja ^^♥

  VastaaPoista
 3. itel o ny semmone fiilis et kynsiin pitää saada jtn vihreetä, mut en keksi siihe oikee mtn koristeluita muilla väreillä ku mustalla ja valkeella. ni jos voisit joskus tehä jtn vihreetä?:D

  VastaaPoista
 4. Arvaa meinasinko ehottaa just vesimarmorointia? :'D Mut öö... Hmm... Näytä miten saat fimot pysymään kunnolla kiinni? ;__; Mulla ne jää aina repsottamaan reunoista... Ja näytä videolla miten lakkaat kynnet? Oot kyl kirjottanu siitä et miten ne saa hyvin, mut video ois kans kiva niin näkee sit käytännössä :)

  VastaaPoista
 5. Video niistä akryylijauheiden käytöstä :)

  VastaaPoista
 6. ootko tehy kuivamarmorointia en oikeen tajuu sitä video ois kiva? onko sulla models ownin lilac dreamia onko se hyvä oon miettiny ostoa??

  VastaaPoista
 7. Joku sellainen video, jossa kuvaisit kynsienlakkaamiisesi, kynsilakan poistelut ja kaikki siihen operaatiioon liittyvän yhdeksi videoksi. Tiedän että olet tehnyt jo videon kynsienhoitorutiineista, mutta tähän voisi kuulua myös lakkaaminen ja koristelut. (: Ja sitten kans kaikki höpöttelyvideot ja kissoihin on todella kivoja :DD

  VastaaPoista
 8. Ois kiva jos viitsit kuvata erilaisia koristelu tekniikoita, ja sen vaan miten sä lakkaat ihan jotkut normaalit kyntesi. (: Ja oisihan semmonen kissat + sininen hiiri -video aika hieno..

  VastaaPoista
 9. Oot tehnyt tuon hämähäkinseitti kuvioiden kurvamarmoroinnin ja puhuit siinä kans et sen kuivamarmoroinnin voi tehdä myös pistekuviona tai jotain sellaista, vetämällä pisteitä :D niin ei siitä välttämättä videoo tartteis olla mut joku kuva tai selitys miten se tehdään kun se kiinnostais mua enemmä kuin tuon seitin väkerrys (:

  VastaaPoista
 10. Haluan ehdottomasti yhden helpoimmista kynsilakkaohjeista. Ilman mitään todding tooleja tai fimoja. Pelkästään kynsilakka ja kodista löydettävät välineet, esim. hammastikku.

  VastaaPoista
 11. Edellisissä kommenteissa on tullut jo tosi hyviä, itsekkin toivoisin kisuvideota, kaksipäisen koristelykynän käyttövideota sekä videota millä lakkaat kynnet yksiväriseksi :)

  VastaaPoista
 12. Hihi, minusta olisi kivaa saada videota myös ihan muista jutuista kuin kynsistä. Ehkä sun kissoista tai simssinpeluusta? (olen ymmärtänyt että pelaat sitä kun oot radolassakin =D)

  VastaaPoista
 13. Video kynsien lakkaamisesta ja lakkauksen siistimisestä olisi kiva. Myös swatch-kiekkovideoita olisi mukava nähdä lisää. :)

  VastaaPoista
 14. mä oon halunnu jo kauan sellasta laukunsisältövideoo, mut jos sul on jo sellanen nii linkkaa (:
  Waterdecalsien käytöstä tai sun KAIKISTA kynsilakoista & hoituotteista, ja miten hoidat kynsiäsi arkisin jne.

  VastaaPoista
 15. Joku koristelulakkausvideo tms.

  VastaaPoista
 16. Ranskalainen manikyyri!!! :)

  VastaaPoista
 17. Hmm.. niit lakkakiekkojen esittelyy tai jotaa uusii ostoksii videolla ! :) Sellanen ostotuto ois kans aika kiva, voihan se videolki toteutettuun toimii jos on tarpeeks tarkka laatu. Ja kuivamarmorointivideo ! Tai kuivakukkienlaittovideo =) Oho, tulipas näit ehotuksii nyt paljon :D Tai sit niit kisujuttui, ehk niitten lempilelui ja paikkoi ja ite otuksii videol ?

  VastaaPoista
 18. ^^ Kiitos ehdotuksista ja vieläkin niitä saa tietty laittaa! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)