tiistai 22. toukokuuta 2012

Kisuhaaste Leonardolle ja Romeolle

Suvin kisu Pörrö haastoi meidän pojat vastaamaan kisuhaasteeseen, tartutaan siis toimeen! Vastaajina Leonardo (L) ja Romeo (R).

Pötkylät pienempinä. Yllä Leo, alapuolella Romeo
Paras leikki?

L: Kepukkaleikki! Eli se, kun saan ne ihmiset heittämään mulle kepin, jonka voin sitten noutaa ja muristen viedä omiin piiloihini.

R: Kepukkaleikki ja toisena hiiren heitto. Hiiri ehkä enemmän, ne kilisevät pikkuiset saavat minut usein villiksi.

Oletko saanut aikaan katastrofaalista hävitystä?

L: Vanupuikot tulee tuhottua aina, jos niitä jossain näen. Samoin tiskirätti on aivan liian yliarvostettu ehjänä, siitä kannattaa maistaa palanen nurkasta.

R: Vanupuikot ja pampulat saavat kyytiä. Rikoin tänään myös sellaisen mustan laatikon, jossa on joskus säilytetty jotain kynsilakkoja. Olikohan se muka tärkeäkin?

Mistä sinut tunnetaan?

L: Minä olen se, joka vie öisin tiskirätit tiskipöydältä. En ymmärrä, miten voin muka aina jäädä kiinni siitä teosta, eikai se mitenkään voi liittyä siihen, että murisen rättiä viedessäni ja herätän koko talouden siinä samalla? Toinen, mistä ainakin omistajat minut tuntevat on se, että olen se kissa, joka öisin käy kiinni varpaisiin.

R: Siitä, kun tulen aamuisin nukkumaan orjieni omistajieni päälle. Miten niin ei muka saa nukkua toisten päällä?

Leo

Miten suhtaudut ruokkijasi kynsiharrastukseen? Lähdetkö karkuun kun korkki aukeaa, vai oletko kiinnostuneena mukana lakkailemassa?

L: Kynsilakka haisee aivan kamalalle! Viekää ne pois tai minä lähden! Kynsilakkapulloa kannattaa tassuttaa, silloin se ei tule lähelle.

R: Olen kiinnostunut kaikesta. Kovin lähelle en kyllä mene ikäviä kynsilakkahajuja. Vanupuikot voin kyllä noutaa.

Oletko linssilude?

L: En. Välttelen kameraa, enkä ainakaan poseeraa sille koskaan. Romeo hoitakoon mallin hommat.

R: Mitäpä luulisit? 8-)

Romeo
Paras lelu?

L: Kepukka! Siitä ei ole epäilystäkään. Kepukka on siis ns. viuhkalelu, josta leluosa on rikottu leikitty puhki ja pelkkä keppi on jäljellä.

R: Sininen lelu. Lelu tosin matkailee nykyään jossain mummolassa, mutta silti vastaan sen. Se on minun paras ystäväni. Vanupuikot tulevat toisena hyvänä vaihtoehtona (nekin on muuten sinisiä).


Miten ääntelehdit?

L: Ruokkijani väittävät, että minä valittaisin häpeävällä äänellä aina moitittaessa. Se ei pidä paikkaansa, oikeasti he eivät ymmärrä, että pistän vastaan sen minkä kerkeän. Meillä on Romeon kanssa yhteisenä juttuna myös ns. naputtaminen. Naputtaminen/käkättäminen on sitä, kun päästämme saalistusääniä, kun katselemme ikkunasta ja näemme pihalla jotain saalistettavaa. KÄKÄKÄKÄKÄ.

R: Minulla on hieno taito hymähdellä. HMPH. Tuollaisia äännähdyksiä päästän, jos en ole tyytyväinen. Tuhisen myös melko usein leikkiessäni.

Kuuluuko puskeminen arkeesi, vai teetkö sitä vain spesiaali tilanteessa?

L: Isot kissat ei puske. Paitsi ehkä silloin hieman jalkoja, jos sen avulla olisi saatavilla esim. ruokaa nopeammin.

R: Pusken aamuisin! Aamuisin olen hellyydenkipeä, silloin tulee puskettua naamat, kädet ja jalat täyteen. Halaa minua, olen fluffy!

Miten suhtaudut muihin kisuihin?

L: En suhtaudu. Romeota voin sietää, koska se on pienempi. Sain kyllä Romeolta köniin tuossa kerran ja siitä lähtien minulla on ollut viiksi hieman vinossa. Ei parane ärsyttää pienempiään..

R: Tykkään leikkiä Leon kanssa. Muita kissoja en oikein tunne.

Kolmannen sukupolven kissakaulahuivi (joka myös Leona tunnetaan)
Oletko rotukissa?

L: Rotu? Voiko sitä syödä?

R: Rotu? Voiko sillä leikkiä?

Nukkuminen vai riehuminen?

L: Kaksi lempiasiaani: nukkuminen ja syöminen. Vastaan siis nukkumisen.

R: Riehuminen! Lelut ja leikkiminen ovat elämän suola.


Haastan kaikki kisurakkaat blogittajat patistamaan kissansa tekemään tämän. ;) Nakkaamme teitä poikien kanssa seuraavilla kysymyksillä:

- Oletko tottelevainen vai tottelematon?
- Mikä on herkkuasi?
- Oletko sisäkisu vai ulkokisu?
- Mikä on lempipuuhaasi?
- Mistä asiasta olet saanut eniten toruja tai mitä asiaa sinua kielletään tekemästä useimmiten?
- Oletko aktiivinen vai laiskempi?
- Lempparein leikki tai lelu?
- Mitä asiaa kammoksut/säikähdät eniten?
- Viihdytkö sylissä?
- Tuletko toimeen muiden eläinten kanssa?

47 kommenttia:

 1. Aa, ihania nää kisujutut! :D♥ Romeo on näköjään todellinen linssilude, kumpa mäkin saisin mun Keisarista moisia kuvia. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, Leo meillä taas ei suostu poseeraamaan. ;D Kai se on kisusta kiinni miten ne käyttäytyy kameran edessä. ;D

   Poista
 2. Hei! Ehdotus! Voitko tehdä kissakynnet, siis ei mitään semmoisia leopardikuvioisia, vaan niinkuin semmoset missä olis vaikka mirrinpää tai jotain kissamaista:)?

  VastaaPoista
 3. Paitsi, että löysinkin juuri tuolta "kissat" jutun kautta :D Joten edellisen kommentin saa unohtaa : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, hyvä että löysit! ;D

   Poista
 4. AWW <3 Kisut :) Yksi kissaraas ihminen täällä taas hei :D Kun en omista kuitenkaan kissaa (:() niin en haastetta voi tehdä, mutta on noi kyllä söppänöitä <3

  VastaaPoista
 5. Ihana tää haaste ! <3
  Pakko tehä iteki :--D

  http://s-s-leaveoutalltherest.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Ihana haaste! Mie patistan ehdottomasti meijän kisut tekemään tän ;D

  VastaaPoista
 7. Iik, aivan ihana! <3 Oon sydämeni pohjasta kissaihminen, tällä hetkellä ei tosin kissaa ole :( Sun mussukat vaikuttaa todella hurmaavilta kissoilta <3 Hauskoja kuvia!

  VastaaPoista
 8. Tämä kisuhaastepostaus oli kyllä ylisöpö! En hirveemmin itse kissoista tykkää (ainakaan sillo kun ne yrittää leikkiä kaikella mahdollisella, huppareiden nauhoilla yms.) mutta jotenkin tää postaus kissoista hellyytti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! :D Kisut osaa olla joskus melkoisia tuholaisia. ;D

   Poista
 9. Meidän kisukin tahtoi vastailla, vaikka omistaja ei julkista blogia omistakaan :)

  - Oletko tottelevainen vai tottelematon?
  Olen erittäin tottelevainen, mikäli kyse on oman itseni tottelemisesta. Omistajani käskyt kyllä ymmärrän, mutta kuka nyt orjaa tottelisi?

  - Mikä on herkkuasi?
  Herkkua on kaikki, minkä omistajan lautaselta saa. Usein saan nuolla lautaset, kasvissosekeittokin menee silloin. Ihaninta kuitenkin on, kun kuulen jugurttipurkin aukeavan. Silloin kipitän omistajan viereen vaikka kesken unien. Sitten tökin omistajaani tassulla, että hän muistaa jättää minulle purkkiin jotain nuoltavaa.

  - Oletko sisäkisu vai ulkokisu?
  Sisäkisu olen, ulkona on pelottavia juttuja. Esimerkiksi pikkulinnut. Ne on kivoja ikkunan takaa, mutta ulkona täytyy kipittää karkuun häntä koipien välissä.

  - Mikä on lempipuuhaasi?
  Nukkuminen ja syöminen. Omistajan kiusaaminen aikaisin aamulla.

  - Mistä asiasta olet saanut eniten toruja tai mitä asiaa sinua kielletään tekemästä useimmiten?
  Pyörin kuulemma liikaa jaloissa silloin kun omistajalla on kiire. Minusta tämä osoittaa matemaattista lahjakkuutta, sillä osaan asettua juuri siihen kohtaan, jossa minun ohitseni ei pääse.

  - Oletko aktiivinen vai laiskempi?
  Olen aktiivinen ja virkeä ikäisekseni herraksi (13v), mutta ikäni takia en jaksa riehua enää niin pitkiä aikoja kuin nuorena. Nukun kyllä paljon, mutta olen aina mukana kun täällä tapahtuu jotain.

  - Lempparein leikki tai lelu?
  En oikein jaksa leikkiä omilla leluillani enää sitten kun olen syönyt leluhiirten hännät (se on kivaa). Sen sijaan rakastan varastaa omistajaltani pieniä esineitä, kuten narunpätkiä, pompuloita tai "pyöreitä" (omistajan tarkennus: Pyöreät muoviläpyskät, jollaiset laitetaan huonekaluissa olevien ruuvien päälle peitoksi, etteivät ne näy rumasti)

  - Mitä asiaa kammoksut/säikähdät eniten?
  Imuri on ikuisesti pahin viholliseni!

  - Viihdytkö sylissä?
  Joo, mua saa rapsuttaa. Mieluiten useita tunteja kerrallaan. Loukkaannun syvästi, jos rapsuttelutuokio kestää alle tunnin.

  - Tuletko toimeen muiden eläinten kanssa?
  En. Kerran meillä kävi koira. Pörhistin turkkini ja sähisin. Koira vietiin ulos odottamaan omistajaansa. Hah! Ikkunasta olen myös nähnyt muita kissoja, joille sähisen ja syljen. Niitä ei ole onneksi tuotu sisälle asti, sillä antaisin niille köniin. Ihan varmasti antaisin, vaikka omistaja vähän epäilee, että luikkisin sängyn alle karkuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooi. :'D Ompa hän ihana! Meilläkin tykätään jugurtista!

   Poista
 10. Ihana haaste<3 Pitääpi pyytää meidän kissaneitiä tekemään tämä haaste :)

  VastaaPoista
 11. haha :D mahtavia otuksia! yritä joskus saada videolle noita ääntelyitä? olisi hauska kuulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pitäis kokeilla ottaa videolle joskus! ;D

   Poista
 12. Ihanat kissat sulla! :) Voisin pyytää meiän kissaakin tekee tällasen 8)

  VastaaPoista
 13. Voi kuinka söpö postaus<3 Sun kisut on aivan ihania :)

  Oman palleroni vastaukset:

  - Oletko tottelevainen vai tottelematon? -Ymmärrän kyllä, kun minua huudetaan, mutta tottelen vähän milloin huvittaa.
  - Mikä on herkkuasi? -Rakastan ylikaiken Faunattaresta saatavia juustonappeja, mutten saa syödä niitä enää sairauteni vuoksi :(
  - Oletko sisäkisu vai ulkokisu? -Viihdyn sisällä ja ulkona. Kotona ollessa käyn välillä narun päässä ulkona. Mökillä saan juosta vapaasti ulkona, mutten silti ole ulkona koko ajan.
  - Mikä on lempipuuhaasi? -Tykkään riehua ja leikkiä pallolla. Toisinaan haluan kuitenkin vain makoilla rennosti selälläni.
  - Mistä asiasta olet saanut eniten toruja tai mitä asiaa sinua kielletään tekemästä useimmiten? -Minulla on paha tapa hypätä pöydälle ja tiputella tavaroita.
  - Oletko aktiivinen vai laiskempi? -Olen superaktiivinen, mutta vähän rauhoittunut iän myötä =)
  - Lempparein leikki tai lelu? -Huovutettu pallo taitaa olla ykkönen. Hyvä vaihtoehto on kuitenkin myös keppi (toisesta päästä revitty sulat).
  - Mitä asiaa kammoksut/säikähdät eniten? -Olen lähes peloton kolli, koska lähden haastamaan jopa kettua jos se tunkee alueelleni! (Oikeasti tapahtunut.) Tähän kohtaan on vaikea keksiä mitään.. Pelkään ehkä vähän ilotulituksia, jos hirveästi räiskyy. Pelkäsin myös aikaisemmin lapsia, mutta en enää niin paljon.
  - Viihdytkö sylissä? -Viihdyn!!!! :)
  - Tuletko toimeen muiden eläinten kanssa? -Olen superutelias muista eläimistä! Totuttelun jälkeen tulen toimeen. Hiiret ja linnut kuitenkin koitan saalistaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi! :') Aika rohkea kisu jos kerran uskalsi kettuakin uhmata! ;D

   Poista
 14. Ihana postaus! (: On ne kissat vaan hauskoja ja suloisia otuksia. ♥

  VastaaPoista
 15. Hahah, ihan mainio juttu :D :D

  VastaaPoista
 16. Ihana postaus! :)

  VastaaPoista
 17. Ihana kisupostaus, Leo ja Romeo on todella sulosia!

  Ajattelin ottaa haasteen vastaan ja haasteeseen vastaa meidän Maine Coon kissatyttö nimeltä Maisa

  - Oletko tottelevainen vai tottelematon? - En ole mielestäni tottelematon, olevan vain hyvin itsepäinen. Tiedän etten saa hyppiä keittiön pöydälle tai keittiön tasoille, mutta teen sitä silti kokoajan, se on niin kivaa!

  - Mikä on herkkuasi? - Kinkku! Varsinkin syötynä suoraan emännän leivän päältä

  - Oletko sisäkisu vai ulkokisu? - Olen sisäkisu, koska kaunis turkkini menisi kuulemma piloille jos olisin ulkokisu. Saan kulkea ulkona valjaissa, mutta se ei ole yhtä kivaa kuin karata salamannopeasti ovesta ja juosta naapurin pihalle.

  - Mikä on lempipuuhaasi? - Syöminen!

  - Mistä asiasta olet saanut eniten toruja tai mitä asiaa sinua kielletään tekemästä useimmiten? - Useimmiten kuulen kiellon "Maisa, alas pöydältä!"

  - Oletko aktiivinen vai laiskempi? - Laiskempi. Välillä saan hurjia energiapiikkejä, mutta tykkään enemmän torkkua sohvan selkänojalla tai matolla.

  - Lempparein leikki tai lelu? - Lemppareimmat lelut ovat kaikki narut, niitä on kiva jahdata. Myös mystinen, punainen valopiste ilmestyy välillä lattialle ja sen saalistaminen on kivaa...en vain ole vielä saanut sitä valoa kiinni.

  - Mitä asiaa kammoksut/säikähdät eniten? - Imuri on kamalin kaikista! Sitä pakenen sängyn alle.

  - Viihdytkö sylissä? - Viihdyn. Välillä saatan jopa nukahtaa syliin jos saan paljon silityksiä.

  - Tuletko toimeen muiden eläinten kanssa? - Minulla on kaverina pieni cairnterrieri Lilli ja tulen sen kanssa hyvin toimeen. Lilli on vaan hiukan liian menevä ja energinen minun makuuni.

  VastaaPoista
 18. haha saiko mustas laatikkos kyytiä! Ihan oikein jos annoit kissoille sen tuhottavaksi :) oli ainakin niille siitä iloa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sai! Romeo meni sen päälle makaamaan ja se levahti samantien. :DD

   Poista
 19. Aww! Kuolin ehkä vähän noille kissakuville. Kiva kun niitäkin aina välillä täällä blogissa vilahtelee.

  VastaaPoista
 20. Ihana <3!

  Meiän otukset vastasivat toki haasteeseen täällä <3
  http://lakkahamsteri.blogspot.com/2012/05/eli-rikkokaamme-taukoilu-ihan-vain.html

  VastaaPoista
 21. Onpa suloisia kisuja. Meidän Turo vastaili kysymyksiisi myös..
  http://kiisi-keiju.blogspot.com/2012/05/kisuhaaste-vastaajana-turo.html

  VastaaPoista
 22. Ihiihiih ihana postaus <3 On nuo sinun kissat kyllä hurjan söpöjä! =)

  VastaaPoista
 23. Oih, meinasin sulaa tänne koneen ääreen, niin sulosia noi siun otukset on<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, he ovat suloisia kyllä. ;D

   Poista
 24. Olen lukenut blogiasi nyt noin pari viikkoa ja kynsijuttuja ihailtuani eksyin lukemaan myös kirjoituksiasi kissoista. Kissablogissani seikkailevat katit Nikita ja Kalle ottivat haasteen vastaan (vaikka haasteesta onkin jo vuosi). Rapsutuksia kissoillesi, ihania ovat! Ja tämä blogi on huippu, täytyykin laittaa seurantaan! :)

  http://kissamainen.blogspot.fi/2013/10/kissahaaste-sonnela-blogista.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, rapsutuksia myös sinne suuntaan ja kiva että tartuit haasteeseen! ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)