sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kesän retrot kukkaset

Tähän alkuun muistutus arvonnasta blogissani, muistakaahan osallistua tästä! :) Kesäisiä juttuja tarjolla sielläkin yhdelle onnekkaalle. ;) Arvonta loppuu ensi perjantaina!

Tahdoin tehdä kynsille jotain kesäistä, joten otin kirkkaimmat värit mitkä käteen lakkalaatikosta osuivat ja tulos olisi tässä:



Lakkausten pohjan tein ns. töpöttelytyylillä, sanallinen tuto tyylistä on täällä.



Töpöttelyssä käytin:

China Glaze - Happy Go Lucky
China Glaze - Sun Worshiper
Color Club - Twiggie
Color Club - Orange Revenge
Päälle laitoin Cesarsilta saamiani tarroja, ne löytyvät täältä.

Tuli kivan retromaiset näistä. ;D Tykkään väriyhdistelmistä, vaikka jotenkin värit ei oo sitä ominta minua. Pinkit ja lilat lakkaukset on enemmän mun tyyliä, mutta kivaa vaihtelua nämäkin. Toivat mieleen aiemmin tekemäni retrot vesimarmoroinnit.

Noista tutojen tekemisestä voisin sen verran tähän väliin kertoa. Tutoja toivotaan lisää todella paljon, mutta tutojen tekemisessä on pari ongelmaa. En voi tehdä tutoa vesimarmoroinnista taikka akryylimaalauksesta ennenkuin opin tekemään ne niin, että voin neuvoa teitä miten asiat tulee tehdä että ne onnistuu aina. Itselläni on tuurista kysymys onnistuuko jokin vesimarmorointi vai ei. Huomasin sen toissapäivänä, kun yritin marmoroida ja yhden kynnen sain ihanasti tehtyä, sen jälkeen eivät lakat enää levinneet veteen. Vaihdoin veden ja sama ongelma jatkuu. Ymmärtänette siis, että en viitsi tehdä tutoa aiheesta jota en itsekkään osaa niin hyvin, että voisin teitä neuvoa. ;D Netti on kuitenkin pullollaan tutoja, käyttäkää apuna googlea, sieltä ihan varmasti löytyy tutoja jos toisia kun vaan jaksatte etsiä.

Toinen ongelma tutojen teossa onpi se, että teen kynnet pääsääntöisesti aina iltaisin/öisin. En tykkää ottaa kuvia blogiin sisävalaistuksessa, joten pimeänä vuodenaikana ei ole niitä viitsinyt tehdä siksikään, kun iltaisin on jo pimeä. Onneksi kesällä asia muuttuu, toivottavasti saisin kesällä tehtyä tutoja enemän. En kuitenkaan mene lupaamaan mitään, vihaan sitä jos lupaan tehdä jotain ja sitten en toteuta lupausta kuitenkaan. En arvosta lupauksien pettämistä jos toiset ihmiset tekevät niin, miksi siis tekisin niin itse?

Tämän päivän oon ajatellu omistaa Simssin pelaamiselle (juujuu, minä pelaan sitä, vaikka olen jo 21-vuotias) ja torstaiseen tenttiin pitäisi lukea, tehdä ruokaa ja tällaista perus hommaa. Koitan vastailla kommentteihin kanssa tänään. :)

Oliko kynnet teidän mieleenne? :) Ja millaisia suunnitelmia teillä on tälle illalle, kenties pronssipelin katsomista? ;D

56 kommenttia:

  1. mikä / mitä sims-peli/pelejä sulla on ? :D:D
    ja ihanat kynnet tosi kirkkaat !
    en aatellu ite kattoo pelii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on The Sims 3 peruspelin lisäksi Lemmikit, Täyttä Elämää, Iltahuvit ja Unelmaduuni. ;D Tarkoituksena olisi kyllä hankkia ne kaikki jossain välissä. :) Kiitosta, kirkkaat nämä ovat kyllä!

      Poista
  2. toi oranssi on ihana, voi että pitääpä kattella jos jostain itekin jotain vastaavaa löytäisin, namskis! ♥

    VastaaPoista
  3. uiii noi on ihanat <33

    VastaaPoista
  4. Mä olen kohta 23-vuotias ja pelaan myös Simssiä :) Ihanan aurinkoiset kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, no kyllähän Simssiä voikin pelata vaikka minkä ikäiset, olen kuullut että vanhimmat Simssinpelaajat ovat yli nelikymppisiä. :) Kiitoksia!

      Poista
  5. Voi että odotan jo pakettiani kotiin kun siä olis muutama kiva kesälakka! Pääsisi lakkailemaan vähän raikkaammilla väreillä. TOi CG happy go lucky vaikuttaa just täydelliseltä vähän sinappisen keltaiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Happy Go Lucky näyttää tuossa kuvassa vähän hassulta, se on enemmän kirkkaampi kuin kuvassa, en tiedä miksi näyttää niin tummalta kun muut näyttävät ihan oikealta. ;D

      Poista
    2. oo niin onkin! Swatchasin sen uusista googlella ja sehän on ihan kirkas keltanen :D joku muu oli kyllä tummempi ja likasempi keltanen. Mutta joo :D sama se..

      Poista
  6. tosi ihanat kesäisen raikkaat kynnet ,ei urheiluu pitäs siivota kämppä

    VastaaPoista
  7. No heeeiii! :D Minä oon 23 ja pelaan sitä kans ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän simssiä voikin pelata vaikka minkä ikäiset! ;D

      Poista
  8. Minuaki miellyttää enemmän pinkki ja liila ;) Nääkin on kyllä hienot!
    Tottakai pronssipeli pitää kattoa ja kannustaa Suomi voittoon! :D

    VastaaPoista
  9. Aws, mitkä kynnet. ;3
    Noi värit on jotakin niii'in ihania! ((:

    VastaaPoista
  10. Tosi hienot kynnet ja ihanat värit! Tykkään myös noista sun retroista vesimarmoroinneista=)

    VastaaPoista
  11. Haha, kyllä täälläkin on 22-v. Simsin pelaaja :D Pronssipeliä ei viitsi edes katsoa, kun harmittaa se Venäjä-peli niin kovasti. Turnaus on jo hävitty, eikä mun mielestä pronssi oo enää mikään saavutus, kun kultaa tavoiteltiin :)

    Hei, onko tuolla arvontatekstissä kommentit vain julkaisematta, kun en löydä omaani ja aloin jo epäillä, että en kai oo unohtanut osallistua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jee lsää Simssiä pelaavia! :) Tottajoo, eikä edes sitä pronssiakaan sitten saatu.. Kommentit julkaistaan aina kun ehdin, nyt pitäis olla kaikki näkyvillä, myös sinun omasi. Huomaathan myös että siitä "lataa lisää" -nappulasta näkyy lisää kommentteja, kaikki kommentit ei muuten tule näkyville kun niitä on niin paljon. :)

      Poista
  12. Ihanat värit! Itse tykkään tällaisista kirkkaistaväreistä, kunhan eivät oleliuan tummia. Taas yksi asia, joka pitää kokeilla eli töpöttely kirkkailla väreillä.

    Illalla ohjelmassa pronssipeliä, kodinhoitoa (blaah) ja hieman rästitöitä (tuplablaah). Taidanpa palkita itseni illalla myös päivän trimmausurakasta isolla kipollisella jätskiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jäätelöllä on aina ihana palkita itseään!

      Poista
  13. Mäkin oon jo 21, ja silti on pakko välillä pelata Simssiä, ihana etten ole ainoa! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii, et taatusti ole ainoa, tiedän monia meidän ikäisiä ja vanhempiakin, jotka simssistä tykkää! :)

      Poista
  14. Ihanan keväiset ja pirteän väriset kynn! Täytynee tuota töpöttelyäkin kokeilla jossainkohti. :)

    Tänään nauretaan suomi häviöön ja pelatasn Battlefiel 3jsta! Ja uijui Sims! <3 Meikäläinen kohta 25v ja pelailen myös Simssiä ja montaa muutakin peliä, et siis ole liian vanha.... ;)

    VastaaPoista
  15. Nää on niin mageet kynnet! :) ihanan räväkät! :)

    VastaaPoista
  16. Tosi kivat ja kesäiset :)

    VastaaPoista
  17. wau! tosi upeet kynnet :)

    VastaaPoista
  18. Hienosti tehdyt kynnet, mutta itse en oo ikinä tykänny noin kirkkaista väreistä. Huh, kun ottaa silmiin tuo kuva tosta punasesta lakasta.

    Oi, Simssit on niin koukuttavia! :D Niitä pelatessa voi helposti vierähtää monta tuntia. Mulla oli Sims 2:sia ennen aika paljon koneella, mutta sitten kone meni rikki ja kaikki tiedot katos, pelit mukaanlukien. Oih, kaikki mun ihanat friikkiperheet, ökytalot ja eläinlaumat. Niin traagista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista. ;D Se on itseasiassa tosi kirkas oranssi tuo oikeanpuolimmaisin lakka. :) Mutta simssit on kyllä todella koukuttavia, aikaa saa niiden kanssa menemään tosi tehokkaasti! :D

      Poista
  19. Sinun näköinen laukku löytyi: http://byheini.blogspot.com/

    VastaaPoista
  20. No hei, eikös nää Sims-pelit alkujaan ooki suunnattu yli 18-vuotiaille? :D Itseki silloin tällöin pelailen ja olen muutaman viikon päästä 20, että no problem. Ja tiedän sellasia ~25-vuotiaita jotka myös pelaa Simejä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hyvin mahdollista juu. Kyllä näitä minusta voi pelata vaikka minkäikäiset. ;D

      Poista
  21. Heiheiheeeeiiii, mullaki tuli mielee ne retrokynnet :P

    Ja Simssi on just ihaaaana. Huomen jos jään kotii ni voisin pyhittää ainaki osan päiväst Sims kakkoselle :))

    VastaaPoista
  22. Vienpäs voiton, olen jo kohta 28wee ja pelaan Simsiä :D :D

    VastaaPoista
  23. Ihanan pirteet! Ja hei mie oon pian 24 ja pelaan Simsiä :D

    VastaaPoista
  24. Mau! Heitin Romeolle ja Leonardolle haasteen. ;3
    http://passionfornails.blogspot.com/2012/05/haaste-blogikissoille.html

    ♥: Pörrö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iii, kisut kiittää ja pojat vastailivatkin jo. ;D

      Poista
  25. Hee, 30v ja Sims1, 2 ja 3 sekä kaikki lisälevyt :P (ei kamasetteja kaikkia tosin). Tykkään kynsistä, pelit lakkasi kiinnostamasta jo. ja joo, vesimarmorointi on mullakin NIIN tuuria, kadehdin tota Colettea Simplelittlepleasues-YT-kanavalta (ei kirj.virhe mun puolelta, bloginsa on sentään oikeinkirjoitettu :D )kun se vaan osaa niiiiin hyvin. Oranssi on limen ja turkoosin ohella mun top kesäväri, kun en oo yleensä kauheen pinkki tyyppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jep, vesimarmorointi ei kyllä oo tosiaan mun vahvimpia puolia, joskus sattuu vahingossa onnistumaan. D;

      Poista
  26. Sun Worshiper on kyllä ihana kesä lakka, varsinkin kun on saanut vähän väriä pintaan! (: Ei ole kyllä talvella tullut paljon käytettyä Sun Worshiperiä tai muitakaan neonlakkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, neonit kuuluu kyllä kesään enemmän! ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)