lauantai 12. toukokuuta 2012

Neilikoita (tai muita vastaavia kukantyyppisiä otuksia) kynsillä

Akryylimaaleilla ollaan taas leikitty (kirjaimellisesti..). Postaustahdista tahdon sanoa sen verran, että nyt mulla tuntuu olevan kivasti asiaa, mutta mä tiedän että kesään mennessä tahti hidastuu varmasti, päivittäin en tule postaamaan luultavimmin siitäkään syystä, että tykkään tehdä postauksia harvemmin ja panostaa kynsiin enemmän kuin jonkun yksivärisen päälle konadit. Jos joka päivä tekee uudet kynnet, niin ainakin itsellä on se, ettei kyllä tule kokeiltua mitään kovin erikoista, vaan silloin menee sieltä mistä aita on matalin. Siitä tyylistä en kuitenkaan itselläni tykkää.



Pohjana OPI - Princesses Rule!
Koristelut: Oumaxi-akryylimaalit (saatu)
+ 2mm strassit

Kukkamallit keksin ihan päästäni, näissä käytin Tartofraisesista tuttua one stroke tekniikkaa, jossa kahta väriä otetaan siveltimeen ja sillä tehdään juttuja. Tartofraises on huomattavasti parempi tekemään ja selittämään näitä juttuja, joten käykää hänen blogistaan kurkkimassa ohjeita kukkiin yms. jos innostuitte. :) Mä lupaan tehdä videon tästä one strokesta sitten jos mä joskus opin näiden akryylimaalien kanssa taiteilemaan siten, että voin neuvoa mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä. Nykyään meen lähinnä kokeilemalla tyyliin "aha, tuo ei näköjään ollutkaan hyvä tapa, kokeillaanpas uusiksi.."

Princesses Rulen halusin pohjaksi, kun halusin jotain hentoa ja sellaista, jonka ei tarvitse peittää kynsiä välttämättä ihan täydellisesti. Tuo lakka on nätti, mutta jotenkin aika hassunvärinen, saisi olla jotenkin enemmän pinkki niin tulis käytettyä varmasti useammin.

Kysynpä vaan, miksei nää kukat onnistu mulla kynsille yhtähyvin ku paperille? :D Tai no tiedänhän mä syyn, tila on kynsillä pienempi ja sivellin liukuu helpommin hassusti kynnellä kuin paperilla.

Tällaista tein äitienpäiväkorttiin huomiselle (ethän äiti eksy tänne blogiin ennen huomista ethän?)


Kyllä mä vielä joskus opin saamaan tuommoisia kynsillekkin! Toisaalta, enhän mä kovin kauaa tai hirveän montaa kertaa ole akryylimaaleilla maalaillutkaan tällaisia, että sinänsä, kaikenhan oppii harjoittelemalla jos vaan jaksaa harjoitella kovasti. Mä oon niin ylpeä, että mä tosiaan maalaan jotain, kun mä oon ollu ihan surkea (oikeasti, tietäisittepä vaan!) kuviksessa yläasteella ja lukiossa..

Mitäs te tykkäsitte kynsistä? :)

46 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet taas kerran! (:
    Mä en vois kuvitellakkaan, että maalaisin akrylleilla mitään kynsilleni.. Ei nimittäin tulis varmaan yhtään mitään. :D

    VastaaPoista
  2. ihanat kynnet & ihanat kukat tuossa äitien päivä kortissa! :)

    VastaaPoista
  3. Teet tosi usein nykyään näit uusia kynsiä. Miten sun kynnet kestää sen kynsilakanpoistoaineen kulutusta? :)
    Mulla ystävät valittaa jo siitä, että teen uudet kynnet kerran viikossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kestää hyvin, en oo huomannu mitään kynsissä vaikka kuinka usein tekisin kynnet. :) Kai se on aikapaljon kynnen laadusta kiinni, en nimittäin myöskään käytä mitään hellävaraisimpia poistoaineita vaan ihan asetonillista tavaraa.

      Poista
  4. KUI UPEET!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  5. Onpa kivat, voisin itsekin kokeilla maalaamista(sekä kynsiin, että äitienpäiväkorttiin :D), johan tässä on tullut tälle päivälle muutenkin askarreltua :D

    Sulla toi vaaleanpunainen näyttää ihanalle, mutta omiin kynsiin laittaessa tulee vain Tuksu mieleen ja haluan päästä lakoista mahdollisimman nopeasti eroon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ;D Hihi, toivottavasti näistä mun kynsistä ei tuu tuksuvibat. ;D

      Poista
  6. Tosi nätit kynnet ja hyvinhän noi kukat on onnistunut! :) Mun pitäs kans tehä huomiselle äitienpäiväkortti, mutta ei taida kärsivällisyys riittää maalailuun (turvaudutaan siis kuvanmuokkausohjelmiin). :D

    Mulla itelläni onnistuu akryylimaaleilla maalaus aina paremmin kynsille kun paperille.. :o

    VastaaPoista
  7. Noi kynnet on ihanat:D Mullekkin kelpais tollasseet. Ja toi kortti on tosi nätti, kyllä sä opit tollasseenkin tekemään kynnelle.. se on vaan ajan kysymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja toivotaan, eiköhän se tästä kun harjoittelee vain. ;D

      Poista
  8. Tosi ihanat, tulee vähän sellaset aloha-kukkaset mieleen :D Eksyin tänne blogiis vasta vähän aika sitten ja kurkkasin ton Kuka-osion. Olit sinne laittanu että huonoin kynsilakkamerkki on Mavala? Onko se oikeesti huonon koska mä oon tottunu vaan sillä lakkaileen koska mulla ei oikeestaan ole edes muita lakkoja kun Mavaloita. Meinaan vaan että pitäsköhän mun vaihtaa kynsilakkani, vaikka mun mielestä Mavalat on ihan hyviä ,vai oonkohan vaan sitten tottunu niihin? No mut sori tää stoori, ja toivottavasti et ota sitä ittees että tämmöne amatööri tulee kertoileen 'painavia' mielipiteitään sun blogiis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mavalasta en tykkää muutamasta eri syystä, mutta nämähän on vaan mun näkemyksiä asiasta:
      - Pieni pullo, litrahinnaltaan kallis, itse asiassa kalliimpi kuin esim. China Glaze Suomen hinnoilla
      - Hankala pullo ja pieni suti, ei meinaa saada puolenvälin jälkeen käytettyä pulloa loppuun vaikka kuinka pulloa kallistelisi ja onkisi lakkaa
      - Korkki juuttuu kiinni. Aina. Vaikka kuinka puhdistaisi pullon suuta. En oo muilla korkeilla millään tavannu vastaavaa yhtä usein.
      - Värit ei oo kovin erikoisia tai ei oo ainakaan mun mieleen. Nyt lähivuosina Mavala on tässä ryhdistäytynyt tosin.
      - Nuo ylläolevat summasummarumina: laatuun nähden ylihinnoiteltu. :/

      Tottakai jos Mavalasta tykkää ja sitä pitää hintansa arvoisena niin miksi ei. Itse en vaan kyseistä merkkiä tue yllämainituista syistä.

      Poista
  9. En ookkaan älynnyt et akryylimaaleilla voi maalailla paperillekkin... :D

    VastaaPoista
  10. Siis aivan ihqut!<3 Pinkki on nykyään mun lemppari. Osaat taitavasti maalata noilla akryyliväreillä. :)munki pitää alkaa harjoittelemaan käsinmaalausta, laiskana tyttönä olen vaan konadoinut menemään. ;)

    VastaaPoista
  11. Ihanat kynnet! Ei noista kaunokaisista tuu ku kateelliseksi :D Ja korttikin tosi hieno!

    VastaaPoista
  12. Tosi kauniit kynnet! Ja sitten seuraa kysymys idiootilta... Kuinka pystyn osallistua tohon sun arvontaan, kun siinä, missä pitäis olla tää kommenttilaatikko, on joku mainos? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ;D Ööm nyt en kyllä osaa vastata, ei siellä pitäis olla mitään mainoksia? :o Toivottavasti se toimii nyt, ainakin osallistumisia on tullu tasaiseen tahtiin.

      Poista
    2. No nyt toimii! :)

      Poista
  13. Nää on tosi hienot :)) Osaat maalata aivan täydellisesti <:

    VastaaPoista
  14. Kynnet on suloiset, ihanat (: Ja toi äitienpäiväkortin kukkanen on kans aika söpön näköinen :) Toivoa saattaa, ettei äitisi eksy blogiin ennen huomista päivää ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista! ;D Ei se kai ollu eksyny, ei ainakaan puhunu mitään, huh. D;

      Poista
  15. Aivan ihanat kynnet! En mäkään tuollaisia raaskisi heti seuraavana päivänä poistaa. :)

    VastaaPoista
  16. Ihana toi princesses rule! :)

    VastaaPoista
  17. Ihanat kyllä. Ja tykkään sun tyylistäs bloggailla! Musta ei oo mitään järkeä väkisin yrittää postailla. Näkyy laadussakin bloggarin oma mielenkiinto. Mun tää päivä on ollut hirmunen fiasko kynsien osalta. Järkyttävä inspiraation puute ollu tänään ja suosista poistin kaikki lakat ja nyt ollaan ihan alastomilla kynsillä. Nyt ei ollu edes sun blogista apua tähän koloon! Noh, eiköhän se tästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! Näinhän se näkyy ja en mä itse ainakaan halua semmoista b logia jossa postaukset on pakonomaisia ja kynnet samaten, mieluumin panostan kynsiin ja postauksiin ja postaan harvemmin. :) Ja voi ei, toivottavasti inspis alkais iskeä, sun pitää tuijotella vaikka Youtubesta kaikkea kivaa. :)

      Poista
  18. aivan ihanat kynnet :-) !

    VastaaPoista
  19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  20. Mä katoin noita eka kuivakukiksi! Hyvinhä sä kynsillekki maalaat :)

    VastaaPoista
  21. miten saat molempiin kynsiin niin hienosti laitettua nuo lakat? itsellä ainakin (oikea kätinen kun olen) oikean käden lakat sotkeentuu kun vasemmalla lakkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne aina niin hienosti mene, mutta kyllä sitä on vasenkin käsi harjaantunut kun on vaan tehnyt sillä koristeluja. :)

      Poista
  22. Ihanat lakkaukset taas! En kans ymmärrä miten oikein teet noita! Niin nättejä<3 Mistä sä muuten ostat noita catherine arley-lakkoja? Oon ittelleni yrittänyt etsiä ja ostaa mutta en ole noita löytänyt :( Mutta ihanat kynnet on:)

    VastaaPoista
  23. Oi älyttömän ihanat ja kauniit kynnet (:

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)