tiistai 2. huhtikuuta 2013

Aakkoshaaste: J niin kuin Golden Rose - Jolly Jewels 101

Kynsiä on tullut tehtyä paljon, kuvia otettua ihan minimaalisesti, koska en oo ollu tyytyväinen mihinkään. Tässäpä nyt kuitenkin aakkoshaasteen jatkoksi kynnet.


Kynsillä:

Seppälä - 03 (musta, saatu)
Golden Rose - Jolly Jewels 101 (flakiesmylarhöttö, saatu)

Harmillista, ettei tuota JJ 101 saatu kauppoihin nyt, se on tosi nätti nimittäin. Näitä Jolly Jewelsejähän muita sävyjä saa nyt Seppälöistä, tarkempaa listaa ostopaikoista löydätte täältä. Varmasti erittäin toivottu lakka ns. kivijalkakauppojen valikoimiin olisi ollut tuommoinen flakies, mutta ehkäpä se joskus rantautuu tänne vielä.

Nuo flakiesit on Jolly Jewelsissä sini-turkoosi-kelta-oranssi-vihreitä katselukulmasta riippuen. Mulla on varastossa eräät lakkaukset myös Models Ownin Snowflakes -flakieslakalla ja siinä taasen flakiesit ovat hyvin vihertäviä. Nää flakiesit on samanlaista tavaraa kuin esim. Color Clubin Covered In Diamondsissa ja vissiin China Glazen Luxe and Lushkin on samantyyppinen, tosin keltavihreä flakies. Näissä nuo lastut on selkeästi isompia ja terävämpiä kuin vaikka Essien Shine of Timesissä ja Nufun flakieseissa, jotain mylar-höttösilppua lienevät. :) En edes tiedä menevätkö kaikki edellä mainitut saman flakies-koostumuskategorian alle, mutta itse ainakin kutsun kaikkia flakieseiksi lastujen koosta riippumatta.

Tän tyyppiset flakiesit toimii parhaiten mustan päällä mun mielestä, vaikken kyllä oo kokeillutkaan näitä muiden päälle. Tuo Seppälän ilmeisesti numeroltaan 03, joka on musta creme, yllätti mut laadulla, sillä kaksi kerrosta riitti mainiosti, varmaan yksikin olisi riittänyt ja kuivuvuus on näissä kaikissa kokeilemissani cremeissä ja pastelleissa tosi nopea. Leveä sivellin auttoi mua sen verran, että kun nämä kynnet tein ja olin tehnyt samana päivänä varmaan kolmet epäonnistuneet kynnet, niin sain nämä nopeasti tehtyä ja siistittyä silti. Yleensä välttelen epäonnisina kynsipäivinä mustaa kynsilakkaa kuin ruttoa, kun pelkään että sotken siistiessäni kaikki paikat. :D

Välillä mietin miten saan juttua aikaan näinkin yksinkertaisista kynsistä, oon taitava. Toinen vaihtoehto on, että välttelen taitavasti opiskelua, kallistun tähän jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Miltäs näyttää? :)

20 kommenttia:

 1. Wow! Tässä todiste, että ns. Halpislakkakin voi olla upea :D harmi kun ei päässyt seppälöihin asti:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. :/ Ehkä vielä jossain vaiheessa!

   Poista
 2. Upeat! Olen kanssasi samaa mieltä, flakies-lakat näyttävät parhailta musta päällä, tosin kultaiset näyttävät upealta myös tummanpunaisen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Jep, riippuu aikapaljon flakieseista, mutta tämmöiset ainakin mallaa hyvin mustan kanssa.

   Poista
 3. Toi 101 kuuluis kyllä jo kaupan hyllylle! Heti swatchien tultua halusin tän, mutta kova oli pettymys Seppälöitä haravoitaessa :/ no, kolme muuta kotiutin, mutta kyllä yhä harmittaa. Ehkä harkitsen toisen flakiesin ostoa.

  VastaaPoista
 4. Mulla on tuo ChG - Luxe and Lush, mutta tämä kyllä vetää vertoja sille!
  Ihan tosi upeat kynnet oot tehny pienellä vaivalla :)

  VastaaPoista
 5. Oi kun on ihana! Ottaa kyllä päähän kun tätä lakkaa ei Seppälöihin tullut...

  VastaaPoista
 6. Tuo lakka on kyllä upea :) Tykkään todella paljon!

  VastaaPoista
 7. Nice Blog :)

  You are invited to my "International Giveaway by Born Pretty Store".
  http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/03/international-giveaway-by-born-pretty.html

  VastaaPoista
 8. Näen jotkut kuvasi kokonaisina ja hyvin ymsyms, mutta joskus(kuten tässä postauksessa) en näe kuvia paitsi pieninä neliöinä, eli toisin sanoen en näe kuvia paitsi valkoisina neliöinä, joissa on mustat reunat. Tiedätkö mikä tässä on kyseessä? En tietenkään tarkoita, että syy on sinun! Mutta aattelin kysyä vain, että tiedätkö mistä tässä on kyse? Ja muut kyntesi on ollut ihania<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä osaa sanoa muuta kuin että tuo mun kuvienlatauspalvelu Imageshack jotain takkuaa kai. :o Eikö ne koskaan tuu sitten näkyviin vai onko vaan väliaikaisesti osa poissa näkyvistä? Kiitos sinulle! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)