lauantai 6. huhtikuuta 2013

Huomenna sunnuntaina huutelemaan!

Katsastelin tuossa läpi kynsilakkojani ja laitoin 2,5 kiloa halpiskynsilakkoja ja nail art-lakkoja sivuun ja lisäksi satsin koristeita, akryylimaaleja ja akryylikynsitarvikkeita. Tein näistä erikokoisia paketteja myyntiin. Lähinnä keräsin halpislakkoihin sellaisia, joista mulla jo on dupet, oli muuten järkyttävää tajuta miten paljon ihan keskenään samanlaisia lakkoja mulla oikeasti onkaan.

Nämä myytävät ovat jo nähtävillä Kynsikoristekirppiksellä ja niitä voi huutaa sieltä huomenna sunnuntaina klo 08:00 alkaen, ilta 22:00 asti. Eli huutokauppa on vain huomisen ajan tuolla Facebookin puolella, huomenna on ainoa mahdollisuus noita huutokohteita ostella! Tuolla on paljon muutakin osteltavaa kuin minun myytävät, joten kaikki FB:n puolella olevat, kannattaa ehdottomasti liittyä!

Itse lisäsin omiin lakkoihini postimaksut jo valmiiksi, pakettien hinnat alkavat 9 eurosta ylöspäin. 

Tarjolla olis mm. nämä U-Flormarit, meikä päätti luopua projektista kerätä kaikki U-Florkut, kun ovat monet kovin samanlaisia, enkä tarvi tosiaankaan niin montaa. :oKaikki vaan kynnelle kykenevät huutelemaan huomenna! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)