keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Essie Madison Ave-Hue -kevätkokoelma

Whippee, Essien ihana kevätkokoelma saapui mulle testattavaksi ja esittelen sen pikaisesti ennenkuin palaan opiskelujen pariin.

Madison Ave-Hue, Go Ginza, Avenue Maintain, Bond With Whomever, Maximillian Strasse Her ja Hip-Anema
Kokoelmahan on nimeltään Madison Ave-Hue ja tämä on toinen Essien tämän vuoden kevätkokoelmista. Toinen lienee Resort -kokoelma, molemmat swatchien perusteella jo herättivät mun mielenkiinnon.

Tässäpä teille swatchit, kaikkia sävyjä kiekolla kolme kerrosta ja päällyslakka.

Madison Ave-Hue, Go Ginza, Avenue Maintain, Bond With Whomever, Maximillian Strasse Her ja Hip-Anema

Oon lukenu näistä monenlaisia arvosteluja ulkomaisista blogeista, mutta oon vähän eri mieltä siitä, että nämä olis jotenkin huonosti levittyviä. Minusta Madison Ave-Hue, Avenue Maintain ja Hip-Anema ainakin olivat hyviä levittymään, eivätkä loputkaan olleet mitenkään huonoja. Avenue Maintain ja Hip-Anema olivat myös lakkoja, joilla selviäisi tarvittaessa yhdellä-kahdella kerroksella. Oliskohan Essien suomisuti yksi näiden levittymistä puoltava tekijä, kun ei tosiaan tarvi kun yhden vedon jotta saa koko kynnen kauniisti lakattua?

Madison Ave-Huessa on pientä hopeaa shimmeriä, muut lakat ovat cremejä. Go Ginzan kanssa päädyin siihen lopputulokseen, että se on on vaaleanlila creme Pohdin nimittäin pitkään, että onko se vaalea lila vai vaaleanpunainen ja tällaisen keskustelun aihe kirvoitti meidän perheessä.

Roope: "tuo Go Ginza on sellanen ku sekotat mustikoita ja maitoa" 
Minä:  "no mutta eikös tämä Bond With Whomever oo enemmän mustikkamaito kun tuo vaalea?" 
Roope: "joo, Go Ginzassa on vaan enemmän maitoa. Kun laitat maitolasiin yhden mustikan, tulee Go Ginza ja kaksi mustikkaa niin tulee Bond With Whomever".

Avenue Maintain on kirkas sininen creme, ei erityisen erikoinen sävy, mutta nätti ja hyvinlevittyvä tapaus. Bond With Whomever on tämä tuplamustikkamaito vaaleanlila, nätti violetti tämäkin.

Kokoelman outolintu minun mielestäni on tuo Maximillian Strasse Her. Se huutaa mulle niiiin syksyä, ollessaan tuollainen vihertävä harmaa. On kyllä semmoinen sävy, jollaista mulla ei ole vastaavaa kokoelmissa, katsotaan millaisen vastaanoton se saa päästessään kynsille. Hip-Anema on oranssinpunainen creme, jossa on hyvä peittävyys ja jota voisin kuvitella heittäväni kynsille silloin, kun tahdon laittaa kynnet nätiksi, mutta en tahdo taistella lakan levittyvyyden kanssa. Vaikuttaa oivalta tulevalta turvalakalta. Varjossa enemmän oranssinpunainen, auringonpaisteessa paloauton punainen.

Kuka arvaa mikä mun suosikki näistä on? No pinkki Madison Ave-Hue tietenkin. Se on pinkki, mutta siinä on jotain erikoista kuitenkin, kun siinä on tuota shimmeriä. Tuo mulle jotenkin mieleen Orlyn Preampin, joka on mun suuri suosikki (ja jota mulla on kynsillä itseasiassa nytkin). Ei varmasti jää käyttämättä. :)

Miltäs uusi kokoelma vaikutti, tuli uusia "lakkatarpeita"? ;D

25 kommenttia:

 1. Haha, ihana tuo Roopen "mustikka, kaksi mustikkaa" vertaus :DD Ja samaa mieltä Maximillianista, sopisi paremmin syksykokoelmaan. Mutta kaiken kaikkiaan ihanilta lakoilta vaikuttaa, etenkin Go Ginza iskee tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on aika herkkis noiden kuvailujensa kanssa. ;D Vissiinki tuo sävy on sitten jotenkin muuten muotia nyt vaikka huutaakin syksyä. :)

   Poista
 2. Aww toi Roopen analyysi :DD mulla on tänään vielä mustikkamaidot swatchattavana kynsille 8)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanan värisiä lakkoja. Essien lakat on tällä hetkellä mun lemppareita ja Lovie Dovie on tällä hetkellä kaikista ihanimman värinen. Mulla on myös toinen pinkki, Cascade cool mutta se ei oo niin sytyttänyt vaikka nätin värinen sekin on. Musta Lovie Dovie on peittävämpi tai sitä oon joutunut laittamaan vaan yhden ja Cascade coolia ainakin 2 kerrosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essiet on kyllä tosi kivoja, nudeja ja vaaleanpunaisia varsinkin osaa tehdä tosi kivoja! :)

   Poista
 4. Ihana selitys noille lakkojen väreille. Mikähän siinä on, kun ite aina pitkään joutuu pohtimaan sopivia adjektiiveja jollekin lakalle ja sitten kun kysyy mieheltä niin tulee naseva vastaus kuin apteekin hyllyltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ne ajattelee sen vaan yksinkertaisesti eikä liian monimutkaisesti. Vähä niinku lapsetkin (lasten suusta tulee totuus jne. :D)

   Poista
 5. Ai niin ja vois kai sitä lakoistakin sanoa jotain. Näteimmältä näyttää minusta tuo sininen lakka. Jaetulla kakkossijalla pinkki ja kahden mustikan lakka. ;)

  VastaaPoista
 6. Tuo sininen on kivoin. :)

  VastaaPoista
 7. Tuo Hip-Anema suorastaan huutaa että ''vamppi, vamppi!'' :D Mutta noi lakat toi niiin kesän mieleen! Kaikki on tollasia ihania pirteitä ja hempeitä ''hyväntuulen lakkoja'' :3 ♥ Me likey!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mulla on ollu vampit nyt yli 2 päivää kynsillä! ;D Nuo on kyllä pirtsakoita värejä.

   Poista
 8. Ihana mies <3 Eihän kukaan mies voi osata analysoida lakkavärejä noin kuvaavasti. Sulla on helmi siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. ;DD Se ihan jo punastuu tuolla tästä saamastaan huomiosta. :'D

   Poista
 9. Oon jo kolmesti käynyt katsomassa, joko tää on tullut kauppoihin. Ei ole. Prkl! Madison Ave-Hue on pakkohankinta, Bond With Whomever on vielä harkinnassa. Oishan nuo ehtinyt tilata jo moneen kertaan ulkomailta, mutta kun haluan sen leveän siveltimen... äääÄÄäää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärrär, ymmärrän, tuo sivellin on parhautta! :)

   Poista
 10. Voi onpas ihania, tosi keväisiä, paitsi tuo Maximillian Strasse Her.. Mitenköhän se on kevätkokoelmaan hypännyt? :D
  Nauroin kans tuolle teidän keskustelulle, jotenkin tosi syvällisesti jaksaa Roope paneutua kynsilakkoihin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se on rebel tuo Maximillian. ;)

   Poista
 11. Ihania lakkoja :) Onks jossain listaa näitten Essieitten jälleenmyyjistä? Lappeenrannasta ei vissiin löydy...Ois kiva, jos laittaisit kuvat suomisudista ja normaalista, haluisin nähdä, että minkä kokosia ne on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Citymarketit ja Anttilat ja Kicksit ainakin myy näitä! :) Koitan muistaa ottaa kuvan. ;D

   Poista
 12. Kiitos vastauksesta, taidampa käydä Anttilassa :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)