keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

OPI - The Impossible (Liquid Sand)

Tässäpä eräät vanhat kynnet, kynsillä ihanainen The Impossible OPI:n Mariah Carey -kokoelmasta. Tämä on yksi OPI:n ekoista liquid sand-koostumuksellisista lakoista siis ja olenkin aiemmin esitellyt samaa koostumusta olevat Stay The Nightin ja Get Your Numberin. Kaikki nämä olen ostanut eBaysta.


Kynsillä:

OPI - The Impossible

Lakkaa kynsillä kolme kerrosta, päällyslakkaa en laittanut, vaikka se lakan kestoa luonnollisesti lyhensikin. Ihana lakka. Ei muuta sanottavaa. Päällyslakkaa en laittanut, koska nimenomaan se karheankarkea liquid sand on minusta se näiden juttu, vaikka varmasti näyttävät top coatinkin kanssa kivalta!

The Impossiblessa on mukana myös tähtiä, mutta niitä on melkein mahdottomuus saada kynnelle pullosta. Onnistuin yhdet per kynsi saamaan ja onnistuin myös ne melkein kaikki hautaamaan ne lakkakerroksen alle ajatuksissani. ;D The Impossible on selkeästi punainen, vaikka ostaessani luulin ostavani voimakkaan pinkin lakan. Tämä on kyllä punaisena oikeastaan parempi kuin jos se olisi melkein punainen pinkki.Miltäs näyttää OPI? :)

Pst. Kattokaapas keitä tuttuja on uusimman Cosmopolitan -lehden sivuille päätynytkään! ;D

16 kommenttia:

 1. Ihana koostumus!
  Olen suomiaktivisti (ja pahemman luokan kielioppinatsi), ja luonnollisesti kannan huolta suomen kielen sanaston säilymisestä ja englannistumisesta. Siispä ajattelin heittää sinulle "haasteen", että yrittäisit kääntää kynsimaailman termejä postauksiisi. Ymmärrän, että se voi olla vaikeaa, mutta ainakin joitain sanoja pystyisi mielestäni jotenkuten suomalaistamaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, pistän ehdottomasti toteutukseen tämän! :) Paljon oon miettinytkin näitä juttuja, kun ei kunnollista sanastoa ole suomen kielessä näille monille jutuille.

   Poista
 2. Kiva lakka, harmi ettei vielä kuulu kokoelmiini. Jahas, pitääpä cosmo lukea heti!

  VastaaPoista
 3. Noi liquid sand lakat on kyllä jänniä, mutta ihania :D Tosi nätin värinen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania ja tosiaan erilaisia! :)

   Poista
 4. Aww, tähtiä! :D Ihanainenhan tämä lakka on, sitä ei voi kieltää. Tulee mieleen se sun tekemä tomaantinvärinen mattasandwich tuollaisen glitterkoostumuksen ja punaisen värin yhdistelemisestä! :D

  VastaaPoista
 5. Liquid sandit on ihania! Itse olen käyttänyt omiani vain päällyslakan kanssa kun karhea pinta on tuntunut oudolta,mutta nyt näytti niin hyvältä että ehkäpä pitäisi kokeilla ilman päällyslakkaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii kokeilla! :) On se kyllä kieltämättä vähä karhea, mutta itseäni ei oo häirinnyt se karheus.

   Poista
 6. Osaatko sanoo että miksi Konadin päällyslakka sotki mun kuviot vaikka olin antanut niiden kuivua yli tunnin? :/ Oon ennenki käyttänyt niitä mutta ongelmia ei silloin ollut, vasta nyt kun aukasin ihan uuden lakkapullon. Onkohan ne jotenki uudistaneet sitä lakkaa? Ärsyttää ku meni kynnet pilalle. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa muutakun sen, että jos monta kertaa vedät sudilla samasta kohtaa niin se voi levitä Konadin top coatillakin. :o Eli mahdollisimman vähin vedoin koko kynsi kannattaa lakata. En oo kuullu et oltais uudistettu koostumusta, mutta onhan se toki mahdollista. :I

   Poista
 7. Hei, osaatko kertoa minkä takia mun Konadin päällyslakka on muuttunu tosi paksuksi, tahmaiseksi ja venyväksi (siis sillee että se lakka vaan tulee sellasena ohuena nauhana perässä kun sitä ottaa pullosta u know)? Sitä on tosi huono käyttää tuollaisena, sillä ei tule hyvää jälkeä... Voinko tehdä sille mitään vai hankinko suosiolla uuden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Konadin top coat kyllä paksuuntuu tosi näkyvästi, eli voit siihen toki thinneriä (eli kynsilakanohenninta) heittää mutta se ei välttämättä sitä pelasta. :I

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)