torstai 18. huhtikuuta 2013

Essie - Hip-Anema

Eka Essien kevätkokoelman lakka kynsille, whip.


Käytin näissä:

Essie - Hip-Anema (saatu)
+ water decalsit

Hip-Anema on kirkas punainen, joka sisävalaistuksessa taittaa herkästi oranssinpunaiseen. Lakkaa on kynsillä 3 kerrosta ja kuvassa näkyy vielä kynsiraja. Lakka oli äärimmäisen helppo levittää Essien suomi-sudin kanssa, kun se menee juuri sinne minne pitääkin ja pyöristetyllä siveltimellä saa rajatkin siisteiksi ilman sen suurempia sivellinsiistimisiä.

On muuten viimeinen kerta kun arvioin lakkojen peittävyyttä sen perusteella, miltä ne näyttää kiekolle kerrostettuna, tästä lähtien arvioin peittävyyden vasta kun saan lakat kynsille. Mulla on joko erittäin huono päättelykyky tai sitten erittäin erottuva kynsiraja, koska tuntuu, että jos katson vaikka muiden swatcheja samoista lakoista, niin lakat tuntuu oikeasti ihmisillä peittävän kunnolla ja mulla taas kynsiraja erottuu todella herkästi.

Kuvailisin tätä sanoin "helppo punainen lakka". Kuten jo mainitsin aiemmin, tämä on juuri semmoinen lakka, jonka voi vaan kiireessä heittää kynsille kun tahtoo kynnet huolitelluiksi, mutta ei ole aikaa miettiä että mitäs sitä laitettaisiin. Water decalsit oli multa tähän nyt noihin vesitarroihin hurahtaneena ainoa vaihtoehto, pistin eBaystakin muutaman arkin tilaukseen. On ne vaan niin helppoja koristeita. :)

Näitä mitä ilmeisemmin odotellaankin jo kauppoihin, en osaa sanoa koska tulevat kauppoihin, mutta tämä on kevät-kokoelma ja ilmestyy ainakin Citareihin, Anttiloihin jne.

Miltäs näyttää paloautonpunainen Hip-Anema koristeluineen? :)

32 kommenttia:

 1. Mielettömän kirkas, tosi nätti :) Mulla tahtoo yleensäkin punaisten kanssa jäädä kynsiraja näkyviin, vaikka lakka muuten peittäisikin hyvin. Jännää, että samaa ongelmaa ei ole muilla väreillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Jep, punaiset on sen suhteen ihan oma lukunsa kyllä. :D

   Poista
 2. Tosi nätti sävy ja decalsit sopii hyvin tuohon!

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo decalssit!

  Sulla on pakko olla joku supernäkyvä kynsiraja, koska mulla on pidemmät kynnet ja kahella kerroksella tätä samaa lakkaa sain mielestäni jo kelvon lopputuloksen. Aavistuksen ehkä kynsiraja paistoi, mutta ei mitenkään huomattavasti ja kolmannella kerroksella ois varmastikin korjaantunu sekin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, tätä mäki veikkaan! Mun tuuria, kun oon vielä niin pirun tarkka että kuultaako läpi. ;D

   Poista
 4. Ihana väri, omaan makuuni turhan läpikuultava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanan värinen. :)

   Poista
 5. Ihanan kirkas, tää taitaa mennä ostoslistalle! :) Ja nuo decalsit sopii tähän Hip-Anemaan kuin nenä päähän ;D

  VastaaPoista
 6. ihanat!:)♥

  http://believeyourdreams-juuliiz.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet ja ihana väri, tämä sävy pääsenöö toivelistalle! Sinikilpikonna juuri kehui että tämä peittää yhdellä kerroksella.. 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tätä mä just meinaan että mun kynnet on vissiin erikoisvaativat. ;D

   Poista
 8. Olen joskus itse huomannu ihan saman ilmiön. Joka paikassa kehutaan peittävyyttä viimeistään toisella kerroksella, ja itse saa kerrostaa neljä kerrosta. Oon tullu siihen tulokseen kanssa, että jotenkin tuo oma kynsiraja vaan on pakosti tosi erottuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeh! Olis niin paljon helpompaa jos ei olis niin erottuvat kynsirajat. :o

   Poista
 9. On kyllä ihana punainen, täytyy varmaan jossain välissä hankkia tämä lakka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tämä on tosi nätti! :)

   Poista
 10. Mistäköhän muuten mahtaa johtua että en saa blogiasi auki chromen kautta, vaan pitää siirtyä ie:n puolelle että pystyn sitä lukemaan :O Ainakin nyt koko tämän päivän ajan on tullut tällainen teksti kun chromella yritän blogiisi mennä: "No site configured at this address"

  Onkohan vika mun koneessa vai tietäisitkö mikä tuolle vialle voi olla selityksenä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, nyt en kyllä osaa sanoa, käytän itse kanssa Chromella enkä ole hoksannut ongelmaa. :o Olisiko sinun koneessa oleva ongelma sitten?

   Poista
 11. Ihanan punaista lakkaa... Ja tosi nätit kynnet! En oo ite ikinä käyttänyt noita Water Decalsseja, mutta ehkä semmonen päivä vielä koittaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Nämä on helppo tapa koristella, suosittelen kokeilemaan! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)