perjantai 5. huhtikuuta 2013

Nail It! -lehti

Pikapostaus The Voice Of Finlandin katkolla. ;) Elikkäs nappasin Prismasta mukaani tällaisen kynsiaiheisen lehden, nimeltään Nail It! ja hintaa oli 8,20 €. Lehti on ihan uusi, tämä on eka numero koko lehdestä.

Lehden saatavuutta voi tarkistaa täältä.


Lehdessä oli mukana muutama erilainen Kiss-merkin kokokynnen tarra ja pistinkin heti kynsille tuon leoparditarran. Helppoja olivat muuten käyttää, en oo aiemmin koko kynnen tarroja koskaan käyttänyt ja jopa onnistuin. Kynsillä muuten Wild & Mildin Office Chic, joka on tosi nätti nude!

Ensivaikutelma lehdestä oli, että paljon mainoksia, mutta toisaalta mainokset oli oikeasti kiinnostavia. Uusia China Glazen ja OPI:n, Orlyn yms. kokoelmamainoksia. Tutoja löytyi vissiin parit ja muuta yleistä juttua muuta. Minusta hintaisekseen tosi jees, koska tykkään selailla kuvia ja inspiroitua enemmän kuin varsinaisesti lukea näitä lehtiä.

Ennen kaikkea musta mahtavaa, että kynsilehti on tuotu helposti ihmisten saataville! Oon kuullu, että jotkut kirjakaupat yms. Suomessa on myyneetkin jo aiemmin kynsilehtiä, mutta näitä on nyt Lehtipisteen valikoimissa, joten nämä on esim. täällä Vaasassa suurimmissa ruokakaupoissa saatavilla (Prisma ja Citymarketit).

Ootteko kiinnostuneita tästä lehdestä? :)

26 kommenttia:

 1. Mun mielestä kynsilehti on ehkä hieman hassu ilman mainoksia. :D Kuitenkin tää harrastus hyvin paljon pyörii sen ostamisen ympärillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottajoo, kynsiharrastus on lähtökohtaisesti materialistinen harrastus muutenkin. ;D

   Poista
 2. Oon kiinnostunu! Vaikka on kyl suht kallis lehti.. Katsotaan löydänkö täältä päin :)

  VastaaPoista
 3. uuh ! Onneksi tuota saa minun alueelta pitääpäs käydä tsekkaileen :)

  VastaaPoista
 4. Saatavuus kyllä riippuu ihan siitä, missä asuu...Itsellä lähin ostopaikka taitaa olla oulussa ja kun asuu reilut 300 km pohjoisempana, niin tulisi kallis lehti lähteä hakemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se vähä on, että ei varmaan haja-asutusalueilta tätä löydy, isoimmista kaupungeista varmasti ainakin luulis löytyvän. :)

   Poista
 5. Hienoa, että saadaan joku kynsiaiheinenkin lehti valikoimaan. Itse en ainakaan ihan oikeissa kaupoissa (eli nettikauppoja ei lasketa :D) ole kynsilehtiä nähnyt. Tosin samaa mieltä Liisan kanssa, että aika tyyris kyllä on.

  VastaaPoista
 6. Kyllä oi kyllä olen kiinnostunut! :)

  VastaaPoista
 7. Voisi olla kyllä ihan katsastamisen arvoinen lehti. :) En ensin erottanut kättäs kuvasta, se sulautui hyvin kanteen. :D Ja tuo nainen tuossa kannessa näyttää ihan Madonnalta.. : p

  VastaaPoista
 8. Hei, mahtavaa! Kiitos vinkistä, haen ehdottomasti koelukuun. :)

  VastaaPoista
 9. Täytyykin tarkastaa tuo lehti. Sen verran jo ehdin katsomaan, että jos tuo on mistään kotoisin joutuu sen varmaan tilaileen. 6 numero suomeen toimitettuna 32$, eli aika reilusti edullisemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei olis ollenkaan kallis sitten enää. :)

   Poista
 10. Munkin pitäisi käydä hakemassa tää lehti! :)

  VastaaPoista
 11. Aika hintava :( Tänään lähden varmaan muutenkin Prismaan pyörimään, että jos vaikka äiti sattuisi jotenkin ihmeellisesti ostamaan? :D

  VastaaPoista
 12. Olis kyllä kiva saada, jos vaa kerkiäis kauppaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tätä kai pitäis toukokuuhun saakka olla saatavana, silloin tulee uus numero. Jos ei sitten lopu kaupan valikoimista. :o

   Poista
 13. Lueskelin Cupcake Couturea niin kiinnostuin lehdestä heti. :) Sitten lehdestä tuli Charming nailsiin, josta kattoin mistä kaupasta täältä päin niitä saa, olen menossa ostamaan, kun pääsen kaupungille taas. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)