maanantai 15. huhtikuuta 2013

Aakkoshaaste: M niin kuin Wild & Mild - Mabe Babe

Aakkoshaaste etenee jälleen, tänään vuorossa M-kirjain ja Wild & Mildin Mabe Babe.


Käytin näissä:

Wild & Mild - Mabe Babe
+ water decalsit
+ strasseja

Tuo Mabe Babe onkin jännä lakka kun siitä on kahta eri versiota, lilaa ja sinistä. Ainakin tää sininen vaikutti ihan mukavalta väriltä, vaikka täytyy kyllä sanoa että laadussa olisi paljonkin parantamista. Levittyi tosi epätasaisesti, eikä millään meinannut asettua sinne minne halusin. Ihan nätti kyllä pienen tuhertamisen kanssa, jos jaksaa nähdä vaivaa. Jotenkin musta tuntuu, että en tulevaisuudessa jaksa.

Koristeluksi water decalsit, jotka ostin muistaakseni Mimaxilta joskus ajat sitten jo. Oon muuten tehnyt water decals-tuton aiemmin tänne, jos joku miettii miten noita käytetään. :) Toimivat siis veden avulla, mutta ovat muuten kuin tarroja jotka lätkitään kynnelle.

Näistä tuli kyllä niiiin Nemoa etsimässä -vibat, noiden decalsien ansioista, hah. ;D Decalsit toimi ihan hyvin, vaikka ensin en meinannut saada tarttumaan kynnelle, kun olivat ehtineet kuivaa matkalla vesikiposta kynnelle. Sain kuin sainkin ne kuitenkin kiinnitettyä, kun pistin vähän vettä perään ja decalsit kynnelle ja vasta sitten kuivasin ne paperilla. :)

Mitäs tykkäätte Nemo-kynsistä? :)

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ^^ Hahah, sitä ne on joo. ;D

   Poista
 2. ihanan 'merelliset' kynnet! en oo koskaan kokeillut noita water decalseja, pitäs joskus tilata, vaikuttaa niin kivoilta ja suht helppokäyttösiltä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne on kyllä helppokäyttöisiä, kannattaa kokeilla! :)

   Poista
 3. Ihanat vesikynnet! Mulla on kans molemmat versiot tuosta lakasta, mutta ei enää tee senkään vertaa mieli niitä kokeilla, jos ovat tavallista surkeampi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä jotenkin osasin arvata että vois olla huonommanpuoleinen, mut jotenkin oletin että se olis edes siedettävän peittävä.. Nyt en tiedä mitä tuosta ajattelisin. ;D

   Poista
 4. Postauksen alussa mä mietinkin, että mulle tulee jotain (mutta mitä?) näistä kynsistä mieleen.. Mutta Nemohan näistä tuli heti mieleen kun mainitsit! Tosi upeat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos! :) Nemo-fiilikset tuli mullekkin heti kun sain nuo kalat tuonne. ;D

   Poista
 5. Tykkään näistä kovasti! =) Hyvin onnistuneet.

  VastaaPoista
 6. Tykkään näistä kovasti! =) Hyvin onnistuneet!

  VastaaPoista
 7. Todella nätit :) Hyvin mätsää noi water decalsit tuohon lakkaan :)

  VastaaPoista
 8. Voi että, kun on kauniit kynnet!! Pakko lähteä tänään kyttäämään löytyiskö toi lakka meidän Seppälästä, vaikka sen laatu sitten ei oliskaan niin hyvä. Sain nyt niin hyvän inspiraation merellisiin kynsiin tuosta. Kiitos vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva jos sait inspistä! :)

   Poista
 9. Lakkasitko siis pelkästään tuolla MB:llä? Oon katellu tuota lakkaa kaupassa kun oon etsiny semmosta peittävämpää glitteriä, mutta aina on jääny hyllyyn kun näyttää niin luirulta, että ei yksinään peittäis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakkasin joo pelkästään tällä ja oli kyllä tosi outo lakka. Sitä piti sekoittaa tosi hyvin, muuten se olikin todella luirua kun levitti kynnelle. Jotenkin se kaikki pigmentti ja glitter vajosi pohjaan ja levittyi muutenkin epätasaisesti. :I Ei se ihan kokonaan peittänytkään kynsiä siis.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)