lauantai 21. syyskuuta 2013

Turvalakkaus pinkillä ja glitterillä

Turvalakkaus on lakkaustapa, jossa lakkaaja turvautuu itselleen mieluisaan ja hyväksihavaittuun lakkaustyyliin, värimaailmaan ja koristeluun. Turvalakkauksen ideana on minimoida virheiden tekemisen mahdollisuus kynsiä tehdessä, eli tehdä nopeat ja aina onnistuvat kynnet, joissa vaikeatkin hetket tuntuvat edes hieman helpommilta viettää.

Mun turvalakkaus on hyvin usein pinkki. Pinkki on voimakas väri, mutta mulle se on niin mieluinen, että se ei koskaan tunnu yliampuvalta. Turvalakkaustyyliksi sopii glittersandwich, koska se ei oikeastaan voi mennä pieleen. Varsinkaan, jos ei pistä suuria odotuksia tulevalle ulkoasulle, sillä kerrosten paksuus vaikuttaa lopputulokseen paljon.


Kynsillä:

Seppälä - Marshmallow (pohjana, saatu)
Essence - Circus Confetti (glitter)
China Glaze - You Drive Me Coconuts (jelly, saatu)


Mulle ei tälläkään kertaa avautunut tuo noiden Rubber-kokoelman lakkojen merkitys. Ne kuivuu semimattaisaksi, vähän kiiltäväksi, mutta ei kuitenkaan mun mielestä semmoiseksi kumi/tekonahka/mikäliemäiseksi. Koostumus tuossa oli ihan hyvä, 2-3 kerroksella sai suht tasaisen pinnan, mutta en ole vakuuttunut siltikään. Jos lakan päälle ei oo tarkoitus tulla päällyslakkaa, niin lakka saa olla itse kyllä tosi itsetasoittuvaa mallia, koska pääällyslakkaa ei tule päälle antamaan lisätasoitusta. Väri on kaunis, mutta koostumus ei mua vaan sytytä. Näitä pitäis olla jo saatavana Seppälöissä seitsemää erilaista sävyä.

Glitteriksi valisin tuon Essencen, koska halusin jonkun, jossa ois kultaista glitteriä mukana. Noita sekalaisia glittereitä mulla onkin ihan muutama, mutta monet niistä sisältää paljon hopeaa, eikä kultaista ollenkaan. Jellyksi päälle tuli viel ChG:n You Drive Me Coconuts, kaunis pinkki, joka on musta parhaimmillaan tällaisessa kerrostuksessa. Lakka onkin muuten nyt tarjouksessa Cesarsilla. :)

Minkäslainen on teidän turvalakkaus ja mitä tykkäätte kynsistä? :)

16 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Yksinkertaiset, mutta tosi nätit. :)

    VastaaPoista
  2. Hieno pinkki glittersandwich ja kerrassaan mainio lakkaus syksyä piristämään :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) En vois olla ilman pinkkiä koko syksyä! ;D

      Poista
  3. Pinkki on parasta!! Odotan vaan ku oon tänään värjännyt hiukset vaaleanpunasiksi ja sitten laitan vielä geelit pitkästä aikaa niin ai että ollaan prinsessaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki on kyl ehdottomasti paras ja oi, mäki haluisin pinkit tai vaaleenpunaiset hiukset! :)

      Poista
  4. Tosi kauniit :) Mäkin ostin yhen rubberlakan ja jää kyllä viimeiseksi! Tai siis jos jotain kivoja värejä tulee niin sitten tietty vaan sen takia täytyy :D Ihan hyvä koostumus, mut eipä se lopputulos kyllä mitenkään kuminen ole.. Ehkä sitten en vaan ymmärrä mitä sillä haetaan takaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Jep, värit on kauniita, mutta ei auennu mullekkaan tuo koostumusasia.

      Poista
  5. Ite usein turvaudun ruffian manikyyriin. Viihdyn niissä niin pitkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, mulle se tekovaihe on vähän haastava, joten en uskaltais kiireessä ruveta ruffiania tekemään, hih. :D

      Poista
  6. Mulla on nyt hirmuinen draivi päällä, ja joudun tekemään turvalakkauksia melkein joka kerta kun lakkailen, ja mun turvalakkauksetkin on muuttuneet melkein kokonaan yksivärisiksi. :/
    Mutta sä olet kyllä taas ihanat kynnet loihtinut itsellesi, ei näitä voi kun ihailla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mullakin on ollu nyt paljon yksinkertaista kun on ollu muka niin kiire kokoajan.

      Poista
  7. Osaisitko kertoa, mistä voisi saada piCture pOlishin lakkoja suomeen? heidän kotisivunsa löysin, mutta järkyttävät postimaksut eivät oikein innosta :( ebaysta ei ainakaan löydy, mutta satutko tietämään mitään paikkaa mistä noita voisi saada?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Harlow & Co:lta löytyy: http://www.harlowandco.org/collections/picture-polish :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)