maanantai 30. syyskuuta 2013

Aakkoshaaste: V niin kuin Baldwing Blues & Too Too Hot

Tää aakkoshaaste käyttämättömien kans on ollu vähä fiasko sen suhteen, että on paljon kirjaimia, joista mulla ei löydy käyttämättömiä, joten on pitäny sitten ottaa näitä randomisti. ;D Loppu häämöttää, joten enköhän mä saa tän loppumaan kuitenkin!Kynsillä:

Essie - Blanc
Essie - Too Too Hot
Color Club - Baldwing Blues (saatu)
+ leimauksissa Konad Special Polish White, Red & Blue (saatuja)
+ leimauksissa Cheeky CH36 & CH49


Pohjana mulla oli ihan valkoinen creme Essien Blanc, saman merkin jellymäinen (onko tämä nyt se crelly?) Too Too Hot ja Color Clubin uudesta syyskokoelmasta Baldwin Blues. Sinistä ja punaista on kynsillä kaksi kerrosta ja valkoista kolme tasaisuuden takaamiseksi. Tuo Too Too Hot olis ilman leimauksia varmasti vaatinut sen kolmannenkin kerroksen, mutta näin koko kynnen leimoilla jätin kahteen kerrokseen, kun ei se nyt niin kovasti kuultanut läpi. Baldwin Blues oli mainio jo kahdella kerroksella.

Päivän teemana oli selkeästikkin merihenkisyys. Sininen ja punainen tuo mulle vahvasti mieleen seilorifiilikset ja niitä piti päästä toteuttamaan leimaamalla. Leimat on siis Cheekyn laatoista, parissa laatassa on noita merihenkisiä ja merirosvoaiheisia leimoja ja sieltä poimin nämäkin. Leimauslakkoina mulla oli Konadin omat erikoislakat, koska niillä leimaus onnistuu melkein aina, jos on onnistuakseen. Tuo ankkurikuvio oli jotenkin hassu, kun siitä en saanut kunnolla kuviota tasaiseksi scraperilla, joten onnistuin leväyttämään nuo kuviot, hö.


Tämmöistä tänään, mitäs tykkäätte kynsistä? :)

Tämä postaus oli ajastettu.

16 kommenttia:

 1. womäään30.9.2013 13.57

  noista tuli hieman mieleen joulu/talvikynnet, kun katto kuvan pienempänä, meinaan noi etusormen ja pikkurillin leimatkin näytti vähän lumihiutaleilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kieltämättä joo! ;D

   Poista
 2. Ihan mahtikset kynnet! Muhun uppoo kaikki merimieshenkinen todella hyvin, joten nää on ihan parhautta kuvioita ja värimaailmaa myöten!

  VastaaPoista
 3. Ihan kun olisin kynsikoristelut-ryhmässä nähnyt jollakin samanlaiset aikaa sitten, vai oliko ne sitten sun? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eii oo ainakaan mun, en oo vielä saanu näitä sinne asti. ;D Mutta hyvin mahdollista, en kyllä ite muista nähneeni.

   Poista
 4. Unrelated question (that Essie red is gorgeous though): Are Models Own polishes still available in Finland? It seems Seppälä isn't carrying them anymore ... thought you might know.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. As far as I know Seppälä was the only retailer selling MO here in Finland. :/

   Poista
 5. Mä tykkäilen näistä kynsistä! Tuli jotenki ihan anti-syksyiset fiilikset! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäilet, tuo punainen on kyllä jotenkin niin anti-syksyinen ja kirkas! ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)