perjantai 13. syyskuuta 2013

Zoya PixieDust syksy + tupla-Satins -swatchit

Pieni radiohiljaisuus blogin puolella on johtunut näistä kaunokaisista, jotka NailCity lähetti minulle testiin.


Valitsin kokeiluun Zoyan syksyn kiinnostavimpia uutuuksia ja kyseessä on siis Zoyan syksyn PixieDust -kokoelma ja lisäksi pari Satins -kokoelman lakkaakin. Ajattelin, että teen teille yhteen postaukseen swatchit kaikista. Oltiin taas kameran kanssa muutamasta sävystä vähän eri mieltä, herra kamera mm. löysi joistain lakoista ihan uusia sävyjä ja jätti sitten itsepintaisesti osan kauniista hehkusta kuvaamatta. Näillä mennään.


PixieDustit

Tomoko

Tomoko on kaunis samppanja-hopea tekstuurilakka. Mä arvoin tosi kauan sitä, laitanko tän hopeisiin vai kultaisiin lakkoihin, mutta Zoyan sivujen mukaan tämän sävyperhe on hopea. Lakka oli kuudesta Pixiestä toiseksi ohuin, eli vaatii sen kolme kerrosta täyteen peittävyyteen. Verrattuna OPI:n Honey Ryderiin on tämä vaaleampi ja hopeisempi. Tämä on tosi upeuslakka, yksi mun tämän kokoelman suosikeista. Näitä kynsiä tuijottelin ihan kokoajan, kun ne kimalsi niin kovasti.

Arabella

Arabella on magenta-pinkki tekstuurilakka. Kaunis on tämäkin, peittää 2-3 kerroksella. Pohjasävy on hyvin samantyyppinen tässä kuin esim. Golden Rosen Holiday 57:ssä, mutta tekstuuri on erilaista.


Carter

Carter on violetti tekstuurilakka pinkillä kimalteella. Ah, ihana. Tämä on mun toinen suosikki kokoelmasta ja ah, miten vaikea kuvata tämä olikaan.Tämä on tummempi violetti, kuin mun kuva antaa olettaa. Mulla ei oo mitään tämäntyyppistä tekstuurilakkaa, johon verrata. Lakka oli kuudesta Pixiestä ohuin ja vaatii sen 3 kerrosta täyteen peittävyyteen.


Chita

Chita on kaunis metsänvihreä tekstuuri. Helppo lakka, peittää vaikka yhdellä kerroksella tarvittaessa. Mulla ei oo tällekkään mitään verrokkia, ihan uniikki tapaus siis mun kokoelmassa.

Dhara

Dhara on kirkas oranssi tekstuuri, peittää 2-3 kerroksella. Kaunis ja on huomattavasti oranssimpi kuin esim. Zoyan Destiny dupeineen, joka taittaa enemmän koralliin.

Sunshine

Sunshine on farkunsininen, tumma tekstuuri, joka tämäkin peittää tarvittaessa yhdellä kerroksella. Tämä on tummempi sininen kuin esim. Kikon Sea Blue, muita vastaavia verrokkeja mulla ei olekkaan.Satinsit

Mason

Mason on kauniin violetti shimmer, jossa on mukana tuollaisia pinkkejä pikkuisia hippusia. Ohut, mutta onneksi hyvin kerrostuva koostumus, kolme kerrosta on hyvä. Vertautuu hyvin China Glazen Señorita Bonitaan, tämä Mason on tummempi versio SB:stä, koostumus hyvin samantyyppinen.


Mason + Maria Luisa

Maria Luisa on kultainen foliopalaglitter, joka on tarkoitettu käytettäväksi muiden lakkojen päällä. Kuvassa on Maria Luisaa kerros Masonin päällä. Hippua on pullossa paljon ja lakka pääsee parhaiten oikeuksiinsa varjossa, suorassa valossa se ei erotu niin hyvin. Tasoittuu hyvin päällyslakan alle, ainakaan mulla ei jäänyt häiritseviä paloja törröttämään. Tämä vertautuu hyvin H&M:n New Moon -lakkaan, jota ei taida olla enää saatavana? Maria Luisa on samantyyppinen, mutta tämän lastu on kuparisemman oranssia, kun H&M:n versiossa se on keltaisempaa ja läpinäkyvämpää.


Zoya-lakkoja saa Suomesta ostettua salongeista, joista lista täällä, sekä suoraan maahantuojalta sähköpostitse osoitteesta info@nailcity.fi. Lakkojen hinta on 15,50 euroa kappaleelta.

Miltäs näyttää syksyn PixieDustit ja nuo Satinsit? :) Ootteko hankkineet näistä jotain tai aiotteko hankkia?

28 kommenttia:

 1. ihan tämmöinen pikkuinen hämmenystä vähentävä kommentti: tuolla Sunshinen swatch-kuva kuvatekstissä lukee myös Carter (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista, nyt pitäis olla oikein. 8D

   Poista
 2. Tosi kivoja lakkoja :)

  VastaaPoista
 3. Chita ja Tomoko ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Tomoko on ylikiiltävä kaveri! :)

   Poista
 4. Chita on ihanan värinen! Ihan joululakka. Sunshinekin on hieno, mutta en kyllä ymmärrä nimen ja värin yhdistelmää.
  Masonin ei näytä kovin houkuttelevalta mun mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chita on kyllä jouluisan vihreä ja tota Sunshinen nimeä mäkin ihmettelin! ;D

   Poista
 5. Carter ja Maria-Luisa. Pakko saada. Ihan pakko. :)

  VastaaPoista
 6. Voi hyvänen aika tuo Arabella miten kaunis se on!

  VastaaPoista
 7. Eiks sua ikinä ärsytä kynsilakkojen pois ottaminen ? Ittee ainaki välil alkaa ärsyttää ku joutuu hinkkaa ne pois ei sillä et ei haluis ottaa niit pois vaan kun ei jaksa. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttää joo välillä ja kannattaakin ehdottomasti käyttää foliomenetelmää lakkojen poiston helpottamiseksi. :) Itseäni lainaten siis:

   "Foliotekniikassa pienet palat vanulappua kostutetaan kynsilakanpoistoaineella ja painetaan kynnelle, jonka jälkeen laput kiedotaan ihan tavallisella pienellä palalla alumiinifoliota mahdolisimman tiukkaan pakettiin ja annetaan vaikuttaa 5-10 min. Kynsiä hierotaan sormilla ja poistetaan folio ja sen mukana vanulapun palat, jolloin kynsilakat ovat tarttuneet vanulappuun, eikä hinkkaavaa kynsilakkojen poistomenetelmää tarvita. "

   Poista
 8. Apua en kestä! Aivan i-h-a-n-i-a! Osaisitko neuvoo, mistä noita saa ja millä hintatasolla? Ja kun en tekstuureita yhtään vielä omista, niin kuinkahan vaikee niitä on poistella.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaappa postauksen loppu, sieltä löytyy linkkiä ostopaikoista ja hintatietoja. :)

   Poista
 9. Ihania noi kaikki! Oi että, mä haluun noi kaikki :)

  VastaaPoista
 10. Nuo pixiedustit on kyllä ihanannäköisiä, hinta on vähän kirpeä kyllä kotimaassa, mutta niin se on aina.. :D Jospa pääsisi jotenkin kauneusmessuille, jos siellä olisi messutarjouksia xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :) Siellä varmaa vois ollakki näistä tarjouksia, ii!

   Poista
 11. Haluaisin tietää että mitä mieltä olet ollut seppälän nails lakoista ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä, mun kynsille niissä on sopivan leveä sivellin, mutta kaikki ei siitä siveltimestä tykkää. Laatu on vaihtelevaa, pienissä pulloissa olevat glitterit ei iskeneet mutta isoissa pulloissa olevat glitterit on ihania. Cremeissä on vaihtelevuutta myös, tummat cremet on hyviä ja peittäviä, vaaleammissa on raidoittumisvaaraa. Jos sulla on joku erityinen sävy mielessä, niin kysy pois jos osaisin antaa arvioita tai toki voit tuolta oikealta Kynsilakkamerkkitunnisteista katsoa Seppälä-tunnisteen alta lisää arvioita noista lakoista. :)

   Poista
 12. Oon kauan miettinyt tätä asiaa, että aina kun sä saat noita uusia lakkoja ja kuvaat ne tänne, niin lakkaatko kaikki värit samana päivänä vuoron perään vai pidätkö sitä lakkaa esim. päivän kynsilläs ja seuraavana päivänä otat taas uuden lakan käsittelyyn? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu vähän siitä että kuinka nopeasti suunnittelen tekeväni postauksen tai tarvitsevani kuvat kaikista. Jos haluan postata nopeasti niin lakkailen, otan kuvat ja poistan ja laitan seuraavat saman tien kynsille, mutta esim. just näiden PixieDustien kanssa pidin näitä muutamaa päivän ja seuraavana lakkasin seuraavat. :)

   Poista
 13. Haluaisin tietää että mitä mieltä olet ollut seppälän nails lakoista ?:) Haluaisin myös että vastaisit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^ Vastattu nyt ylempänä. :)

   Poista
 14. Osaatko kertoo että vahingoittuuko kynnet miten paljon siitä jos repii kynsilakkoja pois? :D hehheh oli stressaava tentti tänään ja tuli vähän revittyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaahan ne lähteä liuskoittumaan ja repeilemään jos on lakka kovasti kynnellä kiinni ja sitten repii lakan irti ja lähtee omaa kynttä mukana. Tiedän tunteen, stressaavissa tilanteissa pitäis pitää sormet irti kynsilakoista! ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)