torstai 19. syyskuuta 2013

Aakkoshaaste: U niin kuin Mix and Match -kynnet

Mulla ei ollu käyttämättömissä U:lla alkavia lakkoja, joten piti taas kehittää jotain muuta. Oon ihastellu blogeissa ns. mix and match -kynsiä, eli kynsiä, joissa kynnet on koristeltu erilaisesti toisiinsa nähden, mutta joissa on kuitenkin jotain samaa. Otin käyttämättömistä neljä lakkaa ja väkersin seuraavanlaiset kynnet.Kynsillä:

Essie - Rock The Boat (sininen, saatu)
Essie - Naughty Nautical (vihreä, saatu)
Zoya - Kerry (keltainen, saatu)
Yes Love - D5
+ niittejä (saatu)
+ strassejaEssien Naughty Nautical -kokoelma on ollut järjestään hyvälaatuinen, tosin tuo vaaleansininen Rock The Boat oli aika ohut. Sain kuitenkin kolmella kerroksella helposti nämä peittäväksi kynsille. Tuo sinivihreä kokoelman nimikkolakka Naughty Nautical ei vain pääse kuvissa oikeksiinsa, mutta olette varmaan nähneet sitä Citareiden, Anttiloiden yms. ständeissä. :) En voisi enemmän fanittaa Essien ns. suomisivellintä eli leveähköä sivellintä. :) 

Eniten jouduin pähkäilemään etusormen kanssa, että mitä siihen keksin koristeluksi. Tein nää poissa kotoa, eikä mulla ollu juurikaan muuta ku näitä lakkoja ja strasseja ja niittejä mukana. ;D Niin ja pilkutin tietysti, jotta sain tehtyä nuo pikkurillin lakkaukset. Tuosta keltaisesta Zoyan Kerrystä sen verran, että se on ollut mulla koko kynsilläkin tässä jokunen aika sitten, mutten ottanut kuvaa silloin. Totesin vain, että sillä saikin kivan peittävää tulosta jopa mun kynsille, olin varautunut erittäin näkyvään kynsirajaan, mutta kolme kerrosta riittikin peittämään. Tosi positiviinen yllätys tuollaiselta glassflecked keltaiselta.

Niittejä taisin kokeilla elämäni toisen kerran ja edelleen täytyy todeta sitä samaa: tykkään, kun ne ei jää juurikaan ulkoneviksi, sillä niiden pohja on ontto, eli ne pystyy painamaan tosi tiukasti kiinni lakkaan. Tästä syystä koen, että ne pysyy mulla myös strasseja paremmin, vaikkakin strassitkin pysyy mulla tosi hyvin.

Tämmöisen mix and match -tyyliin sekametelisoppa-kynnet oli kyllä kiva tehdä, täytyy piakkoin kokeilla uusiksi! :) Sopii päättämättömille persoonille, jotka tahtovat kynsilleen vähän kaikenlaista yhtäaikaa. ;)

Mitä tykkäätte kynsistä ja ootteko tehneet näitä mix and match -kynsiä? :)

10 kommenttia:

 1. Tykkään melkein eniten tosta etusormen koristelusta :) Kivat kynnet kaikenkaikkiaan!

  VastaaPoista
 2. Munkin lemppari on tuo etusormi! :) Ihanat värit <3

  VastaaPoista
 3. Nätit! Muutaman kerran on tullut tehtyä ja tykkään tän tyylisistä kynsistä, kun ne on siinä helpot, ettei tarvi saada onnistumaan kahta samanlaista:oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jep, se on kyl totta! ;D

   Poista
 4. Ihanat kynnet! Niíssä on kaikki mun lempivärit :)) ja diilaako joku sulle nuo yes loven lakat vai ostat sä ite ja jos ostat ite nii mistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Oon ostanu kirpparilta noita Yes Loveja parit, muualla en oo niitä nähnytkään. :o

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)