perjantai 6. syyskuuta 2013

Mustavalkoinen geelilakkaranskis

Hakusanojen perusteella tänne blogiin päädytään tosi usein geelilakkaukseen liittyvillä hauilla, joten tässä olisi taas geelilakkaukset! Nämä on tehty veljen tyttöystävän luonnonkynsille hänen toiveidensa mukaisesti.

Käytin lakkaukseen Sensationailin valkoista geelilakkaa nimeltään White Lily ja Sensationailin väritöntä base & top-geelilakkaa sekä erikokoisia strasseja ja helmiä.


Käytin näissä:

Sensationail - White Lily (valkoinen geelilakka, saatu)
Sensationails - Gel Base & Top Coat (väritön geelilakka, saatu)
+ strasseja ja helmiä 

Lisätietoa Sensationail -geelilakkauksesta löytyy täältä ja täältä löytyy juttua noista uusimmista väreistä. Kyseessä on siis led-lampun avulla kovetettava geelilakkaus.

Eli näiden proseduuri meni seuraavasti: viilaus, cleanser, primer, base& top geelilakka (kovetus), valkoiset kärjet (kovetus), base & top geelilakka, koristukset (kovetus) ja base & top geelilakka (kovetus). Näiden teossa tais mennä kyllä pari tuntia, sen verran noiden koristeiden kanssa sai ährätä. ;D Lakkaus on nyt viikon vanha ja kuulemma muutamia strasseja on irtoillut, mutta muuten ei vissiin oo ihmeempiä kulumisen merkkejä.

Tämmöistä tänään, ootteko tällaisten ranskisten ystäviä? :)

14 kommenttia:

 1. Kaikki kynnet on kärjistä ihan erimalliset niin aika hassun näkönen, näin läheisistä kuvista näkee kunnolla kaikki pikkuvirheetkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ne on mallin omat luonnonkynnet, joita en lähtenyt muotoilemaan, viilasin ainoastaan päältä, jotta saa geelilakan tarttumaan kunnolla. :)

   Poista
  2. No vaikka mäkin teen geelejä omiin kynsiin tai tippeihin niin mä katon aina että kärki on saman mallinen ite en tykkää kun jokanen on tolleen ihan erikaliiperiä

   Poista
  3. Kukin tyylillään, kyllä mäkin omiin kynsiin saatan tehdä asiat eri tavoin, mutta kuten sanottu, nämä on tehty mallin toiveiden mukaan, ei mun. :)

   Poista
  4. Eipä noissa näytä olevan kuin toinen nimetön hieman suorempi kuin muut kynnet, mutta kait sekin voi jotakuta haitata.. :D Tosi hienot, tykkään!

   Poista
  5. Kiitos, kiva että tykkäsit! :)

   Poista
 2. ranskikset on ihan sika hyviä :3 ite tykkään eniten juustopurilaisen ja pepsi maxin kanssa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paitsi BigMac juustohampurilaisen tilalta!

   Poista
 3. Mä oon juurikin tällaisen vähän koristeellisemman ranskiksen ystävä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii, kiva kuulla, samoin! ;D

   Poista
 4. Voi että, onpa hienot! Tosi kauniit ja yksinkertaiset, suorastaan harmittaa että lakkaan omia kynsiäni niin paljon ettei ranskiksia voi kynnen keltaisuuden takia laittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitostan! Tällä mallilla oli niin upean värinen kynsipeti, että ei tarvinnut mitään ranskislakkaakaan alle, mulla kanssa paljon kellertävämmät kynnet. ;D

   Poista
 5. Ihanat! :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)