sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Syksyn aloituksen viralliset kynnet

Tajusin tuossa jokunen päivä sitten, että nythän on tosiaan syksy! Ihan outoa, aika menee aina niin nopeasti näin jälkikäteen ajateltuna. Opiskelut jatkuu ja kohta tulee sateet, kylmyys ja pimeys. Hyrr. Silti tykkään kyllä jotenkin syksystä paljon, syksy on aina jotenkin uuden alku. Tänä syksynä tuo uuden alku onkin ihan konkreettinen, melkeinpä kaikki mun elämässä muuttuu johonkin suuntaan.


Kynsillä: 

OPI - Royal Rajah Ruby
+ siirtokuvatSyksyn sävyjä ovat perinteisesti olleet murretut sävyt, ruskeat, harmaat, luumut jne. Yleensä en oo ollenkaan vuodenaikauskollinen värien suhteen, mutta tänä vuonna olen huomannut tiedostamatta säästelleeni niitä tummia sävyjä syksyä varten ja kuluttaneeni melkein kaikki neonit ja kirkkaat värit jo kevät-kesällä. Ajattelinkin nyt kutsua näitä virallisiksi syksyn aloituksen kynsiksi, vaikka tiedän, että en voisi koko syyskautta lakata vain murretuilla sävyillä ja nytkin mulla on kynsillä pinkki indielakka sateenkaariglitterillä. Syksy ei oo mun väriaikaa, sillä fanitan kirkkaita ja söpöjä värejä, mutta nyt vois taas innostua oikein syyn kanssa synkistelystä ja murretuista sävyistä.

Kynsillä mulla on tässä OPI:n Royal Rajah Ruby, joka on kaunis punaruskea shimmerlakka. Laadussa ei ollut moittimista, eikä levittyvyyskään ollut mitenkään poikkeuksellinen. Nätti, perus kynsilakka siis. Simppeleiden koristeluiden virkaa toimittivat tänään kukka-aiheiset siirtokuvat. Siirtokuvista/water decalseista kysellään välillä tutoa ja täältähän löytyy semmoinen.

Mitä tykkäätte kynsistä? :) Mun kynsilakkavuodenaika olisi selkeästi kevät-kesä (pastelleja ja neoneita), mikäs teidän? :) Jos ajateltais, että kevät on pastelliaikaa, kesä kirkkaiden värien aikaa, syksy murrettujen sävyjen aikaa ja joulu on glittereiden ja voimakkaiden, tummien sävyjen aikaa.

23 kommenttia:

 1. Ihanat! Itse taivun selvästi syksyyn ja jouluun :D

  VastaaPoista
 2. Upeat, rakastan tuota OPIa pohjalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, se on kaunis lakka kyllä! :)

   Poista
 3. Hienot kynnet! Syyslakaksi pidin OPI:sta yllättävän paljon. Mulle kun yleensä mieluisimpia värejä on pastellit ja muut vaaleammat värit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis, jep, pastellit on munki makuun! :)

   Poista
 4. Hieno lakka tuo OPI.

  Kyllä minulle on luontevinta käyttää syksy/joulu värejä, vaikka kyllä minä pikkuhiljaa alan lämmetä myös pastelleille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä nätti! :) Voih, miten voi olla tykkäämättä pastelleista! ;D

   Poista
 5. Kauniit! Mun kynsilakkavuodenaikani on ehdottomasti syksy: kaikki ihanat ruskeat, punaiset, murretut violetit ja luumut, harmaat, petrolit... oijoi! ♥ Kyllä kevään pastellitkin on mieluisia, mutta syksy vie voiton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Hih, jotenkin oonkin hoksannut, että tykkäät tummemmista sävyistä. ;

   Poista
 6. Simppelit mutta niin klassisen kauniit kynnet. Mulla on just heikkous ton tyyppisiin lakkoihin.

  Itse en osaa oikein sanoa, että minkä vuodenajan värit ois eniten mun mieleen kynsillä. Pastellit, iloiset ja heleät värit ja syvät värit on kaikki niin kivoja. :D Hyvin oot muuten luokitellut, että Kevät, Kesä, Syksy ja JOULU. :DD

  Itse tykkään luokitella syksyyn kaikki tummat ja lämpimät värit, kuten punainen ja talveen tummat ja kylmät, kuten sininen. Kesään kuuluu iloiset värit, kuten pinkki ja kevääseen hempeät pastellit sekä raikkaat värit. Mutta kaikkia tulee kyllä käytettyä vuodenajasta riippumatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haha, hupsista vaan tosiaan, noo talvi kun joulu eiku.. 8D

   Poista
 7. Kauniit kynnet. En osaa sanoa, että minkä vuodenajan värit eniten viehättävät. Näin syksyn alkaessa tummat murretut värit miellyttävät eniten, mutta tiedän, että kevään koittaessa pastelliset värit taas eksyvät hyppysiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo, ehdottomasti eniten ne tummat iskee kyllä just syksyn koittaessa!

   Poista
 8. Näillä kynsillä on varmasti hyvä aloittaa syksy! Nää on musta tosi kauniit ja elegantit! :)
  Itse ehkä lakkailijana taivun sun tavoin kevät-kesä-sesonkiin ja syksy pitää voimakkaasti toista paikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Jep, kevät-kesä on paras!

   Poista
 9. Oooi! Nää näyttää tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 10. Mä oon kans niin kausiväri-uskollinen, että oon säästäny ksikki matat ja tummat syksyyn, kesällä olin kirkkailla ja raikkailla kynsillä!

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Tämä ei liity tähän postaukseen millään tavalla, mutta halusin vain tietää että oletko kokeillut/ajatellut kokeilla kynsifolioita? Itse olen harkinnut kynsifoliorullan ostamista ebaysta. Tarviiko siihen myös jonkilaista kynsiliimaa? Olen katsonut muutaman youtube tuton asiasta ja toisissa käytetään myös liimaa ja toisissa ei. Katsoin myös ebayn tarjontaa kynsiliimoista, mutten oikein tiedä mikä olisi hyvää. Oletko kokeillut kynsiliimaa? Onko suositella mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon monesti katsellut niitä kyllä nettikaupoissa, mutta en oo vielä tullut hankkineeksi. Katsotaan josko saisin hankittua joskus niitäkin! ;D Ne näyttää kyllä mielenkiintoisilta, niillä varmaan sais kaikenlaista kivaa aikaiseksi. Yleensä kai käsittääkseni niitä käytetään ns. folioliiman kanssa.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)