lauantai 12. lokakuuta 2013

Kaunis, värivaihtava kameleontti

Ihan ekaksi tahdon kiittää kaikkia edelliseen postaukseen ihania kommentteja jättäneitä. :) Ihanaa, että kommentoitte! Tänään ollaan vähän positiivisemmissa jutuissa, nimittäin mulla ois teille esittelyssä kynsilakka, joka ehkä näyttää pullossa aika tavalliselta pinkiltä, mutta kun laitat sitä kynsille, niin se näyttää joka kerta erilaiselta, kun vilkaiset kynsille. Siis mitä ihmettä? Kyseessä on lämpötilan mukaan väriä vaihtava kynsilakka.

Sain valita Edgy Polishilta testattavaksi lakkoja ja sain seuraavanlaiset ihanuudet itselleni.



Gloss N' Sparle - Sleepy Head & Coco Allure - Cleopinktra & Pretty & Polished - Pretty Chameleon

Kuvassa Gloss 'N Sparklen Sleepy Head, Coco Alluren Cleopinktra ja  Pretty & Polishedin Pretty Chameleon. Kahdesta ensin mainitusta tulee myöhemmin kuvia kynsillä, tämä postaus on omistettu kauniille kameleonttilakalle.

Edgy Polish on ruotsalainen firma, joka myy lähinnä indielakkoja ja lisäksi jotain koristelutuotteita. Nää tavarat tuli mulle kahdessa päivässä, joten nopeaa toimintaa oli! Postikulut kaupassa on Suomeen toimitettuna 6,80 euroa ja tulleista ei luonnollisestikaan ole pelkoa, kun ollaan EU:n sisällä. Lakkojen hinnat ovat oletuksena kruunuissa, mutta kaupan vasemmasta reunasta pääsee valitsemaan rahayksiköksi myös eurot. :) Kaupasta löytyy merkeistä edustettuna muutamia mainitakseni mm. Cirqueta, Darling Divaa, Different Dimensionia, Dollish Polishia, Glitter Galia, Happy Handsia, Rainbow Honeyta ja Shimmer Polishia

Näihin Edgy Polishin postauksiin lisään postauksen loppuun englanninkielisen tiivistelmän ulkomaisia lukijoita varten. :)


Pretty & Polished - Pretty Chameleon

Kynsillä:

Pretty & Polished - Pretty Chameleon (saatu)

Pretty & Polished - Pretty Chameleon

Kynsilakka siis muuttaa väriään ilmaston ja oman lämpötilan mukaan. Lakka on välillä kynsillä kokonaan vaaleanpunainen, välillä kynnen kärjet ovat pinkit ja välillä kynnet ovat kokonaan pinkit tai jotain näiden väliltä. Lämpimässä kynnet ovat vaaleammat ja tummuvat kylmemmässä. Tällä hetkellä mulla on tikkusuorat tummemman pinkit tipit kynsissä ja vaaleanpunainen pohja. :)

Lakka oli ohut, mutta hyvin kontrolloitavissa. Olisin toivonut lakan olevan peittävämpi, mutta toisaalta tällaisessa alati muuttavassa lakassa kärkien kuultaminen ei niin häiritse, kun värit vaihtuu kuitenkin kokoajan. Pretty Chameleonissa on pientä shimmeriä, josta voidaan olla montaa mieltä, se on kaunis, mutta tietyssä tilanteessa se näyttää roskamaiselta tai jopa siltä että kynnellä olisi kuplia.

Loppuun mulla on vielä lyhyt video tästä vaihtelusta. Pitkästä aikaa video, kun olis ollu vähä haastavaa näyttää tätä vaihtelua kuvissa. ;D




Summary:

Hello to Sonnela's international readers! I'm cooperating now with Edgy Polish and since it is Swedish company I also write short summary in English for these blog posts. Even though I write my posts in Finnish, you can always write me comments and questions in English or Swedish too! :) Today I tested a nail polish from an indie company Pretty & Polished. Pretty Chameleon is nail polish that changes it's appearence by temperature and most of the time in my nails Pretty Chameleon is light pink and shifts to darker pink. I like it, because it is always exciting to see what my nails looks like this time. Pretty Chameleon has thin consistency but it is also controllable and easy to apply, so the thinness doesn't really matter in this kind of nail polish. This polish has little magenta and turquoise shimmer too! It is cute, but I personally would have preferred this polish more without it. Since color-shifting is a bit difficult to capture to the pictures, I also shot a short video about this shifting. In the video there's the warm water on the left and cold water on the right.  What do you think about this nail polish? :)

Mitä tykkäilitte? :)

34 kommenttia:

  1. Voi että on sitten ihana lakka

    VastaaPoista
  2. Aika siisti lakka. :D Tommosia ois kyllä kiva olla itelläkin pari.

    VastaaPoista
  3. Ooh, ihana! Ja hieno tuo "liukuefekti" :D

    VastaaPoista
  4. Vau, onpa jännä lakka :)

    VastaaPoista
  5. Ihania lakkoja oot saanut

    VastaaPoista
  6. Wooou, tosi hieno lakka! Aaaaaa! :D Must have!

    VastaaPoista
  7. Wau niiin siisti lakka!!! :D katoinki facebookissa, että olit tehny liukuvärjäystä mutta ei, se oliki tämä lakka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, veikkaan että pari muutaki erehtyny mutta tosiaan vaan yks lakka kyseessä. :)

      Poista
  8. Tämä on vain minun mielipide,joten älä pahastu! Sulla on mielestäni liikaa tekstiä, muuten todella ihana blogi:D
    Ja ihanat kynnet!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tokikaan pahastu, oon ite joskus samaa mieltä, mutta kun en voi rajoittaa tätä tekstin tuloa, sorppa. ;D Ja kiitos!

      Poista
  9. Ihana toi paketti! Harmi kun noita lakkoja ei taida täältä "rapakon toiselta puolelta" saada minkään liikkeen kautta, vaan lakkoja joutuisi tilailemaan netistä... No jospa sitten kotona katselisi ensivuodelle jotain tilauksen poikasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, indiemerkkejä ei vielä Suomen markkinoilla ole kyllä myynnissä, ainakin tuolta Edgy Polishilta tilaamista uskallan tämän kokemukseni perusteella suositella! :)

      Poista
  10. Ihana lakka! Kävin katsomassa jo tuolta nettisivuilta värivaihtoehtoja ja sen violetin lakan haluaisin kyllä ehdottomasti hankkia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii, kiva että löysit mieluisaa ostettavaa. :)

      Poista
  11. Lol, bloggerissa kun nakyi tuo eka kuva, niin katsoin ihmeissani, etta miksi siina on terveysside.. :D Mutta lakka nayttaa kivalta!

    VastaaPoista
  12. Aika jännä lakka. Oi, luin juuri edellistä postaustasi kun on jäänyt blogin lukeminen hetken tauolle näytön takii, mut oikea päätös oli, vaikka varmasti se ei ollut helppo. Tseppiä kovasti sulle! :)

    VastaaPoista
  13. miuta kiinnostaisi nähdä miten tuo toimisi värillisen tai valkoisen lakan päällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyis varmaan koklata, veikkaan, että yhdellä kerroksella valkoisen päällä saattais olla aika raitainen. :o

      Poista
  14. Kommentoin varmaan ensimmäistä kertaa, mutta ihan oikeasti VAU, pakko saada tuollainen! Aivan mahtava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että kommentoit, tuo lakka on kyllä oikeasti tosi hieno! :)

      Poista
  15. Mulla on itselläni niitä Ruby Wingin lakkoja - vielä kokeilematta. En ole vielä oikein sisäistänyt sitä että yksi lakka vaihtaa väriä oikeasti. Toi oli tosi kiva, että olit laittanut tuon videon, niin näki miten se oikeasti toimii - Kiitos :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja ne Rubythän kyllä itseasiassa muuttaa väriä auringon uv-säteiden mukaan, eli niissä muuttuu koko kynnen väri toiseksi. Näissä muuttuu lämpötilan mukaan, eli ovat usein hieman eri värisiä eri kohdista kynttä. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)