perjantai 5. elokuuta 2016

Colour me

Ostin ihan värittelytarkoitukseen Born Pretty Storen eBay-kaupasta isoja kukkia sisältävän laatan. Huomasin vasta kuvion kynnelle laittaessani, että kuviot on niin isoja, ettei kukkia saa yhdelle kynnelle yhtä useampaa. Niinpä piti hieman soveltaa värittelyä. 

Kynsillä:

Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
+ koristeluissa:
OPI - I'm Never Amberrassed
OPI - I Can Teal You Like Me
OPI - Don't Violet Me Down
OPI - Be Magentale With Me
+ leimauksessa: Essence stamp me! Black & Born Pretty Store BP-24

Otin OPI:n Sheer Tintsit käyttöön värittelyssä. Jotenkin terapeuttista puuhaa kyllä toi, kun ensin on valkoinen kynsi, sitten mustavalkoinen kuvio ja lopulta läpikuultava väritys kynsillä. Juurikin jellyt/sheerlakat toimii tämmöisissä lakkauksissa parhaiten. :)


Pst. Oletteko huomanneet tuolla oikealla sivubannerissa olevan Nur Bestenin alekoodin?  Sonnela on nyt yhteistyössä Nur Bestenin kynsikoristekaupan kanssa ja siitä hyvästä te saatte alekoodin. Käyttämällä alekoodia MH10 saatte normaalihintaisista tuotteista 10 % alen. Tuolla on esimerkiksi paljon kaikkia ihania leimauslakkoja, laattoja ym ym. Esittelen teille testiin saamiani tuotteita sitä mukaa kun käytän niitä. :)Oottekos te tykästyneet värittelemään leimakuvioita tällee, mitä pidätte mun aikaansaannoksesta? :)


2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)