perjantai 12. elokuuta 2016

Syksyn toiveikkaat kynnet

Kynsien pohja on tänään synkkä, mutta muuten kynsissä näkyy mun ajatusmaailma syksystä: jotain uutta ja tuoretta alkaa versoa!

Kynsillä:

Faby - Are You AC Or DC? (musta shimmer, saatu)
+ leimauksessa: Born Pretty Store - Stamping Polish #12 (saatu) & Bundle Monster BM-208, BM-309 & S4-fauxnadlaatta
+ strassitOon aina lempivuodenaikaa kysyttäessä vastannut, jotta syksy se on paras. Syy tähän on se, että syksy on ainakin mulla itselläni ollut aina jonkin loppumista ja jonkin uuden alkua. Kesätyöt päättyvät, uusi lukuvuosi alkaa, uusi työ alkaa jne. Ystäväni kanssa jaksamme aina vääntää siitä, onko elokuu syksyä vaiko kesää. Hän, muutenkin kesän kannattajana on sitä mieltä, että elokuu on vielä täysin kesää, kun itse taas miellän elokuun jo syksyksi. Aina sanotaan, että koulut alkavat syksyllä (=elokuussa!) pois lukien tietysti korkeakoulut, mutta kyllä tämä on pettämätön teoria. Elokuu on uudenalkua ja syksyä.

Kynsillä on pohjana Fabyn Are You AC Or DC? joka on tuollainen hyvin tumma, sanoisin että musta shimmer. Tässä shimmer on vihertävää, nätti lakka ja sopii ehdottomasti syksyyn. Halusin pistää Nurbesteniltä saamani BPS:n vihreän leimauslakan numeroa #12 tosi koitokseen, sillä halusin nähdä, miten tuollainen vaaleahko vihreä näkyy noin tumman päällä. Kuten kuvasta näkyy, niin hyvinhän se toimii ja näkyy mustan päällä. Nää Born Pretty Storen leimauslakat on olleet kyllä tähän asti kaikki positiivisia ylläreitä, vaaleatkin cremet näkyvät hyvin tummien sävyjen päällä. :) 
Mitäs ootte mieltä, sopiiko tällaiselle tummalle pohjalle tuollaiset köynnökset? Ja hei, mitä te ootte mieltä, onko elokuu kesää vai jo syksyä? ;)


14 kommenttia:

 1. Upeat upeat upeat!! <3 Elokuu ei oo enää kesää mutta ei se oo vielä syksyäkään. Se on niitten välistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ;D Totta, se on semmosta siirtymäaikaa syksyyn. ;)

   Poista
 2. Tuntuu, että riippuu aina vähän säästä, onko elokuu syksyä vai kesää. Usein elokuussa tulee vielä ihanan lämpimiä päiviä, mutta toisaalta niin kuin sanoit, koulut alkaa jne. Kompromissi, ehkä elokuun alkupuolisko on kesää ja loppu syksyä? :D Kivan erilaiset syksykynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joo, tuntuu tosi kesäiseltä joskus elokuun alku, melkein lämpimintä aikaa monesti. Toi on totta, sen vois melkein jakaa kesään ja syksyyn. ;D Kiitti!

   Poista
 3. Elokuu on jo syksyä :D Mä olen myös syysihminen ja pimenevät vielä kuitenkin lämpimät illan on niin mukavia, ja sitten taas syyskuun kirpakat aamut kun yöllä on voinut käydä jo pakkasella <3 Kynnet on kivat ja vihreet köynökset sopii tosi hyvin ton Fabyn kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Syksy on parasta aikaa kyllä!

   Poista
 4. Tosi nätti lakkaus! :3 Elokuu on mun mielestä sekä että, se on siirtymävaihe kesän ja syksyn välillä :D Mulla usein kesäloma jatkuu vielä elokuulle, mutta kyllä ilmoista huomaa, että ne loppukuuta kohti viilenevät ja illat pimenevät :3 Tykkään kyllä molemmista vuodenajoista, joten sinänsä ei väliksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! ;D Tottajoo, jonkinlainen siirtymävaihe se on.

   Poista
 5. Tänä vuonna elokuu on jo ehdottomasti syksyä, ei aivan näin viileäksi ja sateiseksi olisi kyllä vielä tarvinnut mennä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotin kanssa, että elokuu vielä tarjoaisi lämpöä. :o

   Poista
 6. Elokuu on mulle ehdottomasti vielä kesää - joskin loppukesää :) Jos elokuuta ei lasketa kesäksi, niin eihän sitä jää jäljelle juuri mitään! :D Mutta mä ajattelen näin varmasti koska rakastan kesää enkä tykkää syksystä. Inhoan sitä kun ihana vihreä luonto alkaa ympärillä rapistumaan ja lopulta kuihtuu pois. Kärsin myös kaamosväsymyksestä ja syksy vie ajatukset siihen pitkään pimeään jaksoon. Ja vesi vaakatasossa, yäk! Mutta sun kynnet on nam! Nuo köynnökset näyttää tummalla pohjalla tosi hienoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ehkä mä oon niin pessimisti nimenomaan, että elokuu ei enää kesää oo, ku se kesä on niin lyhyt muutenkin. :'D Mutta joo, ymmärrän kyllä tuon kun kesä lähtee pois ja tilalle jää kuivuneet lehdet, niin se on jokseenkin masentavaakin. Vaikka alkusyksy on ihanan värikäs! Ja kiitos! :)

   Poista
 7. Kivat kynnet. Tosi hyvin leimaa tuo vihreä! Elokuu on vähän molempia. Se on kesän loppua ja syksyn alkua :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)