perjantai 19. elokuuta 2016

Merihenkiset terveiset hololle

Mitä on käynyt mun hololakkainnostukselle? En ymmärrä. Kesä alkaa olla oikeasti ohi ja oon lakannut kynnet hololakalla koko kesänä kaksi kertaa, siis vain KAKSI! Tää on toinen niistä kerroista ja nyt saan kynnet esille jopa blogiin asti.

Ennen olin niin tarkka siitä, että kesällä tulee käytettyä holoja, kun ne raukat eivät Suomen pitkässä talvessa pääse edukseen ollenkaan. Jostain syystä tänä kesänä on tullut lakattua ihan millä lystää, mikä on toki hyvä asia. Oikeastihan se pitäisi mennä juuri niin, että lakataan sillä millä huvittaa, eikä sillä mikä sopii vuodenaikaan tai muuhun, jos se ei se kerran itseä innosta.

Kynsillä:

Glitter Gal - Marine Blue (sininen holo, saatu)
+ vinyylit: RockNailStar Sea (saatu) & Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
+ strassitInspis koristeluihin lähti Glitter Galin upean sinisestä lakasta nimeltä Marine Blue. Koristeluihin piti saada merihenkistä juttua ja vinyyleissähän mulla oli sopiva ankkuri valmiina. Pieni ripaus punaista saatiin mukaan noilla isoilla strasseilla. Jotenkin kovasti tykkään tästä väriyhdistelmästä. :)

Mites teidän holoinnostus, onko tänä kesänä tullut kulutettua holoja? :) Ja mitä ootte mieltä lakkauksesta?

6 kommenttia:

 1. Koskaan ei oo liian myöhäistä hololle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, holoilla voi aina. ;)

   Poista
 2. Sun koristelut on kyllä aina hurjan kivoja, oman tyyliini kaltaisia! Pidät kynsi-innostustani yllä :) ja aiheutat lompakkooni ikäviä koloja.. :D
  T. harvoin kommentoiva ihastelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kun kommentoit nyt! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)