maanantai 22. elokuuta 2016

Uusi mahdollisuus kynsiblogien seurantaan

Viikko on hyvä aloittaa uusilla ja mukavilla uutisilla! Nimittäin Facebookiin on perustettu Kynsiblogit -niminen sivu, josta tykkäämällä pysyy helposti perillä uusista postauksista kynsiaiheisissa blogeissa. Sivu kokoaa yhteen suomalaisia kynsiblogeja ja tarjoaa blogisteille mahdollisuuden jakaa postauksiaan ja lukijoille mahdollisuuden saada heti ilmoitus blogien postauksista. 


Oletko aktiivinen kynsibloggaaja? Tällä hetkellä sivustolle on mukana julkaisemassa postauksiaan kymmenen blogistia ja toivomme, että saisimme mukaan lisää aktiivisia kynsibloggaajia, jotta tarjonta sivuston alla olisi mahdollisimman laaja. :) Jos olet aktiivinen kynsibloggaaja ja kiinnostunut liittymään Kynsiblogeihin julkaisijaksi, niin laita meille sivun kautta viestiä Facebookissa.

Sivuston tarkoituksena on helpottaa blogien seuraamista ja kommentointia ja tuoda lukijoiden tietoisuuteen myös uusia kynsiblogeja. Näin ollen sivuston tykkääjiksi ovat tottakai tervetulleita kaikki kynsistä kiinnostuneet, eivät vain kynsibloggaajat. Tykkäämällä sivusta pysyt perillä kynsikoristeluiden uusimmista suuntauksista ja saat heti ilmoitukset uusista kynsiaiheisista postauksista. 
2 kommenttia:

  1. Tuohan on tosi hyvä idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisi kätevää, jos saataisiin mahdollisimman moni aktiivinen kynsiblogi tuonne sivulle! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)