maanantai 28. helmikuuta 2011

300 lukijaa ja yllätetty kommentoija!

Ooo, Sonnelalla on nyt näköjään jo yli 300 lukijaa Bloggerin kautta, voi miten ihanaa! :)

300 lukijaa, joten päätin, että kolmas kommentoija joka kommentoi sen jälkeen, kun 300 on täynnä Blogger-lukijoissa, saa pikku-yllärin!

3. kommentoija onkin nyt löytynyt, eli Eve, laitatko tähän kommenttiboksiin sähköpostisi, niin pistän yllärin tulemaan! :))

ISO ISO kiitoskiitos kaikille, jotka seuraavat, Blogilistalla, Bloggerissa, Bloglovinissa, Facebookissa tai ihan muuten vaan!
:)

Ps. Tämä oli muuten 400. blogikirjoituskin, jee!

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kynnet kuin korut

Kuten eilen mainitsin, piti laittaa näihin Electric Lilac-kynsiin vähä jotain koristelua ja toteutin alustavan suunnitelmani.


Mä tykkään näistä NIIN paljon, musta nää on tosi kivat. Kuitenkin tehdessäni näitä meinasin luovuttaa n. sata kertaa, kun kuviot luiskahteli kynnellä ihan hulluna eivätkä tulleet kokonaisina stamperiin. No sitten muistin, että mulla oli uusi, hiomaton stamper käytössä ja otin sen vähän lasiviilakäsittelyyn ja johan alkoi toimia!

Kuvioinnissa käytin siis Cesarsilta tilattua Konadin m77-laattaa ja sen kaulakoruhörskä-kuviota. Olis ollu ehkä kivempi, jos ois ollu nuo lilat kaulakorustrassit isommat, mutta en halunnut ruveta enää korjailemaan kun olin jo takunnu näiden kanssa.

Blogger ja Blogilista vissiin takkuaa ihan huolella noiden uusimpien blogipäivitysten kanssa, mutta toivottavasti asiat korjaantuu pian! :)

Mitä piditte päivän kynsistä?

lauantai 26. helmikuuta 2011

Lakkarakkaita

Tuntuu, että sain taas pitkästä aikaa myös omaa silmääni miellyttäviä kuvia kuvamössön sijaan, nyt vaan toivon, ettei Blogspot mössää näitä liiaksi.

Okei eli eilen vilautinkin teille uusia lakkaostoksia ja nyt näytän niitä vähän tarkemmin.


Yllä olevat kolme lakkaa siis ostin Sallalta hetki sitten, en ymmärrä miten se malttoi luopua noista (hyvä vaan niin sainpahan ne itselleni, kjäh) !


Swatchasin ne kiekolle, värit menevät näin: 16. Electric Lilac 17. Moulin Rouge 18. Rich & Famous, kaikkia kaksi kerrosta, ilman päällyslakkaa (vaikka tuo R&F näyttää tosi kiiltävältä näköjään ilmankin!)

Tuo numerolla 19. häämöttävä lakka on muuten se aiemman postauksen murheenkryyni, eli Coloraman Tutti Frutti. Hyh.

Halusin ensimmäisenä ehdottomasti kokeilla listani glitterlilaa Electric Lilacia ja pistin sitä kaksi kerrosta kahden Depend Nr. 159 kerroksen päälle ja tältä se näyttää:


Electric Lilac on yksi niistä kynsilakoista, joita olen katsellut, mutta en ole koskaan saanut lisättyä nettikaupoissa koriin saakka. Olen pelännyt, että se on tuollainen Tutti Frutin kaltainen hailakka ja mitäänsanomaton, mutta minusta tämä on kyllä kaikkea muuta! Tokikin alla oleva lakka merkkaa paljon, tässä alla oli siis vaalean violetti cremelakka, joten tulos on sen mukainen. Miltähän tämä EL näyttäisi mustan lakan päällä? Täytynee testata. Tänään täytynee myös koristella nämä kynnet kivasti, yksi idea onkin jo valmiina.


Yllä vielä kuva vertailun vuoksi. Kyllä se alla oleva lakka aika paljon vaikuttaa, yksinään tätä Electric Lilacia en ehkä käyttäisi.

Joku muuten ehkä saattoi huomata, että kynsistä on lähtenyt mittaa pois. Eilen vähän lyhentelin, siitä syystä, että ne olivat makuuni jo hitusen liian pitkät. Eivät onneksi olleet mitenkään erityisen huonokuntoiset, mutta tykkään kynsistä tiettyyn pituuteen saakka ja sitten ne on pakko lyhentää.

Se hetkeksi siitä Electric Lilacista ja kynsistä, veikkaan kyllä, että tulette kuulemaan lisää kyseisestä lakasta. Nyt kuitenkin esittelyyn toinen lempparini tästä lakkasaalista, nimittäin Moulin Rouge:


Moulin Rouge on tuollainen punainen jellypohjainen glitterlakka (älä Salla tapa mua, jos sanoin väärin), tää on ihana! Siellä uiskentelee pikkuruisia sinisiä, vihreitä, kuparisia, pinkkejä ja kultaisia glitterhippusia, tämä ON ihana! :D Tämänkin tahdoin itselleni, vaikken ole aiemmin kys. lakkaan törmännyt muistaakseni missään, kumma juttu. Googlettelin kuitenkin swatcheja ja tämä heti otti silmiin positiivisesti. Punaisia lakkoja minulla ei muutenkaan kovin montaa ole.

Sitten kolmantena lakkana (pitihän se kolmaskin ostaa, kun samoilla postikuluilla sai) Rich & Famous. Tämä on kanssa yksi sellainen, jota olen miettinyt, että ostaako vai eikö ostaa, onko tämä liian samanlainen lakan x tai y kanssa jne. No nyt kun mahdollisuus tämän ostamiseen taas tarjottiin, niin minäpä ostin. Enkä kadu.


Keskipinkki cremelakka, jossa on ihan uskomaton kiilto ilman päällyslakkaakin. Levittyy ainakin swatch-kiekolle kuin unelma. Katsotaan kunhan saan kokeiltua omille kynsille, että mallaako minun ihonsävyyni yms.

Paketin mukana sain taas todisteen siitä, että maailmassa on vielä kivoja ihmisiä, oikeasti.


Mä oon valittanu Sallalle noin sata kertaa, kun  en taaskaan saanut eBaysta tilaamieni fimojen mukana ihanaa tuotekuvassa olevaa pinkkiä rusettifimopötkylää. Kaikki eBaysta fimopötkylöitä ostaneet tietävätkin, että niissä tuotekuvauksissa usein sanotaan, että "malleja on useita satoja, saamasi pötkylät voivat vaihdella kuvasta" jne. No ei ne ikinä oo laittanu mulle sitä pinkkivaaleanpunaista rusettipötkylää, mutta Sallapa laittoi! Se ihana tyttö oli uhrannut mulle fimopötkylästään kappaleen, siis voi miten söpöä! Tämä pinkkirusettikynsilakkakynsijuttu-friikki oli täysin otettu. KIITOS SALLA! <3

Miks mä aina innostun selittämään pitkät pätkät ostamistani kynsilakoista, vaikka piti tehdä vaan kohtuu nopea postaus? No saatiinhan tässä postauksessa samalla käsiteltyä mun nykyisten kynsieni pituus ja mielipiteeni ihmiskunnan raadollisuudesta ja kynsien maksimipituudesta tuossa lakkaesittelyjen lomassa, eli ihan hyvinhän tästä kai selvittiin.


Ottiko teillä joku lakka näistä positiivisesti (tai negatiivisesti) silmään? Mikä? :}

perjantai 25. helmikuuta 2011

Postikasan purkua

Saavuin takaisin kotiin ja teen nyt jonkun mielestä äärimmäisen turhauttavan, lyhyen ja sisällöttömän postauksen, muttaku oon vaan innoissani (ja kiireinen)!

Eli siis kuten arvattu, postilaatikko pursusi kaikkea ihanaa!


Pikaesittelyä siis, eli pari Konad laattaa, eBaysta m43 ja CesarsShopista m50 ja m77. Cesarsilta lisäksi Konadin päällyslakkaa, Cesarsin pikakuivattavaa ja glitteriäkin pistivät joukkoon pari purkkia. >:)

Tämän lisäksi eBaysta strassihyrrä ja geelieyeliner. 

Sitten kolme kappaletta uusia lakkarakkaita, joista tulen tarinoimaan tarkemmin myöhemmin! ;)

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Poshe, Poshe, Poshe

Oon nyt muutaman viikon käyttänyt säännöllisesti Poshen pikakuivattavaa, enkä ole oikein vakuuttunut.

Tiedän, että monet truu-kynsihifistelijät vannovat joko Poshen tai Seche Viten pikakuivattajien nimeen, itse en ainakaan lämmennyt Poshelle. Tämä onkin siis minun mielipiteeni, en väitä, etteikö Poshe kenelläkään toimisi (hyvä jos toimii!), mutta minulla, minun käytössä se ei toimi kuten toivoisin pikakuivattavan toimivan.


No mikäkö siinä Poshessa sitten mättää? Oliko siinä mitään hyvää? Nyt puolisen pulloa ainetta käyttäneenä tein teille minun listani plussista ja miinuksista:

Poshen pikakuivattavan plussat ja miinukset

+ Pullo. Läpinäkyvästä pullosta näkee, paljonko tuotetta on jäljellä. Pullo on myös muodoltaan sellainen, että sieltä on luultavimmin helppo saada viimeisetkin pikakuivattavat ulos.

+ Sivellin, rakastan Poshen sivellintä! Se on tosi kevyt ja muovisen oloinen, mutta se toimii! Suti on leveä ja siihen tulee otettua sopivasti lakkaa helposti.

+ Haju, jota pystyy kestämään. Ei minusta haise kovin voimakkaalle, toisinkuin esim. Cesarsin pikakuivattava.

- Suurin miinus ja tärkein juttu, eli mielestäni Poshe ei ole kovinkaan pikakuivattava. En tiedä onko vika minussa vai missä, mutta Poshella olen kerran jos useammankin söhrännyt lakkaukset, koska kärjet ovat rullaantuneet. Pullon mukaan aine kuivaa kosketuskuivaksi minuutissa, täysin kuivaksi 5 minuutissa, mutta tuo ei ainakaan minulla ole pitänyt paikkaansa yhtään. Kerran tunnin (!) odottelun jälkeen tökkäsin etusormeni johonkin ja lakka rullaantui, ei kovin pikakuivattava minusta.

Suurimmaksi syyksi tuohon miinukseeni epäilenkin sitä, että itse en koskaan anna kaikkien kerrosten kuivaa täysin kuiviksi, vaan kohtuukuiviksi ja sitten länttään pikakuivattavan. Cesarsin pikakuivattavalla tämä onnistuu, että kerrokset eivät ole täysin kuivat, joten olen kai tottunut siihen tapaan käytettyäni kauan Cesarsia. Muistelisin myös, että Mavalan MavaDryllakin pystyi jättämään kerrokset kohtuukuiviksi eikä lakka silti rullaantunut. Päätinkin nyt, että tulen vielä jossainvaiheessa testaamaan Seche Viteä ja jos se ei toimi minun käytössä, niin palaan Cesarsiin enkä lähde siitä enää ikinä. Nyt tilasin taas kaksi pulloa Cesarsia, eiköhän ne hetken aikaa riitä taas.

Miksikö epäilen, että syy on Poshessa eikä esim. värilakoissa joita käytän tai aluslakassa? No siksi, koska mikään muu ei ole muuttunut, aluslakka on sama kuin mitä olen käyttänyt Cesarsin pikakuivattavan kanssa onnistuneesti, värilakatkaan eivät suuremmin eroa aikaisemmista.

Alla näkyy Poshen eilinen taidonnäyte. Aluslakkaa, kaksi kerrosta China Glazen Admirea ja Poshe. Rullaantui. 


Mitä pikakuivattavaa te suositte?

tiistai 22. helmikuuta 2011

Californian koralli

Nyt tulee eilen tekemäni koralliset simpukkamurske-kynnet:


Idea palmukuviosta kynnellä tuli täältä. Olisin kyllä halunnut tehdä palmun ilman California-tekstiä, muttanoh..

Mulla oli ensin kovin erilainen suunnitelma näihin kynsiin, mutta ihan kivat minusta näistä tuli, vaikka jouduinki vähän muuttamaan suunnitelmia, kun ei ollut sopivia lakkoja mukana.


Yllä käytetyt välineet, eli Konad m28-laatta, 4 erilaista simpukkamursketta ja China Glazen Flip Flop Fantasy. Näiden lisäksi toki alus- ja päällyslakat.

Tuosta FFF-lakasta vielä, että se on ihanaihana neonkorallinen lakka, mutta näköjään huono pysyvyydeltään. Jo nyt on kynsien kärjissä kulumat.

Oon nyt jotenki sekavassa mielentilassa enkä saa oikein järkeviä lauseita muodostetuksi yms. joten antaa olla nyt näin tämä kirjoitus. : }

Oletteko kokeilleet simpukkamursketta?

maanantai 21. helmikuuta 2011

Blogikysely

Koska en tässä valossa saanut kuvia tänään tekemistäni uuusista kynsistä, päätin toteuttaa nyt tällaisen jo kauan luonnoksissa pyörineen blogikyselyn! Testailin siis tänään simpukkamurskaa ja tykkään tuloksesta, mutta kuvat eivät miellyttäneet. Joten siitä lisää huomenna, nyt kyselyn pariin!

Tämän kyselyn poimin jostain blogista ajat sitten, en muista yhtään mikä blogi oli kyseessä.

BLOGIT

0. Miten selittäisit bloggaamisen/blogit tutullesi, joka tietää mikä Internet on, muttei tiedä mitä blogit ovat?
- Blogit ovat kuin julkinen päiväkirja, omaan blogiinsa saa jokainen kirjoittaa mitä tykkää, harrastuksistaan, elämästään, ihan mistä vain.

1. Koska aloitit bloggaamisen?
- Marraskuussa 2008.

2. Miksi bloggaat?
- Mulla on asiaa! :D Tykkään kirjoittaa, tykkään laittaa kynsiä, tykkään jakaa ajatuksia, ideoita ja kuvia.

3. Kuinka usein bloggaat?
- Nyt on pysynyt tämä kerta päivään -tahti, mutta oikeastaan ihan ajasta ja mielenkiinnosta riippuen.

4. Tunnetko syyllisyyttä tms. jos et ehdi blogata? Miksi?
-En. En ole koskaan tehnyt mitään sopimusta tai lupausta bloggaustahdista, joten ei ole mitään sääntöä josta lipsua ja tuntea syyllisyyttä. ;D

5. Bloggaatko vai blogaatko, miksi?
- Bloggaan kahdella g:llä. Koska se kuulostaa minun korvaani oikeammalta.

6. Mitä laskuria käytät? Kuinka monta kävijää (ei latausta) blogissasi käy sivulaskurisi mukaan keskimäärin päivässä?
- Käytän StatCounteria. Uniikkeja kävijöitä ~ 500 päivässä.

7. Kuinka monta lukijaa sinulla on blogilista.fi:n mukaan (jos olet kirjautunut sinne)?
- Taitaa olla 65.

MUIDEN BLOGIT

1. Luetko muiden blogeja? Jos luet, miksi luet niitä?
- Luen tietty. Niitä on kiva lukea. Tykkään seurata ihmisten lakkailuja, elämää, ostoksia, kokkailuja.. Se on kivaa.

2. Milloin aloitit blogien lukemisen?
- Varmaan joskus 2008 muistaakseni.

3. Kuinka monta blogia sinulla on blogilistallasi (jos et käytä blogilistaa: kuinka monta blogia seuraat)?
- En lue blogilistan kautta blogeja. Bloggerin kautta seurannassa näyttäisi olevan tällähetkellä 149 blogia. Näiden lisäksi tietty seuraan silloin tällöin ihan kaikenlaisia vastaantulevia blogeja.

4. Millaisia blogeja luet kaikkein mieluiten?
-Sellaisia, joissa on jotain minua kiinnostavaa. Inspiroivuus, oma tyyli, omat mielipiteet, selkeä kieliasu, selkeä blogin ulkoasu, riittävän selkeät kuvat, siinä muutama juttu joihin kiinnitän huomiota.

5. Millaisia blogeja luet vähiten?
- Sellaisia, joissa ei ole mitään minulle. Näin yksinkertaisesti. :D Jos blogi on ulkoasultaan epäselvä, kieli huonoa, blogi on saman toistoa.. Lähinnä nuo ehkä karkottavat minut.

6. Käytkö lukemassa blogeja, joiden tiedät ärsyttävän sinua?
- Kyllä.

7. Luetko etupäässä suomalaisia vai ulkomaalaisia blogeja?
- Hmm. Taitaa mennä aika tasan, varmaan enemmän mun seurantalistalla on ulkomaisia, mutta mieluumin luen kotimaisia kuitenkin.

8. Ovatko seuraamasi ulkomaalaiset blogit samantyyppisiä kuin seuraamasi kotimaiset blogit?
- Onhan ne, ainakin aihe on sama, eli siis kynnet.

9. Kuinka usein luet uusia blogeja yrittäen löytää uusia suosikkeja?
- Viikoittain.

INTERBLOGISTISUUS YMS

1. Onko blogisi Blogilistalla (blogilista.fi)?
- On.

2. Jos ei ole, miksi? Pyysitkö, ettei sitä laitettaisi sinne?
- .

3. Jos on, miksi? Ilmoititko sen itse sinne?
- Ilmoitin sen. Siksi, että jos joku sitä kautta tahtoo seurata blogiani, niin voi seurata.

4. Kuinka usein käyt seuraamassa oman blogisi sijoitusta top- tai hot-listalla?
- En koskaan. :D Ollakseni rehellinen, en oikeastaan kamalasti käytä koko blogilistaa, paitsi käyn tarkistuttamassa blogini postaukset.

5. Mitä ajattelet / miltä sinusta tuntuu, jos blogisi sijoitus on noussut top- tai hot-listalla?
- Kts. ylempi.

6. Mitä ajattelet / miltä sinusta tuntuu, jos blogisi sijoitus on laskenut top- tai hot-listalla?
-^^

7. Kommentoitko muiden blogeja näiden kommenttiosastolla?
- Kyllä.

8. Missä blogissa kommentoit kaikkein useimmin?
- Eniten varmaan Playing with polish -blogissa.

9. Millaisia viestejä/asioita kommentoit kaikkein useimmin?
- Hienoja lakkauksia tai ihania lakkoja mitä niissä esitellään. 8]

10. Kommentoitko muiden blogeja omassa blogissasi? Millaisissa tilanteissa / mistä aiheista / mitä blogeja?
- Kyllä joo. Jos jostain blogista saan vaikka idean joihinkin kynsiin, linkitän alkuperäisen idean lähteen. Tähänkin kyselyyn linkittäisin blogin josta tämän kopioin, jos vaan muistaisin mikä blogi oli kyseessä! :D

11. Tuntuuko sinusta siltä, että “blogistanissa” (suomalaisten blogikirjoittajien / -lukijoiden yhteisö) on olemassa sisäpiiri?
- On toki, varmasti useampiakin.

12. Tunnetko kuuluvasi sisäpiiriin? Miksi / miksi et?
- Kyllä minä kai jonkinlaiseen.

13. Käytkö blogitapaamisissa? Miksi?
- En käy.  Kynsibloggarit eivät tietääkseni niitä kauheasti edes järjestele. ;D

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Minä kynsiharrastajana

Mistä teitä lukijoita oikein tulee?! Ihanaa, että olette löytäneet tänne ja todenneet, että tuon höperön juttuja voisi vaikka jäädä seurailemaan!

Kaikkihan eivät siis ole lukeneet blogiani alusta alkaen, eivätkä välttämättä tiedä kuka minä olen, mitä minä teen ja miksi. Niinpä ajattelin, että pieni tutustuminen minuun voisi olla paikallaan. Tässä siis pieni yhteenveto minusta kynsiharrastajana:

1. Teen koristeluni luonnonkynsiin. Satunnaisesti testailen lakkaustikuille uusia tyylejä.

2. Koristelen lähinnä omia kynsiäni, mutta teen halukkaille sukulaisille ja ystävillekkin lakkauksia.

3. Olen itseoppinut, en ole käynyt kursseja tai koulutuksia, vaikka haluaisin toki, sillä tahdon aina oppia uutta tästä harrastuksesta.


4. Olen kokeilijatyyppiä. Tiedän, että en hallitse kaikkea, kukapa hallitsisi? En kuitenkaan tyydy menemään sieltä mistä aita on matalin, tahdon kokeilla kaikkea uutta! Mitä sitten vaikka siitä ei tulisi mitään, ainahan voin kokeilla. Jos lakkaukset menee päin hanukkaa, teen uudet ja naureskelen, että tuo lakkaushan oli aivan hirveä.

5. Lakkaaminen on minulle mieluisaa puuhaa. Lähes koskaan en laita kynsiä uusiksi siksi, että olisi pakko/ kun ovat liian kuluneet, vaan useimmiten lakkaan uusiksi siksi, että tahdon kokeilla jotain uutta.

6. Rakastan värejä. Rakastan värien yhdistelyä. Nudesävyt tai liian tummat sävyt eivät ole minua, mutta kynsissäni näkee oikeastaan ihan mitä vain sävyjä, sen mukaan mitä mieleni sillä hetkellä halajaa.

7. Olen harkitseva kynsilakkaostaja. Uskokaa tai älkää, minä en (useinkaan) tee kynsilakoissa heräteostoksia. Pari esimerkkiä tästä:

- Kun teen isompaa lakkatilausta ulkomaille, vie se usein monia päiviä. Syy on se, että tahdon googletella swatcheja ja varmistua, että jokainen lakka on varmasti mieluinen. Nykyään olen ryhtynyt tekemään tätä jo vähän etuajassa ja kirjoittamaan lakkahimotuslistaa, jonka näettekin tuosta oikealta.

- Ostan melko harvoin kynsilakkoja marketeista. Saatan käydä katselemassa niitä, kuten olen nyt käynyt katselemassa Rimmelin tuoksuvia kynsilakkoja ja Wet N Wildin lakkoja, mutta en ole malttanut ostaa niitä.


8. Olen perfektionisti kynsieni suhteen. Jos huomaan pienen virheen kynsissä, se häiritsee minua. Jos se häiritsee todella paljon, kynnet eivät tule julkaistuiksi tai saattavat lähteä poistoon samantien. Jos jokin Konad-kuvio ei mene juuri siihen kohtaan kuin tahdon, se lähtee poistoon. Kynsissäni en kestä epätäydellisyyttä.

9. En seuraa kynsitrendejä. En todellakaan tiedä, jos tämän kevään kuumin lakkaväri on tummansininen, sillä en noudata mitään värisääntöjä. Kynteni saattavat olla keväällä sopivasti vaaleanvihreät, mutta voivat ne olla mustatkin, jos sillä hetkellä tahdon kynteni mustiksi maalata.

10. Olen kuitenkin toki tietoinen esim. siitä, että tässä lähiaikoina on ollut muotia crackle-lakat. En vain itse pidä niistä, siksi en ole niitä ostanut tai puhunut niistä blogissa. Vaikken seuraa itse kynsitrendejä, niin seuraan useita satoja kynsiblogeja, joiden kautta vähänniinkuin pakostakin välittyy uusimmat trendit automaattisesti.


11. Seuraan uusien lakkakokoelmien ilmestymistä oikeastaan vain kolmelta merkiltä, China Glazelta, OPI:lta sekä Color Clubilta.

12. Lempi kynsilakkamerkkini on China Glaze.

13. En silti hyljeksi markettilakkoja, esimerkiksi Evelinellä on ihan mahtavia lakkoja!

14. Mavalan lakoista en tykkää. Minulla on muutama, mutta vihaan sitä pulloa, niiden hintaa ja sitä statusarvoa, jonka se on täällä Suomessa saavuttanut (minusta) olematta mitenkään erikoinen tai edes hyvä merkki.

15. Rakastan tätä harrastusta!

Tämän myötä haastan kaikki halukkaat kynsibloggaajat tai kynsien laittoa harrastavat blogittaret tekemään blogeihinsa itsestään pienen tai vähän isomman listauksen, kertokaa millaisia kynsiharrastajia te olette! :) Mistä lakoista pidätte, mistä ette? Mitä kynsiharrastus teille on? Oletteko trendien seuraajia? Ihan mitä vaan keksitte! :)

lauantai 19. helmikuuta 2011

Hämähäkkejä, yrityksiä ja erehdyksiä

Anteeksi jos ihmettelitte tämän tekstin katoamista, sillä tein kakkos version näistä seiteistä, joten tämä postaus meni vähän uusiksi!

Taas mulla oli kiva idea, mutta eka toteutus ei ollu niin kiva (kaikissa kynsissä)..

VERSIO 1:


Menin taas niin sanotusti perä edellä puuhun, kun tein eka nuo hämähäkit Konadin laatalla m28. Vasta sen jälkeen ryhdyin miettimään, että mitäs kivaa kärkiin keksittäisiin, niin, olis varmaan ollu järkevää tehdä ne seitit ensin! :D

Kokeilin siis ekaa kertaa elämässäni drag marble-tyyliä, ja tein nämä seitit tämän ohjevideon mukaisesti. Osa sormien verkoista onnistui ihan kivasti, luulen, että lakkamäärällä on suuri vaikutus siihen, millainen toteutus tulee.

Alunperin meinasin että kokeilen kärkiin jotain simpukkamurskalla, mutta kun en löytänyt tähän yhdistelmään sopivaa murskaa niin päädyin seitteihin.


Nämä murskat saapui postilaatikkoon eilen tai toissapäivänä ja ostin ne eBaysta. Suurimman osan koristeista ostan eBaysta ja etenkin jos en ole maininnut muuta, on koristeet luultavimmin eBaysta.


Ihania murskia. <3

Noh. En sitten tykännyt noista ekoista verkostani, jotein poistin seitit ja tein version kaksi, joka onnistui mielestäni paremmin. Tällä kertaa myös kuuntelin linkittämäni videon, ekoihin verkkoihin pelkästään katsoin sen ilman ääniä. ;

VERSIO 2:


Tajusin, että pohjan tulee olla todellakin todella märkä, muuten nuo ei onnistu kunnolla. Tajusin myös, että viivojen tulee olla mahd. ohuita. Sivellintähän minulla ei täällä mukana ole, joten tein verkot dotting toolilla, sivellin olisi kyllä parempi.


Tykkään näistä kakkosversioista tosiaan paljon enemmän. Alla oleva lakka on muuten China Glazen Ahoy!

Kummatko versiot miellytti enemmän teitä?

perjantai 18. helmikuuta 2011

Keväisiä kukkasia

Nyt tulee kukkasia!


Idea lainattu Sallalta. Minä taliaivo onnistuin tajuamaan Sallan ohjeen näihin väärin, mutta ei se mitään, nyt näistä tuli ainakin vähän erilaiset kuin hänen omansa!

Alla yksi (1) kerros Dependin vihreää kevätväriä, uskomattoman peittävää lakkaa! Harvoin yksi kerros riittää. Nää mun kukat nyt on vähän.. Miten sen nyt sanois, no hienosti sanottuna omalaatuisia! Mutta antakaa se anteeksi, en ole koskaan tehnyt tällaisia aiemmin. :D Pilkutkin jouduin tekemään siveltimen toisella päällä, kun ainoa mukanani oleva dotting tool oli armottomasti liian pieni tähän tarkoitukseen.

Tahdon myös uuden Konadin Top Coatin, tuo on ruvennut näköjään kuplimaan ihan kamalasti. Tahdon myös jonkin ihmetyökalun, jolla saan nuo minua selkeästi vastaan kapinoivat microhelmet asettumaan helposti ja nätisti!

Antakaa vinkkejä jos osaatte käsitellä microhelmiä, millä keinoin saatte ne helposti irti työkalusta kynnelle? Itse käytin dotting toolia ja väritöntä lakkaa, yritin kuivattaakkin kynnellä olevaa lakkapisaraa, jotta se olisi tahmeampi kuin dotting toolissa oleva, mutta microhelmet eivät tahtoneet silti lähteä dotting toolista.

torstai 17. helmikuuta 2011

Koriste-ostoksia ja keväisiä lakkoja

Edellinen postaus oli siis esimakua tähän postaukseen, jossa on uusia juttuja mitä olen ostellut tässä lähiaikoina.

Kuvia tulee taas paaljon, mutta mä epäilisin, että suurin osa tykkää jos on riittävästi kuvia. :) Piti aiemmin muuten sanomani, että olen nyt hetken aikaa pelkän miniläppärin varassa, joten toivottavasti kuvat näyttää selkeälle isommallakin näytöllä!

Aloitetaan vanhimmista mulle saapuneista jutuista, eli lakkauskiekoista:


Mulla on nyt 9,5 kiekkoa swatchauksia täynnä ja nyt piti siis ostaa täydennystä ettei vanhat lopu kesken. Nämä ovat eBaysta, hintaa en muista kuolemaksenikaan, yht. varmaan alle 5 €.

Ebaysta ostin myös Orlyn Thinneriä pelastamaan kökkööntyneet lakkani:


Oon sitä jonkunverran ehtiny testata ja toimii hienosti! 1-2 tippaa Thinneriä tuo eloon vähän paksuuntuneet lakat, mutta liisteröityneisiin tarvitaan jo vähän enemmän. Maksoin tuosta aineesta muistaakseni postikuluineen n. 5 €.
 
Sitten pieniä koristehankintoja.

Ebaysta tuli tilailtua strasseja silloin, kun huomasin, että värittömät alkaavat uhkaavasti loppua. Niitä minulla menee ehdottomasti eniten.


Tilasin strasseja 1,5 mm, 2 mm, 3 mm ja 4 mm koossa, nuo tuossa taitavat olla vissiin 1,5 mm ja 3 mm, en kyllä mitannut niitä, mutta se selviää kunhan loputkin strassit kotiutuvat maailmalta. Hintaa taisi olla 1 - 1,5 €/hyrrä.

Sitten mun pitää taas syyttää Sallaa mun joistain hankinnoista.. Yksi Born Prettyn tilaus ja ChG:n kolmen lakan paketti mulle on neidin ansiosta jo tulossa, mutta niiden lisäksi sorruin ostamaan microhelmiä nähtyäni Sallan ihanat kukkahelmikynnet! Noita on ihan pakko päästä kanssa testaamaa, helmien kanssa tai ilman.


12 helmipurnukan pakkaus, ostopaikkana eBay, hintaa n. 2,70 €.

Sitten lakkoja!

Innostuin Kicksissä eilen nähtyäni siellä taas sen ihanan Dependiä koskevan tarjouksen "ota 3, maksa 2", joten niinhän minä tein.


Sävyt vasemmalta oikealle: Nr. 270, Nr. 225, Nr. 105

Tuo vihreä kiinnitti ekana huomioni, koska mitään vastaavaa väriä minulla ei kokoelmissani ole. Keltaisen nappasin toisena, kun se näytti söpölle shimmerlakalle ja oikeanpuolimmaisen glitterlakan nappasin koska.. No koska ei mulla tuollaistakaan ole. Lakat yhteensä siis 6 €.


Sitten vielä yksi lakkalöytö eiliseltä:


GOSH - Sexy Lambada (ja siistimättömät kynsinauhat, pahoittelen, mutta kynnet ovat kuvassa edelleen kesken ja halusin näyttää teille jo tähän postaukseen lakan värin kynsillä). Tuo lakka lähti Sokos Emotionin alesta 5,10 € hintaan. Olen onnellinen, koska vihaan yksinäisiä lakkamerkin pulloja ja nyt minulla on toinenkin GOSH. Turhamaista, eikö? No ei vaan, tuo värikin on ihana!

Siinä taas ostostelua! Jokos te olette hamstranneet kevätvärejä?

Mistä tietää, että kynsifriikki tuli taas taloon?

Olen nyt siis täällä kotikotona ja naurahdin hieman nähtyäni tämän tilanteen. Tilannetta ei siis ole (valitettavasti) lavastettu.

Olin eilen illalla vallannut koko keittiön ja siellä näytti kutakuinkin tältä:


Äiti oli aamulla hienovaraisesti siirrellyt tavaroitani hieman, etten valtaisi keittiön pöydän lisäksi sivupöytiä yms.


Se nyt vaan on minusta niin luonnollista että kynsijutut on hujan hajan, kun kämpillänikin harrastukseni näkyy hyvin vahvasti jos vilkuilee ympärilleen.


Lakatkin olin nätisti jättänyt keskelle keittiön pöytää.


Yllä olevissa kuvissa näkyy uusia juttujakin jo. Kaikki ylläolevat lakat eivät kyllä suinkaan ole eilisiä ostoksia, mutta useimmat ovat olla semmoisia, joita en ole koko kynnelle vielä testannut ollenkaan.

Tänään sitten myöhemmin ostos-esittelyä!

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kahden glitterpölyn liukuvärjäys

Koska mulla on vielä hetki aikaa ennen kun ryhdyn suunnittelemaan lähtöä kohti keskustaa ja kotikotia, niin ajattelin julkaista eilen tekemäni kynnet.


Joo. En tiedä, ei nää oo kivat. Nää on äärimmäisen epäkäytännölliset! Laitoin koko komeuden päälle 3 kerrosta päällyslakkaa, joka sai näistä kamalan pulleat,mutta silti glitter on niin karkeaa, että kaikki pöly/paperi/vanu mikälie tarttuu siihen, kuten huomaatte parhaiten esim. pikkurillistä.

Kaikenlisäksi näiden tekeminen oli äärimmäisen tuskallista! :D Tajusin kätevän tavan vasta ehkä puolivälissä kynsien tekemistä, joten se ei siinä vaiheessa enää auttanut. Olen siis sitä mieltä, että ainakin tällainen liukuvärjäys irtoglittereillä sopii paremmin joihinkin akryyli-/geelikynsiin, koska itse en kestä röpelöisiä kynsiä. ;D Kyllä näillä nyt varmaan vielä iltaan asti jaksaa, sitten pitää tehdä jo jotain uutta..

Alla siis China Glazen Anklets Of Amethyst joka on uskomattoman ihana lakka! Musta tuntuu, että lilat lakat on alkaneet vetää mua pelottavan kovasti puoleensa. Ostin nimittäin Sallaltakin uuden lilan ChG:n kokoelmiini, jonkun täytyy kohta hillitä mua! :D Kunhan saan lakan käsiini, niin voin sitten perustella teille vähän lisää miksi mun oli ehdottomasti ostettava se (ja niitä perusteluitahan sitten riittää, kuten aina kynsilakkojen kohdalla..)

Tää teksti on nyt äärimmäisen hyppivää, mutta koitan kertoa teille kaikki tämän hetken olennaisuudet, jotka ei välttämättä liity toisiinsa mitenkään. Oon siis tänään lähdössä pois näiden kynsilakkojen luota, mutta ei huolta, otan mukaan lakat joita en oo vielä koko kynnelle/ollenkaa testannu, joten saatte ainaki jotain uutta! Myös uusia ostoksia on esiteltävänä, joten eiköhän postauksia tule silti melko normaalisti.

Oletteko testanneet liukuvärjäystä luonnonkynsiin glitterpölyllä? Miten onnistui?

tiistai 15. helmikuuta 2011

Konad-postaukset: erikoislakkojen ja normaalilakkojen vertailua

Nyt olis viimeisen Konad-postaussarjan osan vuoro, tässä osassa kokeilin stämppäillä eri värejä Konadin omilla erikoislakoilla ja sitten muilla lakoilla.

Edelliset osat löytyy täältä:
Osa 1: Yleistä Konadista
Osa 2: Videotuto Konadin käytöstä
Osa 3: Yleisimpiä ongelmia ja kysymyksiä Konadiin liittyen
Osa 4: Lempparilaattoja & laattasuosituksia

Kuvat saa ja kannattaa napsauttaa taas isommiksi! Älkää välittäkö siitä, että kuviot on välillä päin sitä itseään ja muuta, mutta stämppäilin ja kirjoittelin tekstit käsin pehmeällä alustalla, joten..

Ensin valkoinen & musta.


Vasemmanpuoleisessa vasemmalla Konadin valkoinen erikoislakka, oikealla Wild and Crazy Montana. Jo pikkukuvassakin näkee eron, on tuo Konadin erikoislakka selkeästi pigmentillisempi. En tiedä voisiko joku muu valkoinen olla toimiva, mutta itse suosittelen Konadin valkoista.

Unohdin tietenkin ottaa kuvan valkoisella mustalle pohjalle-leimauksesta, mutta siis olennaista siinä oli, että Konadin valkoinen erikoislakka näytti mustalla pohjalla valkoiselta, kun taas Montana näytti lähinnä harmaalta, kun musta pohja kuulti valkoisen lakan läpi.

Oikeanpuolimmaisessa kuvassa vasemmalla Konadin musta erikoislakka, oikealla Wild and Crazyn Bellie Up. Näiden välillä ero ei olekkaan niin huomattava, eli ainakin tämän testin perusteella Konadin mustan erikoislakan voisi korvata vaikka tuolla Wild and Crazylla.

Sitten pinkkejä ja liloja!


Ylärivillä vasemmanpuoleisin on Konadin pinkki erikoislakka, sen vieressä Ruby Kissesin Hot Pink Obsession, H&M All Eyes On Me ja Models Own Bubblegum

Noista tein sen huomion, että kuvio tulee kokonaisena vain tuolla Konadin omalla erikoislakalla, kuten näette, niin enemmän tai vähemmän kuviosta jää hailakaksi/kapeaksi/puuttumaan muilla lakoilla. Muistaakseni Models Own  kuivahti nopeasti stamperiin jos ei sitä heti siirtänyt siitä kynnelle.

Alarivillä sitten vasemmanpuolimmaisena on Konadin oma lila erikoislakka, sen oikealla puolella Oriflame Colour Drops ja China Glaze Draped In Velvet

Näistä tein sen huomion, että taisinpa löytää pari uutta stämppäykseen sopivaa lakkaa valikoimistani! Kuviot tulivat kokonaisina ja värikylläisinä molemmilla tavan lakoilla, eivätkä mielestäni olleet mitenkään liian nopeasti kuivaviakaan.

Seuraavaksi vaaleanpunaista ja vihreää


Ylhäällä vasemmalla Konadin oma pastellin pinkki/vaal.pun ja sen vieressä Color Clubin Yachty Yadda ja Models Ownin Pastel Pink. Näistä mielestäni kaksi vasemmanpuoleisinta toimivat Konadien kanssa, Pastel Pink ei kovin hyvin, sillä se tosiaan kuivaa nopeasti ja kuten tässäkin näkyy niin kuviota ei ole saanut kokonaisena paperille.

Alla sitten vihreissä vasemmanpuoleisin Konadin erikoislakka, sitten sen vieressä Two-Way Nail Art Pen & Brush-vihreä ja sitten China Glazen Emerald Sparkle. Mielestäni ero on näissäkin huomattava, tuo kaksipäinen koristelulakka kuitenkin on kohtuu tumma, mutta ei välttämättä sovi Konadien kanssa, ainakaan yhtä hyvin kuin erikoislakka.

Sitten kultaiset ja hopeat!


Tässä kohtaa en ole vaihtanut järjestystä, edelleen Konadin erikoislakat ovat vasemmalla puolella.

Ylemmässä kuvassa vasemmalla siis Konadin kultainen erikoislakka, oikealla China Glaze Midnight Kiss. Huomaatte varmaan, että Konadin kultaisesta erikoislakasta ei ole mihinkään. :D

Alemmassa kuvassa oikealla Konadin hopea erikoislakka, oikealla China Glaze Millennium. Tässä aikalailla sama tilanne, eli en suosittele ostamaan hopeaa tai kultaista erikoislakkaa.

Sitten sinisiä!


Vasemmalta: China Glaze Eyes Like Sapphires, Oriflame Electric Blue, Depend Nr. 41, OPI Yodel Me On My Cell, Rimmel Azure

En omista Konadin sinistä erikoislakkaa, joten sen suhteen ei ole vertailukohtaa. Yllä olen kuitenkin leimaillut tummimpia sinisiä normaalilakkojani, en suinkaan vaaleansinisiä kuten jäljestä voisi päätellä. Eli sininen erikoislakka voisi olla hyvä hankinta, koska kovin pigmentillisiä nuo omistamani siniset eivät ole. Tuo Depend voisi olla noista ainoa, jonka jälkeä voisi edes hyvällä tahdolla kutsua tummemman siniseksi.

Siinä taisi olla nyt useimpia värejä. Keltaista en ryhtynyt edes kokeilemaan, koska minulla ei ole keltaista erikoislakkaa, enkä usko, että minulla olisi mitään peittävää lakkaa ollut.

Sitten loppuun extra, Konadin Psyche Pink mustalla pohjalla:


Eräs lukija kyseli, näyttääkö Konadin pinkki miltä mustan päällä, no siinä se nyt olisi. Ei se minusta punaiselle kyllä näytä, mutta ei kyllä niin kirkkaallekkaan kuin voisi.

Omia huomioitani:
 

Miksi normaalilakka ei välttämättä käy leimaukseen niin hyvin kuin Konadin erikoislakka?

- Kuivaa liian nopeasti, kuvio täytyy kirjaimellisesti lennättää leimasimesta kynnelle, eikä asettelua ehdi kovin tarkasti tehdä.
- Leimauksen pohja kuultaa kuvion läpi. Konadien useimpien lakkojen kanssa on se etu, että ei ole väliä mille pohjalle stämppäät, kun leimauslakka kuitenkin näkyy oikean värisenä taustasta riippumatta.
Poikkeuksia: esim. tuo yllä oleva pinkki mustalla pohjalla.
- Kuvio ei tule kokonaisena. En tiedä mistä johtuu, mutta näin huomasin.
- Leimaus ei ole niin voimakas/pigmentillinen. Vaikka esim. tuossa vihreässä tuo two-way nail art pen & brushin vihreä kyllä stämppäytyy, niin se ei ole läheskään yhtä voimakas pigmenttinen varsinkaan värilakan päällä.
- Säästä rahasi: älä osta Konadin hopeaa tai kultaista, vaan osta mieluumin jotkut muut pigmentilliset lakat korvaamaan niitä.

Korostan, että nämä ovat omia kokemuksiani näiden minun lakkojeni kanssa ja kuten todettu, osa normilakoista toimii paremmin kuin Konadin omat erikoislakat!

Toivottavasti siinä nyt oli kaikki tarvittava mitä halusin sanoa. Toivottavasti tästä myös oli apua!

maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystävänpäiväkynnet: rakastuneet perhoset

Toiset ystävänpäiväkynnet!


Tykkäsin niistä aiemmistakin kynsistä, mutta nämä tein lähinnä siksi että piti saada kulutettua taas vähä noita fimoja. En myöskään halunnu stämppäillä Konadilla mitään, joten ajattelin, että perhosfimothan vois olla ihan hyvä vaihtoehto.


Aiheena oli siis rakastuneet perhoset, eikös se nyt ihan hyvin tähän ystävänpäivään sovi? ;D Olin eilen illalla vielä ihan varma, että mun kynsissä ei oo aamulla jäljellä perhosen perhosta, kun jotenkin aika huonosti asettuivat nuo fimot tälläkertaa. Yllätyksekseni ei ainakaan vielä ole ainoakaan fimo irronnut. :)


Käytetyt lakat taas sitten:
Seche Bright
CCUK Base Coat
China Glaze - Something Sweet
Wild and Crazy - Montana
Poshe Super-Fast Drying Top Coat

Teettekö te kynsiä erilaisten päivien mukaisesti?

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Konad-postaukset: lempparilaattoja & laattasuosituksia

Nyt jatketaan taas Konad-postauksia sillä, että esittelen minun top 5 lemppari Konad-laatat ja sitten kerään pari laattasuositusta aloittelijoille. :)

Aiemmat Konad-sarjan postaukset löydät täältä: Yleistä Konadista, Videotuto Konadin käytöstä ja Yleisimpiä ongelmia ja kysymyksiä Konadeista!

Sonnen top 5-laatat:


m14


Tuossa ihanimpia on tikkari, muffinssit ja lahjapaketti! Myös nuo tähdet ja timantit on söpöjä.


m36

Ihan vain noiden perhosten takia tämä on yksi lemppareista. On nuo kukatkin kivoja, mutta nuo perhoset.. <3


m55

No hei, kukapa ei tykkäisi hedelmistä? Nuo on söpöjä! ; Korvaavat hyvin fimohedelmätkin tarvittaessa.


m57

Tässä laatassa minä en fanita monien suosimaa leopardikuviota vaan tuota pitsikuviota ja sen alla olevaa seepraa!


m59

Rusetit ja lumihiutaleet. <3

Olen siis leimaustyyliltänikin tosi tyttömäinen: rusetit, perhoset, kukat ja söpöt asiat iskevät minuun. Harvemmin tykkään mistään teemalaatoistakaan, mutta joululaatta kyllä oli ihan pakko ostos.

Sitten pari laattasuositusta aloitteleville leimailijoille perusteluineen:

1. Jokin laatta, jossa pieniä kuvioita, esim. m3


Pienien kuvioiden kohdistaminen saattaa olla alussa helpompaa joillekkin kuin isojen kuvioiden. Toiset tosin saavat isommat helpommin laitettua heti alussa, tämäkin siis makuasia.

2. Jokin laatta, jossa kuvioita kynnen kärjelle, esim. m44


Näillä saa helposti vaihtelua esim. ranskikseen ja voi testata onnistuuko kärkiin stämppäys paremmin kuin vaikka isommat kuviot.

3. Jokin koko kynnen laatta, esim. m57


Koko kynnen leimaaminen sujuu toisilta heti alussa kuin vettä vaan, mutta vaatii osalta enemmän harjoittelua. Kannattaa testata ja koittaa löytää omat lempikuviot stämppäykseen! :}

Mielestäni kannattaa ehdottomasti ostaa eri tyyppisiä ja kokoisia kuvioita sisältäviä laattoja ja testailla niitä kuvioita ennenkuin heittää kirveen kaivoon stämppäilyjen kanssa. ;D Ei se aluksi niin helppoa ole (eikä myöhemminkään) mutta helpottuu kokoajan!

Kuvat Cesarsilta.

Loppuun vielä laatta-aiheinen juttu, nimittäin helmikuun ajan Cesarsilla kaikki laatat -20 %! Ystävänpäivätarjouksena heillä näyttäisi olevan myös Konad Special Set  -20 %!

Ja ei, tämä ei ollut millään tavalla maksettu mainos, vaan ihan itse tahdoin sen teille kertoa, koska minusta tarjoukset kannattaa tietty ehdottomasti hyödyntää. :)

Tämän piti olla ajastettu postaus, mutta Blogger ei suostunutkaan yhteistyöhön, joten tämä tulee reaaliajassa.