lauantai 19. helmikuuta 2011

Hämähäkkejä, yrityksiä ja erehdyksiä

Anteeksi jos ihmettelitte tämän tekstin katoamista, sillä tein kakkos version näistä seiteistä, joten tämä postaus meni vähän uusiksi!

Taas mulla oli kiva idea, mutta eka toteutus ei ollu niin kiva (kaikissa kynsissä)..

VERSIO 1:


Menin taas niin sanotusti perä edellä puuhun, kun tein eka nuo hämähäkit Konadin laatalla m28. Vasta sen jälkeen ryhdyin miettimään, että mitäs kivaa kärkiin keksittäisiin, niin, olis varmaan ollu järkevää tehdä ne seitit ensin! :D

Kokeilin siis ekaa kertaa elämässäni drag marble-tyyliä, ja tein nämä seitit tämän ohjevideon mukaisesti. Osa sormien verkoista onnistui ihan kivasti, luulen, että lakkamäärällä on suuri vaikutus siihen, millainen toteutus tulee.

Alunperin meinasin että kokeilen kärkiin jotain simpukkamurskalla, mutta kun en löytänyt tähän yhdistelmään sopivaa murskaa niin päädyin seitteihin.


Nämä murskat saapui postilaatikkoon eilen tai toissapäivänä ja ostin ne eBaysta. Suurimman osan koristeista ostan eBaysta ja etenkin jos en ole maininnut muuta, on koristeet luultavimmin eBaysta.


Ihania murskia. <3

Noh. En sitten tykännyt noista ekoista verkostani, jotein poistin seitit ja tein version kaksi, joka onnistui mielestäni paremmin. Tällä kertaa myös kuuntelin linkittämäni videon, ekoihin verkkoihin pelkästään katsoin sen ilman ääniä. ;

VERSIO 2:


Tajusin, että pohjan tulee olla todellakin todella märkä, muuten nuo ei onnistu kunnolla. Tajusin myös, että viivojen tulee olla mahd. ohuita. Sivellintähän minulla ei täällä mukana ole, joten tein verkot dotting toolilla, sivellin olisi kyllä parempi.


Tykkään näistä kakkosversioista tosiaan paljon enemmän. Alla oleva lakka on muuten China Glazen Ahoy!

Kummatko versiot miellytti enemmän teitä?

11 kommenttia:

 1. Tälleen ajanmyötä miuta alkaa pelottaa et mitenköhä köyhä oon sitte isona ku käyn töis ja sillee ku kaikkialta löytyy jotain ihanaa kynsitavaraa :--D♥ Nytkun ei oo omaa pankkitilii tai mitään ni ei oo hätää koska vanhemmat kummiki aika pitkälti päättää et millä summalla tilataan jos ees tilataan :--)

  Mutta söpöt kynnet ! :)

  VastaaPoista
 2. molemmat kynnet oli ihanat! tosi upee idea!:--)

  VastaaPoista
 3. ainiin, olisi tosi kiva jos viitsisit käydä lukemassa mun uuden blogin! kynsistä ja vähän muustakin kertova blogi, jota kirjoitan tietysti minä:D

  VastaaPoista
 4. Anteeksi nyt vain mutta menetän uneni näiden hämähäkkien takia :D Vihaan hämähäkkejä mutta mielestäni kynnet ovat kyllä onnistuneet! :) ..kunhan vain en ajattele noita hämähäkkejä..

  VastaaPoista
 5. Mirka: Haha! :D Tää rajottamattomuus joskus pelottaa itseänikin. :D Kiitos!

  miisa: Kiitosta, toki käyn katsomassa. :)

  Nunnu: Hehe, itsekin vihaan hämähäkkejä, joskus pitää olla vähä pelottava! ;D Ps. Saitko sähköpostini? Tai itseasiassa lähetin vahingossa vissiin kaksikin.. D

  VastaaPoista
 6. On kauniit kynnet. Katsoin sen videon ja siinähän se nainen teki aika märkään lakkaan nuo seitit, joten siinä se jippo varmasti oli :) Täytyy joskus itsekkin kokeilla seittejä, jos vaikka ensi halloweenina muistaisi! :D

  VastaaPoista
 7. Juu ja vastasin siihen.

  VastaaPoista
 8. Meette: Jep! Nuo sopii kyllä halloweeniin varmasti hyvin. ;D

  tahma: Hih, kiitti! ;D

  Lina: Ok!

  VastaaPoista
 9. Kivaa vaihteluu, vaik näyttääki teemakynsilt ja nyt ei oo mtn 'teeman aihetta' 8) Kakkosest tykkään siks enemmän, ku hämähäkit on hiema kauempaan verkoistaa (mäki oon kynsienkaa aika perfektionisti : DD)

  VastaaPoista
 10. Nebu: Hihi, juu vaihtelu virkistää! :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)