sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Konad-postaukset: lempparilaattoja & laattasuosituksia

Nyt jatketaan taas Konad-postauksia sillä, että esittelen minun top 5 lemppari Konad-laatat ja sitten kerään pari laattasuositusta aloittelijoille. :)

Aiemmat Konad-sarjan postaukset löydät täältä: Yleistä Konadista, Videotuto Konadin käytöstä ja Yleisimpiä ongelmia ja kysymyksiä Konadeista!

Sonnen top 5-laatat:


m14


Tuossa ihanimpia on tikkari, muffinssit ja lahjapaketti! Myös nuo tähdet ja timantit on söpöjä.


m36

Ihan vain noiden perhosten takia tämä on yksi lemppareista. On nuo kukatkin kivoja, mutta nuo perhoset.. <3


m55

No hei, kukapa ei tykkäisi hedelmistä? Nuo on söpöjä! ; Korvaavat hyvin fimohedelmätkin tarvittaessa.


m57

Tässä laatassa minä en fanita monien suosimaa leopardikuviota vaan tuota pitsikuviota ja sen alla olevaa seepraa!


m59

Rusetit ja lumihiutaleet. <3

Olen siis leimaustyyliltänikin tosi tyttömäinen: rusetit, perhoset, kukat ja söpöt asiat iskevät minuun. Harvemmin tykkään mistään teemalaatoistakaan, mutta joululaatta kyllä oli ihan pakko ostos.

Sitten pari laattasuositusta aloitteleville leimailijoille perusteluineen:

1. Jokin laatta, jossa pieniä kuvioita, esim. m3


Pienien kuvioiden kohdistaminen saattaa olla alussa helpompaa joillekkin kuin isojen kuvioiden. Toiset tosin saavat isommat helpommin laitettua heti alussa, tämäkin siis makuasia.

2. Jokin laatta, jossa kuvioita kynnen kärjelle, esim. m44


Näillä saa helposti vaihtelua esim. ranskikseen ja voi testata onnistuuko kärkiin stämppäys paremmin kuin vaikka isommat kuviot.

3. Jokin koko kynnen laatta, esim. m57


Koko kynnen leimaaminen sujuu toisilta heti alussa kuin vettä vaan, mutta vaatii osalta enemmän harjoittelua. Kannattaa testata ja koittaa löytää omat lempikuviot stämppäykseen! :}

Mielestäni kannattaa ehdottomasti ostaa eri tyyppisiä ja kokoisia kuvioita sisältäviä laattoja ja testailla niitä kuvioita ennenkuin heittää kirveen kaivoon stämppäilyjen kanssa. ;D Ei se aluksi niin helppoa ole (eikä myöhemminkään) mutta helpottuu kokoajan!

Kuvat Cesarsilta.

Loppuun vielä laatta-aiheinen juttu, nimittäin helmikuun ajan Cesarsilla kaikki laatat -20 %! Ystävänpäivätarjouksena heillä näyttäisi olevan myös Konad Special Set  -20 %!

Ja ei, tämä ei ollut millään tavalla maksettu mainos, vaan ihan itse tahdoin sen teille kertoa, koska minusta tarjoukset kannattaa tietty ehdottomasti hyödyntää. :)

Tämän piti olla ajastettu postaus, mutta Blogger ei suostunutkaan yhteistyöhön, joten tämä tulee reaaliajassa.

21 kommenttia:

 1. Mä olen tässä nyt viimeisen viikon ajan konadoinut kovasti (lakat menneet vaihtoon joka päivä) ja nyt alan vihdoin onnistua noissa koko kynnen kuvioissakin. Eli harjoitusta se näköjään vain vaatii! :) Mutta kun pitää olla tällainen "kaikki heti mulle nyt" -ihminen... Muutaman uuden laatankin voisi kyllä nyt ostaa, kun kerran halvalla saa! :)

  Vaikka Konad-touhu alkaa sujuakin vähän paremmin, niin on kyllä pakko myöntää, että tykkään itselläni enemmän käsintehdystä nail artista. Konad-kuviot ovat nättejä läheltä katsottaessa, mutta kauempaa katsottuna ne näyttävät makuuni liian pieneltä piiperrykseltä, "kärpäsenkakalta", kuten Pikku Myy sanoisi :) Olen itse asiassa ajatellut, että voisiko Konad-kuvioita jotenkin hyödyntää käsintehdyssä nail artissa, eli käyttäisi jotain yksinkertaisempia kuvioita ikään kuin pohjana. Täytyy varmaankin kokeilla! :)

  VastaaPoista
 2. mistä noita kaikkia konad laattoja oikein saa ostettua? Ja mitä kaikkia välineitä pitää ostaa noiden laattojen lisäksi?? :)

  VastaaPoista
 3. Puggie: Hih! :D Se tosiaan vaatii harjoitusta alussa. :)

  Konadit on kyllä siitä hyviä, että ne on niin monipuolisia, eli just kuten sanoit niin voi vaikka yhdistellä käsin tehdyn nail artin kanssa, ideoita on valtavasti! ;D

  sanna: Käyppäs lukemassa nämä postaukset:

  http://sonnela.blogspot.com/2011/01/konad-postaukset-yleista-konadista.html

  http://sonnela.blogspot.com/2011/01/konad-postaukset-videotuto-konadin.html

  http://sonnela.blogspot.com/2011/02/konad-postaukset-yleisimpia-ongelmia-ja.html

  Noissa on paljon tietoa Konadista. :) Lisään nuo linkit nyt tähän postaukseenkin, niin on helpompi sitten löytää muidenkin. ;D

  VastaaPoista
 4. Täältä juuri löytyy kaikki paitsi tuo M14, jonka ostamista olen miettinyt. Etenkin M59 on aivan ihana, mutta jostain syystä en ole saanut käytetyksi sitä kovinkaan usein. Päässä on pyörinyt etenkin jonkinlainen meriaiheinen lakkaus, johon voisin käyttää laatassa olevaa pilkullista rusettia... No, kyllä sen joskus saan aikaiseksi! ;D

  VastaaPoista
 5. Miksi sun pitää vääntää englanninkielisestä verbistä "stamping" tuo kamala suomenkielinen versio "stämppäys", joka kuulostaa todella kornilta. Ammattimaisemman kuvan antasit, jos puhuisit selkokielellä. Verbi "leimaaminen" kuulostaa tosi paljon fiksummalta tässä yhteydes.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Koska haluan käyttää sitä sanaa. :o En ole ammattilainen, eikä minulla ole tarvetta antaa ammattimaista kuvaa.

  VastaaPoista
 7. eikö se ole ihan jokaisen oma asia miten sanan leimaaminen sanoo. mä käytän stämpperiä, stampinggiä, leimaamista. ja sinäkin varmaan saat sanoa ihan miten itse haluat sanoa, ilman että kukaan tulee valittamana miten sinä sen sanot =)=)

  VastaaPoista
 8. Mirssiina: Pahus, sinun kommentti jäi välistä! :D Tuo m59 on kyllä ihana, voisi sopia juurikin semmoseen meriaiheiseen mitä suunnittelet! :)

  Krista: Hih. ;D

  VastaaPoista
 9. Multa löytyy kolme sun suosikkilaattaa omasta kokoelmasta (m14, m57 m59). Menin tilaamaan tuon m14 laatakin nyt, vaikka tähän asti olen noita USA/juhlapyhä aiheisia välttänyt. Vihdoin tuli oikeasti tilattua laattoja (eikä vain suunniteltua) kun oli toi ale Cesarsilla. Tein sitten heti m59:llä ystävänpäiväkynnet sydämillä. :)

  VastaaPoista
 10. Niniane: Ooo. ;D Minäkään en perusta noista USA-kuvioista.. Ei ole oikein käyttöä niille. ;D

  VastaaPoista
 11. Vaikken Konadei omistakkaa, ni mun silmää miellyttää kans varsinki toi hedelmälaatta & m57. Noi muffinssit on kans ihanat !

  VastaaPoista
 12. Nebu: Ne on kyllä ihania! ;D

  VastaaPoista
 13. heh, mulla on noi kaikki laatat mitä postauksessa esiteltiin(: mun lempparit on ehdottomasti m57 ja m59 ! nyt kynsissä on hopeet lakkaukset, joka toisessa on m57 verkkokuvio ja m59 toi sydän:---) ketään ei varmaa kiinnostanu, mut ajattelin vaan kertoo xP

  VastaaPoista
 14. miisa: Heh! Veikkaisin, että tuon m57 taitaakin olla niitä suosituimpia laattoja. ;D

  VastaaPoista
 15. joo, mä luulen kans:D se tuli muistaakseni siinä KONAD-classic tai gold-setissä, kun ostin settinä nää jutskat c(:

  VastaaPoista
 16. mistä netti kaupasta saisi nuita laattoja koska olen hamunnut m57 ja m44 laattaa..ja sitten haluaisin mielellään että samasa kaupassa olisi muitakin koristeita mm.strasseja,teippejä fimoja yms

  VastaaPoista
 17. Rakkaat lukijani, en tahdo nipottaa mutta toivoisin hieman oma-aloitteisuutta teiltä! Tässäkin postauksessa oli vastaus sinun kysymykseesi Sini, eli http://www.cesarsshop.fi/ <- tuolta löytyy laattoja ja muita koristelutarvikkeita. :)

  VastaaPoista
 18. Tilasin just laatan ja monia muita kynsiin liittyviä tarvikkeita Mimaxilta, mutta harmi vaan Konad laatta se ei ole, koska se minkä tilasin oli huomattavasti halvempi, joten onko sillä hirveästi väliä, onko se ''ei niin hyvä'' - merkki, vai huippumerkki?

  VastaaPoista
 19. Ja tuo m55 on tilaukseen laitettava ;P Herkullisen näköinen laatta kyllä ;D

  VastaaPoista
 20. Ann: Noo itse kannatan aitoja Konadeja siitä syystä, että ne ovat varmasti toimivia, vaikka ovatkin kalliimpia kertaostoksena. Aidoissa Konadeissa kuviot toimivat varmasti ja ovat sitä mitä odottaa, mutta kyllä fauxnaditkin useimmiten ovat kelpoja! Ja m55 on ihana. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)