perjantai 18. helmikuuta 2011

Keväisiä kukkasia

Nyt tulee kukkasia!


Idea lainattu Sallalta. Minä taliaivo onnistuin tajuamaan Sallan ohjeen näihin väärin, mutta ei se mitään, nyt näistä tuli ainakin vähän erilaiset kuin hänen omansa!

Alla yksi (1) kerros Dependin vihreää kevätväriä, uskomattoman peittävää lakkaa! Harvoin yksi kerros riittää. Nää mun kukat nyt on vähän.. Miten sen nyt sanois, no hienosti sanottuna omalaatuisia! Mutta antakaa se anteeksi, en ole koskaan tehnyt tällaisia aiemmin. :D Pilkutkin jouduin tekemään siveltimen toisella päällä, kun ainoa mukanani oleva dotting tool oli armottomasti liian pieni tähän tarkoitukseen.

Tahdon myös uuden Konadin Top Coatin, tuo on ruvennut näköjään kuplimaan ihan kamalasti. Tahdon myös jonkin ihmetyökalun, jolla saan nuo minua selkeästi vastaan kapinoivat microhelmet asettumaan helposti ja nätisti!

Antakaa vinkkejä jos osaatte käsitellä microhelmiä, millä keinoin saatte ne helposti irti työkalusta kynnelle? Itse käytin dotting toolia ja väritöntä lakkaa, yritin kuivattaakkin kynnellä olevaa lakkapisaraa, jotta se olisi tahmeampi kuin dotting toolissa oleva, mutta microhelmet eivät tahtoneet silti lähteä dotting toolista.

14 kommenttia:

 1. Miten sä teit noi kukat kun kuitenkin näyttävät samoilta kuin mun tekemät paitsi että olisit ehkä käyttänyt vaan vähän vähemmän lakkaa pisteisiin... Mäkin muuen jouduin käyttämään mun siveltimen toista päätä niitä kukkia tehdessä, kun mullakin oli vain mini-dotting tool

  Mun eilisen minihelmi-tappelun jälkeen tulin itse siihen tulokseen, että nämä tarttuu ehkä parhaiten jos lakka jolle niitä kiinnität on sellainen semi-kuiva, mutta tahmea ja dotting toolia kostutat esim vedellä (=suun kautta...) ja helmet on silloin ehkä yhteistyökykyisimpiä

  VastaaPoista
 2. Salla: Hei tajusinkohan mä sittenki oikein! Eiku siis mä tein noi niin että niitä pisteitä 5, sitte terälehtien keskeltä viivat sisäänpäin hammastikulla. Teitkö sä siis niin? Ku niissä sun kukissa tuo keskiosan viiva ei näy niin selkeästi, mut johtuiskohan se sit siitä että mulla oli vähemmän lakkaa noissa. ;D

  Apua, en uskalla pistää dotting toolia suuhun, mutta vois ottaa jonku pienen vesikipon lähelle kun tappelee noiden kanssa!

  VastaaPoista
 3. Jos kynsilakka on muuten kuiva, ja ainoastaan siinä kukan keskikohdassa on märkää lakkaa odottamassa niitä mikrohelmiä, niin onnistuisikohan ihan vaan sellainen, että kippaa niitä helmiä siihen kynnelle, ja osa tarttuu ja loput karisevat alas (sormen on tietysti tällöin syytä olla jonkun kipon yläpuolella että ne ylimääräiset saa talteen)?

  VastaaPoista
 4. Laita siihen lähistölle vedellä kostutettu vanulappunen tms. johon painat dotting toolin, ja sitten otat sen helmen :-)

  VastaaPoista
 5. Appelsiinipuutikku, jota kostuttaa vedellä vois toimia noiden kanssa. Ei ole omaa kokemusta noista helmistä kyllä, mutta tota tekniikkaa käytän kaikkien strassien ja glitterhippujen kanssa, kun dotting toolin kanssa oli huomattavasti hankalampi saada kaikki osumaan oikeeseen kohtaan.

  VastaaPoista
 6. Ihanat :) Ite yritin kans ostaa tota dependin ihanaa vihreetä, mut se oli loppu :( Ostin sitte sellasen vaaleensinisen.

  VastaaPoista
 7. Ihanan raikkaan näköiset kynnet!

  VastaaPoista
 8. Mukavan väriset :) Mutta tuo pinta ei näytä niin miellyttävältä..

  VastaaPoista
 9. Simppelit, mut ihanat silti ! 8)
  Pian ku meen Kicksii, aattelin kans ostaa jtn noist Dependin uusist (=

  VastaaPoista
 10. ^^ Kiitosta kaikille! Tuota vesijuttua ja ripottelujuttua on pakko kokeilla, niiden avulla minun ei toivottavasti ensikerralla tarvitse menettää hermojani kun askartelen microhelmien kanssa. :D

  VastaaPoista
 11. Oliks toi vihree sun mielestä vähän liian paksua? Mulla on toi sama, ja siit sudist jäi just tollaset pienet jäljet kynteen. Ajattelin et mulle nyt sattus kohdalle vaan joku tönkömpi tapaus, mut ehkä kaikki ton sävyset onki tollasii. :S Auttaiskoha thinneri sihen?

  Mut tosi söpöt ja keväiset kynnet oot tehny! :)

  VastaaPoista
 12. Crayon: Joo oli kauhean paksua! Täytyy kokeilla jois thinner auttais siihen. ;D Ja kiitos!

  VastaaPoista
 13. Oliks tuo Depend siis vai se Nr. 225? :) Just sievät kynnet!

  VastaaPoista
 14. ^^ Juu, se lakka juurikin. Kiitosta! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)